Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Fetelor,

Nu va suparati ca scriu si eu la voi, insa ma gandeam... poate o puneti pe listuta si pe Britney Spears...14.09, cezariana, Santa Monica UCLA Medical Center (Los Angeles), -Sean Preston, 3.050 Kg.

Cu drag,
Isabella, Yael (1 anisor & 9 luni -24Nov.'03) & Nardi (4 luni & jum. -01May'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

DA, MA , iOANA...SOON, SOON! stii tu foarte bine cum e ....
imi pare rau de somnul tau....si cand te gandesti ca unele dintre noi nu au somn..acum
mary 38++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Seara buna mamici si gravidutze! Mai, dar parca scrietzi din ce in ce mai mult ca nu apuca omul sa va citeasca...

Felicitari fetelor care au nascut in ultimele 2 saptamani! Sa va traiasca puiutzii si sa fie sanatosi, papaciosi si cumintzei!

Noi suntem bine, am inceput sa luam in greutate dupa ce am introdus laptele praf, iar mami s-a mai linistit. Ieri am fost sa facem vaccinul anti TBC pe care nu l-am putut face in spital pt ca eram prea slabutzi. Ne-a cam durut si am cam plans, dar ne-a trecut repede la mami in bratze. Fetelor, puiutzilor vostri in cat timp a inceput sa "coaca" vaccinul? Ca al nostru este deja grena si are un punctuletz alb, iar eu intzelesesem ca abia dupa ceva timp incepe...

Astazi am profitat de soare si am stat in parc vreo 2 ore. Bb s-a simtzit bine ca a dormit tot timpul si a fost si destul de linistit pana acum. A si papat mult si nici n-a plans la baitza, spre fericirea mea ca sunt fara sotz cateva zile si a trebuit sa-l spal singura. Dar fiindca mi s-a parut prea complicat in caditza, l-am luat si l-am spalat direct in chiuveta, ca la spital si n-a zis nici pas.

Fetelor, care dintre voi iesitzi cu bb in parc la IOR? Ioana, parca tu stateai prin zona, daca nu ma insel? Ma gandeam ca poate vorbim si ne intalnim cu bb-ii la plimbare...

NADINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

buna seara fetelor,

Am inceput mai devreme un mesaj si dupa ce scrisesem destul de mult mi s-a blocat computadorul si l-am pierdut, of, of...
Dupa cateva zile de absenta de pe forum vad ca am serios de recuperat si la citit si la felicitat noi mamici.
Eu m-am simtit cam rau zilele trecute, s-au combinat durerile de oase cu raul la stomac de m-au doborat. Acum sunt un pic mai bine cu stomacul, dar oasele si tendoanele ma dor oricum as sta si cel mai suparator e ca ma trezesc si noaptea din somn de durere. Dar asta e, ma antrenez pt cand o sa ma trezeasca bebe.
Noi am fost ieri la dr, bebe e bine, monitoring-ul a iesit bun iar la ecografie greutatea e estimata la 2,7-2,8 kg (la 36 de sapt), ceea ce ar fi in norme.
La controlul pe masa a zis ca s-a deschis colul cam cu 1cm si ca e aproape sters , dar asta nu inseamna nimic, ca as putea sa nasc peste 3 zile sau la termen.
La fetele cu situatii similare cat a mai durat pana la nastere?

Mi-a oprit complet tratamentul impotriva contractiior si mi-a dat liber la miscare de sapt viitoare, lucru pe care-l asteptam cu nerabdare dar acum de cand cu durerile de oase nu cred ca va fi prea simplu. Dar sper sa apuc sa-mi refac cat de cat tonusul muscular inainte de nastere.

Cam acesta e raportul nostru de stare, revin mai incolo pt felicitarile restante.

Pupici , noapte buna si weekend placut,

Anto, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dragelor,
Ne-am intors si noi acasa, in noua formatie, bine si sanatosi! Dupa cum v-a scris si Cristina am nascut pe 11 sept. o minune de fetitza de 2.800 kg pe care o cheama Monica Maria. Nasterea a fost naturala, cu epiduala, cu mult mai dureroasa decit prima data si de acum inainte nu mai cred pe nimeni care imi spune ca a doua oara e mult mai rapid decit prima. Apa s-a rupt duminica la 7 dimineatza iar noi am ajuns la spital pe la 10a.m., dupa ce am dus-o pe Andreea la niste prieteni. Am ajuns la spital cu dilatatie de 4 cm, iar la 5:30 dupa-amiaza nu facusem nici un progres, aceeasi dilatatie si contractii la 5 min. Iar dupa aia m-a lovit trenul . In jumatate de ora cotractiile au impins-o pe Monica la limita si am ajuns la dilatatie de 10 cm, iar presiunea era atit de mare incit am crezut ca nu mai apuca asistentele sa coboare patu si sa pregateasca tot ce aveau de pregatit. Dar a trecut totul, recuperarea a fost extrem de rapida, laptele a venit si el rapid si ma declar cea mai fericita mamica din lume ca am o fetitza foarte mincacioasa. Andreea e super incintata de surioara si o cam sufoca cu pupicii ci mingiierile.

Felicitari si Cristinei cge pntru fetitza! Sa fie sanatoasa si sa iti aduca amindoi copii numai bucurii!

Felicitari si pentru Simo74, Norina si Locca. Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!

Anca & Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Da,Mary,foarte bine pe la cumparaturi in saptamana 38...decat acasa in asteptari ..Ma gandeam ca daca o tinem tot asa, poate dam o fuga pe la Ioana sa-i facem de mancare,ce zici,Ioana ne primesti???;Miflore,tu cum iti mai ocupi timpul? O idee,ceva?
Mai fetelor,cred ca intr-adevar baieteii nu prea se grabesc,drept care ma trec si eu pe lista cu Baby Expo vineri!!
,
Moki,38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Oana iti doresc mult curaj si un somn bun

Ancadm bine ati venit acasa multe felicitari si pupi pt Monica sa traiasca mare si sanatoasa

dana37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ancadm bine ai revenit
sa-ti traiasca monica si sa va aduca numai bucurii
si eu simt din cand in cand presiune.am burta tare,tare....
oare se apropie nasterea??
miflore ce ti-a zis dr??cand esti programata??
va pup si va doresc o noapte linistita!!!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Antoanela, la mine, la primul BB am avut dilatatie 1 cu 1 luna inainte de nastere. Asa ca ...Recunosc ca in luna respectiva am stat ceva mai linistita - adica nu topaiam, nu dansam si nu faceam gimnastica, dar in rest... cate un Nospa din cand in cand si gata.

Azi am fost la o ecografie la Medicover. (Mi-am amintit ca aveam programare cu 2 ore inainte... va dati seama ce ametita sunt?)
BB e OK, are 36 sapt si 2.800, diametrul bilutei de 9.3 mm (e capos) si tot baietel a ramas. Dar am tras o spaima... la un moment dat doctoritei i s-a parut ca vede o ingrosare a peretilor inimii in ventriculul stang. Chiar incepuse sa dicteze niste dimensiuni cand piticul s-a rasucit si si-a dat seama ca erau niste umbre care o induceau in eroare. Sper sa fie asa...

Un dans, fetele?

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

cum ziceam, revin.

Felicitari noilor mamici: Ancadm, Simo74, locca , norina, cge, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mancaciosi, iar voua va urez refacere rapida.

Ioana am vizionat si eu pozele de la botez, mamica arata super, felicitari, iar bebelina e o galusca dulce.

b_irina_c , vladut e un scump, sa va traiasca.

Chiar mai fetelor, ce slabe sunteti si ce bine aratati, bravo!

Ancadm, bine ai revenit. Cand zici tu ai avut dureri mari, ti-au facut prea tarziu anestezia sau prea devreme si i-a trecut efectul? Oricum, important e ca sunteti bine cu totii, sanatate multa in continuare.

Anya, mersi frumos de raspuns, bebe al tau e cam ca al meu ca varsta si dimensiuni, ma bucur ca a iesit bine la ecografie.
Eu sper sa nu mai stau o luna asa totusi, asa vreo 2, max 3 saptamani ar fi numai bine. E paradoxal, stiu, pana acum am facut eforturi si tratamente sa-l tin in burtica si nu zic ca as vrea sa se nasca maine, dar la cum mi-e de greu sa ma misc acum, nu ma imaginez cum as fi pest 4 sapt. Dar pana la urma el e seful si important e sa fie sanatos, indiferent cand se hotareste sa apara.

pup si restul fetelor,

Anto, 36+

Mergi la inceput