Mamici de martie-aprilie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
TweetyGeo spune:
Bun venit atlantiana. Nici eu n-am reusit sa trec data probabila a nasterii lui BB din acelasi motiv.
Astazi m-a apucat un tremurat. Imi tremurau si mainile si picioarele rau de tot. M-am speriat. Cred ca am avut o cadere de calciu sau tensiunea mica. Am mancat repede un iaurt si mi-am facut o cafea (de data asta cu cofeina) si acum ma simt mai bine.
Se pare ca strada mea nu mai e inundata, asa ca nu o sa mai ocolesc mult dimineata. Ma gandesc la sarmanii oameni care au apa in casa
.
In sfarsit a iesit soarele. Ce bine!
Mai vorbim, burtici si bebici! Pa!
BB mic a lui GEO
Serj spune:
salve la toate burticile!!!!
m-am intors, cu analize bune! am vrut sa va spun ca urinocultura este importanta, si la ultima imi iesise ceva dar medicul nu s-a speriat, pt. ca la aceasta proba trebuie spalat cu sapun clatit foarte bine si nu uscat, pt. ca in perioada asta avem mai mult mucus, si o picatura daca cade schimba rezultatul.
deci acum sunt linistita ca data trecuta am gresit cu tehnica![]()
catrinel acum am vazut ce m-ai intrebat: nu, nu sunt constipata, ma doare cand fac pipi.
atlantiana bun venit in gasca, si sa fie cu bb sanatos si voinicel!!!
dananita imi place Maia, este un nume deosebit. de fapt toate sunt frumoase, ati vazut ca pt. fetite sunt numele mai frumoase? pana si hainutele sunt mai frumoase.
nshiro am vrut sa te intreb: cumnata ta nu mai vrea un copil pt. caare 40 de ani? daca ai sti cat de multe mamici pt. prima data sunt la 40 ani?! daca este sanatoasa si vrea, de ce nu?
ca tot veni vorba de haine pt.
eu sunt la pantaloni speciali de mai bine de 1 luna. ca pana atunci am mers cu fermoarul descheiat.
pupici la toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Serj spune:
catrinel mai fac o incercare, daca nu transfer toate in primul album
pupici
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
[b][blue]Poze din vacanta[blue][b]
Pispirica spune:
Buna la toate burticile!
Ce faceti mai fetele? M-am amuzat copios cand am citit ce de le mai inventeaza piticii astia. Iti vine sa mori nu alta![]()
![]()
Eu ma simt super bine, nu mai am nimik din toate cele de care aveti voi. N-am greturi, nu ma doare capul, nu ma doare spatele si nici burta nu se vede. Inca dorm linistit pe burta. In schimb tot ma mai trezesc o data pe noapte pentru un pipi mic. Nici macar constipata pare ca nu mai sunt.
Si chiar am constatat ca m-am ingrasat un kil jumate, adica am ajuns si eu la 47 jumate
.
Pe la birou cant toata ziua. I'm so happy
Dar sincer chef de treaba n-am nici sa ma bati.
Cam asa sta treaba.
Tina da un semn ca ai ajuns cu bine. Pupici la tine in noua casuta.
Bun venit noilor burtici.
fetelor va pup pe toate si va doresc sa treceti peste toate cele greturi si dureri cat mai usor.
Anamaria
12+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica spune:
dananita unde te-ai programat pentru 3d? te-a trimis medicul tau, sau zi-mi si mie te rog cum ai ajuns? ca as vrea si eu sa-mi fac o programare de asta, dar nu stiu nici cam cand trebuie facuta si nici nu stiu un medic care sa citeasca bine modelul asta de echo. ca am inteles ca daca dr. nu se pricepe iti poate spune vrute si nevrute.
Please zi si la fata!
Pupici
Anamaria 12+
si bamboocel cel voinicel
dananita spune:
Pispirica, m-am programat la CMU=Centrul Medical Unirea la recomandarea medicului meu. M-a trimis la o dr in care are el incredere, deci zic eu ca e priceputa (daca vrei mai multe detalii pe PM sau YM). Initial, medicul meu mi-a zis sa ma duc in sapt 17 ca atunci se vede bine ce vor ei sa vada(nu zice ce - prietenii stiu de ce
). Eu, kapoasa, ma programasem sapt viitoare ca sa vad sexu' mai repede si ca e totul ok, dar doctorul meu mi-a zis ca in conditiile astea e posibil sa o repet. Cum nu ma dau banii afara din casa m-am reprogramat
pt sapt17.
Mie mi s-a recomandat insistent CMU de la Arcul de Triumf (nu stiu de ce, dar doc mi-a zis sa nu ma duc "dincolo") unde poti merge si tu oricand doresti, chiar daca nu ai recomandare de la medic si tot atat costa (am mentionat pretul mai sus, in alt mesaj). Spune-mi ce altceva te mai intereseaza.
Serj, si mie imi place Maia cel mai mult dintre cele enumerate insa sotului meu nu prea. Conventia e ca fiecare sa aleaga cate un nume care sa placa si celuilalt si sa mearga langa numele ales de celalalt. Cum el a fost mai smecher si s-a gandit primul la nume, greul cade pe mine ca trebuie sa gasesc un nume placut de amandoi care sa se potriveasca cu Alexandra/u
La baiat in continuare fara inspiratie sau ce mi-a placut mie a fost categoric respins de Sefu' de trib! ex: David, Darius, Matei (chiar, parca sunt prea multi Matei in ultima vreme, nu?)
Cat despre capitolul haine: inca ma mai incap toate (ma cam strang la burta unii pantaloni) si nu port sarafanul ca parca e prea larg inca.
Ma mentin la +1.5kg si dorm in continuare pe burta, profit si eu cat se mai poate![]()
Zi frumoasa mamici in devenire!
14+
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Catrinel_17 spune:
Ce mistooo de tine Pispirica!! Bravo!! Eu ma lupt cu greturile din cind in cind… Acuma mi-e foame si mi.e greata amestecat, si habar n-am ce sa maninc!
Atlantiana, bine ai venit intre noi – e o gasca minunata!
Serj, bravo cu linkul! La pozele din vacanta ai utitat sa pui slash-ul la paranteza de sfirsit, ui’ asa: [/b]
C+ bb mik
aileana spune:
Dragi burtici,
Faceti tot posibilul sa nu mai luati pastile, chiar si cele permise, sunt totusi chimicale care ajung si la bebe, oricat de permise ar fi ele. De bere ce sa mai zic, mai rarutz ca-i mai dragutz. Cam la fel cu ce scria Dr. Tutunaru despre cafea, avetzi voie, dar mai cu mila
.
Pentru durere de cap
e buna crema chinezeasca super-mentolata, cu care va masati tamplele si zona care doare. Alt remediu despre care am citit pe net este cel cu feliile de cartof aplicate pe frunte sau in jurul capului, legate cu un prosop sau o basma.
Incercati sa nu va mai agitati, ca nu e bine nici pentru mamici nici pentru bebici, ca nu vrem sa iasa bebicii hiper-activi, agitati, mici si sensibili.
Nu mai aveti emotii inainte sa mergeti la doctor, pe cuvantul meu ca n-am mai citit ce-ati scris de emotiile de dinainte de doctor, iar eu fac tot posibilul sa nu mai gandesc decat pozitiv si sa nu ma las influentata de absolut nimeni si nimic.
Acestea fiind zise, DECLAR REVOLUTIE!!!!
Gandim pozitiv si nu mei avem emotii!!!!
Stiu ca suna idealist, dar vreau sa avem copii normali si ca noi sa fim mame normale. Si toate relele auzite si vazute vor fi date la spate
.
Sper ca nu v-am suparat si ca nu v-am speriat,
Ileana
14s+4z
Laura Ioana spune:
Atlantiana bine ai venit in gasca noastra! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Aileana, bravo! Si eu sunt pentru revolutie: JOS FRICA! JOS MORCOVEALA! JOS! Bine... de la teorie la practica... e cale lunga... Sper sa si pot aplica chestia asta!![]()
Laura
14+
Puiutul meu
aileana spune:
fetelor,
ziceti-mi si mie cum bag baby ticker si link catre pozele de pe yahoo photos la semnatura ca n-am nici cea mai vaga idee cum se face.
banuiesc ca se poate baga si semnatura cu
fara sa o scrii tot timpul, nu?
Cuuuuum?
Astept idei, Merci si va pup.
PS Stiu ca s-a mai scris pe forum, dar nu gasesc acum exact unde.