Mamici de martie-aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

catrinel nu stiu ce este - noramidopirina metansolfonato- si nu, nu se da aproape nimic fara reteta, dar il am demult si fac uz de el doar cand nu mai rezist. nici in mod normal nu prea iau pt ca devine ca un drog si pt. acest motiv nu prea ti-l da de bunavoie.
pupici si multumesc

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ala este. "noramidopirina metansolfonato" (sodium sulfonate of AMINOPYRINE) adica metamizol (sodic) = algocalmin, sau analgin.

Dr mi-a spus sa beau multa multa multa apa, daca nu beau destula si asta poate da dureri de cap. Asa ca fetelor, gil-gil-gil...

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor ce harnicute sunteti! Mie imi merge netu asa de greu (stau cateva minute pana se incarca o pagina [pc])!

Catrinel chiar ca ai dreptate cu apa si durerea de cap: eu beau putina tare si s-ar putea ca de la asta sa ma doara capul.

Serj e simpatica tare faza cu copilasul tau si cu fratiorul; hmm deci nu-i place de uratul ala- ce dragut!!!

Serj eu stiu ca nu mai poti naste natural dupa ce ai facut o cezariana ptc e periculos!

Pupici la toate burticile!

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Catrinel ,eu nu am stiut de faza cu apa ...ca de stiam ,beam mai multa ..si am avut niste dureri de cap ingrozitoare ..off ,de ce nu v-am intrebat din timp ,bine ca acum stiu si sper sa nu mi se mai intample
Serj si eu stiam la fel ,dupa cezariana sunt riscuri mari sa ai o nastere naturala ,discuta cu medicul tau ,vezi ce spune.
Darkeyes ,bafta sambata la doctor
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Dananita ,multam de sfat ...sa inteleg ca durerile de cap de acum sunt din cauza cefaleei ?...si daca da ,cum ma afecteaza la nastere sau dupa ?Eu totusi sper sa treaca o data cu bautul apei
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am fost la doctor si totu e ok cu bebe,i-a facut 1000 de masuratori,m-a tinut 20 minute cu vezica gata sa explodezeca asa mi s-a spus sa beau 1l de apa cu o ora inainte de appoiment.Si bebe al meu dormea,dar l-a trezit doctora si l-am vazut miscand din picioruse.S-a mirat doctoru cum de nu-l simt pe bebe cand misca si a trebuit sa-i explic ca asa's eu cu coaja mai groasa.

Fetele,am ras azi pe saturate,trebuie sa va spun si voua de ce.O prietena de-a mea are un prichindel de 4 ani si in decembrie mai asteapta unul.Si azi l-a luat pe strumf la doctor cu ea caci nu avea cu cine sa-l lase si normal ca a intrat cu ea in camera la doctor.Medicu i-a dat camasa aceea in care sa se schimbe,s-a dezbracat,s-a intins pe masa cand ....fii-su i spune"mami ,imbaca-te inapoi ca nu-mi mai tebuie nici un fatior,m-am razgandit". Haiosi de tot astia micii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ei, ei, trebuie sa va urechiez, burticutzelor, lasati-o mai usurel cu bericica, va inteleg poftele dar... Eu una nu ma risc nici cu o gura de bere de cand am citit ca orice picatura de alcool poate afecta fatul si ca se cere abstinenta totala pe tot parcursul sarcinii. Si mai ales ca lucrez cu copii si nu vreau sa fac un hiperactiv, cu tulburari de concentrare ori de comportament, deci mai bine sa elimin pe cat posibil riscurile.
Sau optati pt fructe, legume, cereale, omega 3, vb lui Catrinel. Apropo, in ce alimente gasim omega 3, in peste gras, soia si in ce altceva?

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Eh, am fost si eu ieri la analize (singe si urina) si testul Papanicolau... A fost distractie mare, va zic :)

Cind am ajuns la laborator, nu stiam ca imi vor lua si urina (doctorul mi-a zis numai de singe), asa ca unde am mers prima si prima data? La toaleta, ca aveam un pipi in mineeeee... Cum ies de la toaleta, ma duc la receptie si sunt intrebata: ati fost la toaleta? "Da", zic. "Pai de ce? Ca aveam nevoie sa va luam urina". Mi-a picat fatza... ca ma storsesem cit am putut, deh...

Buuun... Mi-am trimis sotul sa-mi cumpere niste apa, mi-a luat o sticla de 0.5 litri. Nema senzatie. Totusi, ma duc la toaleta iar, cu borcanelul in dotare, si reusesc sa fac ceva. Cind sa ma ridic de pe buda, darim borcanelul! Ca-n filmele cu prosti! Si cit efort, cita energie pusesem in acel borcanel! Dau borcanelul la analiza, cu inima strinsa (stiam ca nu ajunge, dar am zis sa incerc ), si mi se spune ca e prea putin, mai trebuie! Asa ca imi trimit iar sotul, care de data asta imi cumpara o sticla de apa de 1.5L Abia dupa o ora am putut sa "donez" iar. Si uite-asa m-a apucat seara in laborator, noroc ca inchideau la 8.

Din cauza ca am baut atita apa dar mincasem prea putin la prinz (greturile, deh), mi s-a facut un rauuu... Cum am ajuns acasa, am dat la boboci o data, dupa care mi-era foame, mi-era rau, mi-era de toate! Aproape ca imi venea sa pling de cit de foame-mi era, dar nu ma simteam in stare sa maninc. Am incercat sa maninc, totusi, putin (un sandwich) si, in mai putin de o ora, iar am dat afara tot. Asa ca, lipsita de vlaga, m-am asezat (aproape ca am lesinat cind m-am asezat) in pat, si m-am culcat.

Asta a fost ziua de ieri, pentru mine. Abia peste 3 saptamini imi spun rezultatul, la urmatoarea consultatie. N-am nici o teama, eu nu-s genul care sa-si faca scenarii ca nu ies analizele bine, am un sistem de autoprotectie bine pus la punct), asa ca o sa va tin la curent cu ce o sa aflu la momentul respectiv.

Pupici pe burtici :*

10+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal, fetelor
Wow, imi merge netul. De nu injurai la el azi ca la usa cortului. Si dureri de cap, nervi, toate alea, de ziceai ca-mi lipseste cafeaua si de-aia sunt asa cu susu-n jos. Eu fara DC is moarta. Mi s-a mai demonstrat inca o data ce greu e fara el.
Eh, si mai facui eu niste artificii pe la calculator si ... nu mai mergea. Sotul imi e plecat in delegatie si eu imi prinsei urechile. Cand e vorba de incarcat programe, sa nu apelati la mine. Va fac calculiciul praf.
Asa. Eu azi fusei mai bine. Dar nu zic hop pana nu sar gardul. Ca cine stie ce o fi maine. Dar cert e ca sunt cu moralul mai ridicat.
Fiu-meu ma zgaltai bine de tot in pat cu topaitul lui. Parca ma descompuneam, asa ma simteam. Si-mi cadea ca o pleasca peste mutra de ziceam ca acum imi rupe ochelarii in doua.
Laura, tu parca ma intrebai de camera lui fiu-meu. Da. E pictata. Am muncit la ea trei luni, de ma batea sotul la cap ca pana o termin eu vine fiu-meu din urma cu dinozauri, brontozauri, Spiderman si alelalte si mi se demodeaza tema. Dar nu a fost deloc usor ca pictam cand dormea el la pranz.
Cred ca va cam disperai. Asa ca ma retrag usurel si inchid usa. Noapte buna (buna dimineata, Romania).
Ah, fetelor, va rog eu nu luati nimic pentru durerile de cap. Atata timp cat sunt suportabile. Si mai ales ca sunt specifice sarcinii.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

fii-su i spune"mami ,imbaca-te inapoi ca nu-mi mai tebuie nici un fatior,m-am razgandit

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput