Mamici de martie-aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau, in primul rand merci tuturor pentru urari. Sper si eu sa am o sarcina usoara si un bebelas sanatos. Catrinel_17 vad ca stai in frankfurt. Sunt cam la 100 km de tine in Ludwigshafen. La stomatolog inca nu am fost. M-a lasat durerea. Sper sa o tina tot asa. Oricum daca mai doare, tre sa merg. Acum va zic somn usor. Asta e unul din efectele sarcinii. Ma ia somnul foarte repede seara. Si ziua de fapt mi-e tot mereu somn. Dar nu ma plang. Sunt prea fericita de aparitia bebelusului, sau mai bine zis, a viitorului bebelus. Gata, v-am pupat pe toate.

Cosmina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Micaalsa! Sa ai parte de un bebe sanatos si frumos!!!!!!!!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Bine ai venit printre noi, Cosmina. Sa ai o sarcina usoara.
Mie iar mi-e greata. Credeam ca am scapat, dar pana misca bebe mai am de rabdat. Am pus pe mine doar o jumatate de kilogram, cu toate ca mananc ca inainte si nu dau la boboci. Burta mea nu a mai crescut. Parca s-ar fi turtit si latit.
Dr. mi-a confirmat ca am analizele OK, insa n-am facut asa multe ca voi: doar RBW, HIV, Toxoplasmoza si restul cele obisnuite: Calciu, Glicemie, Urocultura,, Hemoglobina etc.
De prestat inca mai prestam. Dupa o pauza de o saptamana pot sa ma laud ca s-a intamplat de doua ori in aceeasi seara. Totul e sa fiu odihnita si sa n-am greturi, dar cum asta se intampla doar in weeckend, cam are de asteptat sotul.
Mi-e tot mai greu sa ma trezesc dimineata. De-abia astept sa intru in luna a 8-a sa nu mai merg la servici. Dar mai e muuuuuuuuuult pana atunci.
La echo nu stiu cand o sa merg. Poate peste vreo luna. Acum e devreme sa vad ce e si mai astept pana cand o sa se vada.
Va pup, burticute si sper sa auzim numai de bine.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TWEETYGEO ,si eu am zis ca o sa-mi treaca greturile cand o sa simt copilul ca misca,dar am arope 5 luni,simt copilul de trei saptamani cum misca,de o saptamana zilnic il simt si dimineata si seara,si grturile tot nu au disparur!!!!!!!!!!!!
iar cu echo de ce astepti asa mult ca sa iti vezi bebelul,eu sunt in stare sa ma duc din doua in doua saptamani ,ca sa-l vad ca e in regula?!?ai fost vreodata pana acum la echo?felicitari ptr analize si partidele de sex

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

'Neatza mamici in devenire!

LA MULTI ANI MICAALSA!

COSMINA, BINE AI VENIT PRINTRE NOI! SARCINA USOARA!

Sa raspund si eu la intrebari:
Falfaieli nu simt, e prea devreme! Desi ard de nerabdare.
Sex mai facem, usurel ca doi mosi
Am luat cam 1.5 Kg si zic eu ca e bine. In ultima vreme n-am mai mancat asa bine pt ca n-am avut kef! Carne nu prea pot sa inghit de 3 zile, dar cel mai mult ma intristeaza ca nu pot sa beau lapte (nu-l mai suport!)
Maine vreau sa repet analiza pt listeria si sa fac programarea pt 3D pentru saptamana 16-17 (sper sa ajung sa le fac pe toate)
Ma bucur ca s-a mai racorit pt ca pare aerul mai respirabil asa.

Fetelor, numai eu sufar de "calduri"? eu care eram o friguroasa acum arunc hainele de pe mine am bufeuri ca o femeie la menopauza.

PUPETURI
14+
Danutza dutza
I'm coming!

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Fetele de ce ma doare spatele, in partea de jos, parca de la rinichi in jos in zona bazinului?
Voi ati patit asa? Ati luat ceva?
DanaR 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

DanaR, eu patesc asta de mai bine de doua luni. Se pare ca o sa ne tot doara asa pana nastem, cel putin mie asa mi s-a zis. Bb apasa pe nervul sciatic si din cauza asta cateodata imi misc mai greu piciorul stang. Nu iau nimic pt ca nu are efect nimic. Pot doar sa ma intind in pat sa ma relaxez si sa ma incurajez.

Pup!
14+

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve fetelor!!!
vad ca a fost chiar putina muscare in week-end... cred ca ati reusit sa va odihniti.
micaalsa la multi ani (cu intarziere) si un bb sanatos si cuminte!
tcelen multumesc, pe cat de minunat pe atat de incapatanat. oricum nici al tau nu este mai prejos. cati ani are baietelul tau? ai vorbit cu el de cel(a) care vine?
catrinel multumesc si tie, dar semnatura este cum mi-ai facut-o tu! . pt. durerea de cap nu ai luat nimic? eu din fericire nu am tot timpul starile astea, ca nu mai pot.
dureri de cap mai am si eu cateodata, trebuie sa intreb medicul ce pot lua pt. asta.
tina?????!!! unde esti? gata de plecare?
sa va spun ca sapt. trecuta eram ingrijorata ca nu aveam burtica cand eram culcata in pat, si ma gandeam unde va baga acul pt. amniocenteza?! acum dupa o sapt. am o burtica incredibil de crescuta.
dar de simtit ceva, inca nimic. sau poate nu-mi dau seama inca
cateodata cand stau pe burta (mai exact aproape pe burta) mi se pare ca se zbate ceva in burtica mea, dar nu stiu ce sa cred...
pupici la toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Revin dupa aproape 3 saptamani de absenta. Azi am fost la a doua ecografie si sunt pe calea cea buna: sangerari nu am mai avut, bebe e bine, sarcina nu mai este desprinsa, fibromul uterin nu mai are 30mm, ci doar 24,7mm. placenta in schimb este inserata prea jos, astupa orificul colului. Acum avem 9 saptamani si jumatate.Asa ca pana in saptamana a 18-a voi continua cu utrogestan 4/zi, acid folic, repaus sexual si fizic. De azi am concediu medical si s-ar putea sa nu mai dau pe la serviciu pana cand bb va avea 2 ani. Abia astept sa mai creasca, sa-l simt miscandu-se, sa aflu ce este.Pana atunci ne pregatim: am inceput deja sa transformam biroul in camera lui bebe. Deocamdata am mutat calculatorul, biblioteca.Trebuie sa zugravim, sa desenam povesti pe pereti, sa-i cautam mocheta cu ursuleti pe ea, patut... Saptamana viitoare fac primele analize. Mie mi-e tare frica de intepaturi, nu stiu daca atunci cand voi vedea seringa indreptandu-se spre mine nu voi fugi, cum faceam in scoala generala. Stiti in Bucuresti un centru unde se pot face analize cu trimitere de la medicul de familie si in care analizele sunt lucrate corect si asistentele nu te chinuie atunci cand iti iau sange? Daca tot e sa trec prin asta, macar sa am parte de calitate.La analize se obisnuieste o mica atentie? Cam la cat se ridica?Pupici pe burtici, DianaD 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, am trecut prin mari emotii joi la eco...
Bebe nu se misca, doctorul insista cu sonda pe burtica mea...si nimic...
La un moment dat, tocmai cand se pregatea asistenta sa treaca pe fisa ce ii dicta dr., si anume: vesnica "motilitate" absenta de data asta...a inceput sa miste puturosul....
L-am vazut si va spun ca m-am indragostit irecuperabil si iremediabil de el...
I-am vazut manutele si piciorulsele frumoase....
Aoleu...e iubire, nu gluma !!!

Va multumesc ca m-ati incurajat, ca mi-ati fost aproape...
E frumos sa stii ca ii pasa cuiva! E chiar frumos!
Va multumesc si va doresc ce e mai bun in lume!

adar, 11+

adar

Mergi la inceput