Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mary a zis ca se duce duminica la botez dar cred ca aici in bucuresti.

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Jadi asa mi te imaginam prin fata blocului la cumetrie.Gata, fug acasa ca ma inteapa burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da, da, un dans din buric ca si asa e tot pe dinafara... citeodata nu am imaginatie deloc, hehe

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ce liniste s-a lasat pe aici...dormiti deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

CGE FELICITARI PENTRU BEBELINA, SA FIE SANATOASA, CUMINTE, MANCACIOASA, IAR TIE SA TE REFACI CAT MAI REPEDE.

Somn? Cum, Unde, Cat, Cu cine?
Care aveti dati-mi si mie ca daca nu incep sa ma tarasc in 4 labe prin casa. Azi noapte a dormit puiul meu de la 3 la 8, dar pana la 3 numai cate 30 minute- o ora.. cu chiu cu vai asa intre 2 mese. La un moment dat nu mai puteam de oboseala si mi l-a pus sotul la san in pat, stand lungita. Am adormit asa si eu si puiul dar am inceput sa sforai destul de tare ca l-am trezit . El se matzaia si eu trageam la aghioase, n-aveam treaba... mama denaturata ce sunt Dar m-a ajuns oboseala. As dormi si mergand. Ma duc sa ma intind un pic in pat pana nu se trezeste fomistul meu cel lenes care nu mananca atat cat ar trebui ca adoarme in timpul mesei.

Si ziceti ca soon, soon, fetelor?

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

In legatura cu fetele care vor sa ramana gravidute si baita de dupa botez, eu am un caz chiar in familie si chiar la botezul meu, numai ca eu stiam ca trebuie sa se bage cu picioarele in apa care se arunca la radacina pomului. Matusa mea nu reusea sa ramana insarcinata, se chinuiau de ceva timp, si cand a venit la scaldatoarea mea, i-a zis bunica mea sa intre cu picioarele goale in apa in care ma scladasera. Si uite asa am un var mai mic cu 10 luni mai mic decat mine. Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, dar s-a potrivit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Saraca Oana! REZISTA!
De aia vreau eu sa stea bb cu mine in dormitor intr-o prima faza: ma obseda gandul ca o sa adorm ca piatra si adio auzit ceva din camera copilului! Nu ca ar fi imposibil si cu el in camera, dar e mai mica probabilitatea.... si tati e croit tot din stofa de somnoros...

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna, fetelor! am vazut ca m-ati dat disparuta...pai ce credeti ca m-am dus sa nasc fara sa anunt??? nu, nici vorba...
azi am fost plecata la cumparaturi la carrefour si m-am intalnit si cu Moki pe acolo, ca sa vedeti ce fac gravidutele la 39 saptamanidupa care am fost sa cumparam carut, ca NE-AM HOTARAT PANA LA URMA SI... NU AM MAI CUMPARAT CA NE-A ABURIT TANTI AIA CA CICA LA BABY EXPO PRIMESTE NISTE MODELE MAI NOI SI SA NU NE GRABIM CA SUNT FRUMOASE, ETC. ... ASA CA MAI ASTEPTAM O SAPTAMANA!( pe ce am apasat?)
acasa am avut musafiri, a venit mama sa vada, nu mai nasc odata?
si cand sa intru si eu pe net, mi se blocheaza calculatorul
si cand in sfarsit intru pe net... sta omul o ora sa va citeasca, mai, ca mult ati mai scris!!!!!

Mergi la inceput

Irina, stai linistita, inca sunt 2 in 1hai ca abia astept sa facem o plimbare cu bebelusii prin cartier
Raluca costiurin eu nu ma incumet la metodele alea, ca pe dulap n-am sanse sa ajung iar cu sexul....am vazut ca la Oana nu a mers...si nu experimentez
Jadi, nu stiu tu ce rochie ai pentru duminica la botez, dar daca ploua sau e frig, eu sunt in mare dilema ca nu am decat hainute subtiri si papucei....eventual treining si adidassi nici nu-mi vine sa merg la cumparaturi acum pe ultimii 50 de metriasa ca ,da doamne sa nu ploua
Ioana trebuie sa te felicit si eu pentru botez, foarte frumoasa mamica esti si Miruna e superba , ce sa mai zic....
mary 38++++

Mergi la inceput

am uitat, FELICITARI CRISTINA CGE PENTRU FETITA TE ASTEPTAM SA REVII PRINTRE NOI!!!
MARY 38+++

Mergi la inceput