Mamici de martie-aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Era sa uit! Cosmina bine ai venit si sa ai o sarcina cat mai usoara si fara greturi!
Eu pana acum nu am luat in greutate si sper sa nu iau prea mult pana la final (sunt sigura ca ma voi face destul de mare).
Maria nu stiu daca e mult sau putin cat ai luat tu, dar sunt fete care iau mai mult ca tine, asa ca poti fi linistita. Oricum pana la urma ne pasa sa fie bine bebe, nu?

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Falfaieli nu simt nici eu nimic deocamdata...

as avea chef cand imi aduc aminte insa sotul imi lasa mie initiativa si rau face ca tare comoda mai sunt... Insa in astea 3 luni tot am prestat de vreo cateva ori (prin saptamana 9 ma apucase un chef turbat cum nu am patit in viata mea) si a fost parca mai bine ca niciodata

Lucrusoare pentru bebe nu am luat inca si nici cadouri nu am primit pana acum. Si eu ca Maria, dupa ce ii aflu sexul am sa dau iama prin magazine. Deocamdata as vrea sa fac o curatenie generala in casa, sa arunc lucrurile care nu le-am folosit in ultimul an, haine etc, sa sterg prin toate colturile vazute si nevazute, apoi sa-i fac camera lu` bebe cu patut si jucarii si la urma hainutele....

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Asa este Laura ,eu nu ma mai gandesc atat de mult ce sex o avea ,cate kg am sa iau pana la final ,imi doresc un copil sanatos in primul rand si pe urma am si alte preferinte .
La tine cum mai e sarcina ,sper sa nu ai greturi.
Laura ,Nshiro ,cand mai mergeti la echo ?
17+

Mergi la inceput

Am fost la eco miercuri si l-am vazut pe bebe cum facea nani cu degetelul in gurita si apoi s-a trezit si dadea din toate cele de m-am topit de dragul lui (ei).
Iar greturi am si inca tare, mai ales seara. Am citit pe net ca pe la sfarsitul saptamanii asteia (adica 14) ar trebui sa-mi treaca greata, dar eu stiu...?

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Mooaaaama, ce plictiseala pe aici! Sper ca de luni sa fiti mai vorbarete! Pa si pusi!

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

maria nu cred ca te-ai ingrasat deloc prea mult,eu stiu pe cineva care are 4 luni si s-a ingrasat cu 10kg deja!dar nu conteaza asta ,ci copilul sa fie sanatos,ca de slabit slabim noi!
eu m-am ingrasat cu 2 kg,sex nu prea facem,de 2-3 ori pe luna,asta fiinca mi-a interzis doctorul,greturi am in ontinuare,de vomitat ...nu mai spun,am primit trei cadouri pana acum ptr. bebel,si o pereche de totosei cumparati de mine,eu nu prea cred ca o sa cumpar hainute si alte lucruri,fiinca cumnatul meu care are un bebe de un an si jumate si locuieste in ITALIA,o sa-mi trimita toate lucrurile de la patut,carucioare,haine ,cadita,premergator,jucarii,etc.vreo 250 de kg de lucruri,habar nu am ce poate sa cantareasca atat!de mancat am inceput sa mananc mai bine iar bebelul meu in fiecare zi ma anunta ca e acolo in burtica la mami!asta ca sa raspund si eu la propiile mele intrebari!
liliprejbeanu felicitari ptr. ca ti-ai vazut bebelul si e bine,sanatos sa dea DOMNUL,sa fie asa pana la sfarsit!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!
dar chiar putina miscare pe aici!
vad ca pana acum sunt cea care a luat in greutate cel mai mult, dar am si pofta de mancare chiar daca dau si la pestisori,. si, apropo' de pestisori.... nici nu-mi imaginam ca in casa vom avea 2 pestisori cu adevarat.
chiar, de lucrusoare: eu am pastrat de la primul copil, tot. si hainutele aproape toate, dar eu mai sper sa schimb culoarea,
dar mai am atat de mult de asteptat pana sa aflu
cosmina bine ai venit si sarcina usoara!
urez la toate week-end placut, si poate aveti chef mai mult maine

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

SERJ ai un baietel minunat,sa-ti traiasca,sa creasca mare si voinic!eu n-am vazut pozele pana acum ca nu am putut!
LA MULTI ANI!MICAALSA,SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI ,O SARCINA USOARA SI BEBEL SANATOS,CUMINTE SI FRUMOS!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MICAALSA! Sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios sa ai! Am fost prima care ti-a facut urarea, inca de duminica trecuta, nu?

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Serj, ce semnatura sexi ai!!! Super!! Imi pare rau ca nu am mai intrat sa te ajut, (oricum, Tina e profi), dar am avut vineri o migrena cumplita, a durat 2 nopti si o zi, a fost groaznic. Groaznic. Vad ca si tu ai avut probleme cu vomitatul… ofofof, abia astept sa se termine lunile critice. Ai grija de tine.

Adar, ma bucur asa de mult pt tine!!!! Bravo, super ca e bine cu bebe!! Super vesti!!!!!!!!!

Tcelen, filfiieli am mai simtit scurt azi, dar asa de scurt ca nici nu sunt sigura ca a fost ceva. Greturi, da, inca… Sex – din parti…
Cu mincatul… Io maninc extrem de putin, vad ca: un sandvis dimineata, o briosa si fructe pina la prinz, la prinz inca un sandvis, apoi iar ceva fructe, seara ceva mai consistent, plus un iaurt, dar nu cine stie ce… Nu am chef de nimica!!! Sau daca am, e asa de complicat (gen: salata de boeuf…). Asa ca am luat numai un kg si 800…

Marti sunt programata la translucenta nucala, mor de groaza. Ca sunt si io cap de lista, ce sa fac…

Wow, aida, mamaligutza cu brinza. Asta da idee buna. Dar trebuie sa iau mamaliga speciala, de la turci, asta nemteasca e prea fina, am inteles. Ma bucur ca ai greturi mai putine! Un incident acolo cu Ben Gay… se mai intimpla - din pacate . Io am colegi foarte dragutzi in birou care mai trag si o tigara (ma rog, in dreptul ferestrei). E o firma mica si regulile cu fumatul sunt mai flexibile. Pina nu le dau o mostra de

Cosmina bine ai venit printre noi!! Unde locuiesti tu? Poate stai aproape de mine! Cu maseaua de minte – ai tras o tura pe la dentist? Ca astea-s tricky, mai bine le tii sub control. Eu ma duc in 29 la o curatare de dinti, asa preventiv.

Cat, ce fain ca a miscat bebe si ca l-ai simtit!! O sa fie bine, ai sa vezi, eu bag mina in foc ca va fi totul OK. Luni ma duc la H&M si C&A. As vrea un sarafan mai lung, sa-l port cu bluze si pulovere si o salopeta de blugi, dar aia mai incolo.

Tina, da, suntem close!! Si mai e si pispirica, ea e fix ca mine! Dar bebe al ei e muuult mai mare ca al meu!!!

Lili, misto faza cu „aiiii“. Nemti zic „aua“

La multi ani Micaalsa

Uff, ce mult am scris, da’ trebuia sa recuperez!!

Pupici la burticile mici

C+ bb mik

Mergi la inceput