Mamici de martie-aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
TweetyGeo spune:
iar la ultimul eco a venit cu noi si dupa ce s-a uitat mai bine la monitor a spus ca "nu-i place de uratul ala".

BB mic a lui GEO
DanaR spune:
Fetele, ce m-ati mai amuzat in dimineata asta...
Sa aveti cu toate o zi buna si vesela.
Va pupa o burtica.
DanaR 10+
nshiro spune:
Adar si Kim sa traiti, am inteles! Nu mai pacatuiesc
de-acu! 
Si pe mine vad ca a inceput sa ma doara capul... insa numai in partea dreapta deasupra tamplei!!!!!!!!! Si duminica m-a durut si azi!!
. Nu e tare, dar e asa sacaitor... Pastile nu am luat, eu de obicei pun gheata! Si imi trece pe moment. Apoi ori adorm, ori ies la plimbare la aer si trece de tot. Si acum mi-am pus gheata intr-un pahar si stau cu el lipit de cap... bine ca nu am ore...
Am probat zilele trecute vreo 4 perechi de pantaloni de gravida, ca stau descheiata la toti pantalonii... si as avea nevoie pentru toamna, caci vine frigul si in pantalonii de anul trecut nu mai intra burta cu siguranta. Nu mi-a venit nici o pereche!!!!!
. Ori sunt prea scurti, ori prea largi si stau adunati la fund si intre picioare... rochiile sunt urate tare, zici ca-s Lula Papahula in ele, iar bluzele atat de babesti, ca arat cu douazeci de ani mai batrana....
Si eu am un nepotel de 4 ani, tare ne mai iubim.... Cand i-am spus ca fac un bebe s-a bucurat asa de mult, a zis ca va deveni fratele cel mare. Maica-sa saraca s-a intunecat la fata si i-a spus ca "nu chiar... "(ea si-ar mai dori un bebe dar deja a trecut de 40 de ani). Si de cate ori ne intalnim (cam de doua, trei ori pe saptamana) ma intreaba ce face bebe, daca a mai crescut si imi cere sa vada carnetelul unde am lipite ecografiile si dosarelul cu sarcina, desene cum arata bebe in fiecare luna etc. Si se uita cu asa o atentie de fiecare data si pune o mie de intrebari. Insa memorabila e urmatoarea faza: "Rocsana, faci un bebelus?" (asta ma intreba de fiecare data negresit, saracul poate se gandeste ca m-am razgandit intre timp, cine stie...)"Da" ii raspund. "Da cat de mare e?" Ii arat cu degetele "Da cum l-ai facut?" S-a lasat o liniste profunda, nici eu, nica maica-sa nici bunica-sa nu am fost in stare sa spunem nimic. Si copilul normal ca a repetat intrebarea. Eu i-am zis ca m-am pupat mult cu unchi-sau. Bunica-sa i-a zis ca am mancat mult orez.... Stie exact cand trebuie sa nasc, numara lunile, intreaba de fiecare data cate luni au mai ramas, apoi se uita iar pe poze, ce mai din toata familia el e pe departe cel mai interesat si preocupat de bebelusul meu...
Fetelor cum vi se pare numele Dan? Nu e cam fad, banal? Am descoperit ca exista si in japoneza, se poate scrie in caractere chinezesti si ar insemna o persoana calda.... Eu nu am avut nicodata vreo preferinta anume pt numele asta, nici nu mi-a displacut... insa as impaca si varza si capra... nu ar fi ciudat nici aici, nici in Romania....
Pupici si multa sanatate fara dureri de cap!
rocsana si bebe chan
Laura Ioana spune:
Fetelor da' zau ca-mi place veselia asta de aici! Neata!
Nshiro e frumos numele Dan si daca zici ca nu e ciudat nici acolo e numai bine pt bebe (sa nu aiba un nume pe care sa-l stalceasca ceilalti copii sau sa rada de el).
Aida
e nasool sa faci pipi la comanda! Ai fost tare!
Ciuf inseamna ca esti talentata (ai pictat-o tu?) daca ai facut asa o frumusete! Si baiatul a fost incantat de rezultatul final?
Delia cate saptamani ai, de ar trebui sa-l simti pe bebe?
Laura
13+
Puiutul meu
Serj spune:
'neata fetelor!!!!
iar am petrecut o noapte cu durere de cap, dar de data asta am rezistat la medicamente. din ora in ora ma trezea afurisita asta de durere
laura ioana si maria28 asa stiam si eu, dar am intrebat medicul cand a fost cu cealalta sarcina pierduta si mi-a spus ca trebuie sa nasc intr-un spital bine echipat (cel la care eram prima data era mic si nu fac nasteri cu risc). acum unde sunt este mai mare si medicul care il am acum mi-a spus ca intai sa ajungem la final si apoi este floare la ureche (ce a vrut sa spuna?) stiu ca se poate rupe uterul acolo unde a fost cusut daca este o nastere grea sau copilul este prea mare, si trebuie sa fie sala de operatie aproape si pregatita pt. orice eventualitate. dar aici este si posibilitatea de a naste in apa, si stiu ca este mult mai usor. de fapt sta as vrea sa incerc, pe urma s-o vedea....
nshiro nu este urat numele Dan, daca va place la amandoi de ce nu? oricum pana la nastere cine stie cate nume mai gasim ![]()
si eu am vorbit cu sotul meu de nume, si l-am intrebat daca iar place Tudor, lui i se pare ca suna ciudat, si trebuie sa se scrie asa cum suna ca sa nu facem probleme copilului mai tarziu, si mi-a sugerit sa ma uit in calendarul catolic, ca acolo gasesc cate nume vreau
a, si de fata si mie imi placea Sofia, dar in ultimul an sau nascut aici atat de multe Sofii, ca nu-l mai vreau.
ciuf si eu intru greu pe DC, dar doar aici ca am incercat pe alte site-uri si se incarca repede. nu stiu de e dar de o sapt. intru destul de greu si asteeeept....
azi trebuie sa-mi scot analizele, si am emotii pt. ca ultima urina mi-a iesit urme de proteine si asta nu e bine
asa ca va las, si ne vedem mai tarziu, pupici
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
atlantiana spune:
Buna.
Sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra! Am o burtica de 13 saptamani, dar care nu se prea lasa vazuta (oamenii ma privesc cu neincredere cand spun ca sunt „pregnanta“)si inca ma mai lupt cu greata si gustul amar.Cica in curand or sa treaca si o devin iar om...
Am incercat sa introduc, la profil, data probabila a nasterii copilului, dar nu accepta dacat cel mult anul 2005 - anul 2006 nu apare in optiuni. Oare am gresit undeva?
dananita spune:
Buna dimineata tuturor! Cata veselie!
Mi-ati mai ridicat moralul ca eram turtita rau, multumesc!
Question: De ce n-avem voie branza FETA?
Nshiro: e frumos Dan! In romaneste il poti alinta in multe feluri: Dani, Danut
E dragutz!
Eu m-am gandit la unul din urmatoarele nume pt fata: Maia, Ioana, Maria sau Diana si sotul ii pune Alexandra
Daca e baiat sotul ii pune Alexandru si eu n-am inspiratie
dar are timp sa vina, nu?
Pt cele interesate, pe 11octombrie am programare la CMU pt 3D-4D si costa 3.500.000+30.000/poza+200.000/inregistrarea pe caseta video(caseta noastra). Deci, se ajunge in final la 4.000.000. Sper sa nu fie nevoie si de o a doua ca deja ma costa aproape cat o nastere.
PUPETURI LA CLUBUL VESEL![]()
14W4D
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Catrinel_17 spune:
Aida, ce fazeeeee!!! Am ras de numa’. 
Delia, ce bine ca e totul OK cu bebe Tu in cite saptamini esti?
Kim, omega 3 se gaseste cel mai mult in somon, anchovy, sardele in sos de rosii, flax-seed oil (asta-i ulei de rapita?),wheat germ (germeni de grau, cred), si nuci.
Ciuf, ma bucur ca esti mai bine si cu moralul ridicat! Minunata treaba ai facut cu camera! 
Nshiro, si eu fix la fel. Pantalonii ba erau strimti, ba imensi, bluzele si puloverele erau de-o tristete…. Sarafane si rochitze din parti, n-am vazut nimica. Poate o rochie tricotata, dar aici nu gasesc asa ceva…
Dananita, cred ca n-avem voie FETA ca e din lapte nepasteurizat, mi se pare.
Intre timp, ma duc sa beau ceva zeama de muraturi…Miam, miam.
Pupici pe burtici 
C+ bb mik
dananita spune:
Mi-am luat sarafan de raiat grej de la Rococo cu 990.000. Dar parca prea sunt toate la fel! O sa-mi iau si salopeta dar putin mai incolo, poate aduc si ei modele noi, alte culori (ca prea sunt inchise astea ce le au).
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
dananita spune:
Bun venit ciuf si atlantiana! Sarcina usoara!
Danutza
dutza
Malaika