Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor
Am aparut si eu la orizont. Aseara dupa ce am inchis computerul,sotul m-a intampinat la usa."Cica","Gina,hai..,hai repede sa iti arat ceva".
In sinea mea m-am gandit,"Ce truda ar mai putea sa-mi arate la ora asta?!" Cand colo ce credeti ?! El cocolosise ursuletul Rebecai asa frumos in car seat,de chiar spuneai ca este un bebe .Pe deasupra i-a pus si umbrela !Asa s-a facut ca dupa o burtica sanatoasa de ras,am adormit tun pana acum.
Ioana,sunt deosebite pozele de la botez iar tu esti ,friumusica, foc!
b_irina_c sa va traiasca flacaul.Este un scump !

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc fetelor de lectia de vocabular. Recunosc cu rusine ca sunt Bucuresteanca de 4 generatii incoace si parca sunt cazuta de pe alta planeta cand vine vorba de obiceiuri si traditii. Chiar discutam cu var-miu (la fel de luminat ca si mine) zilele trecut ce o fi aia o cumetrie. El zicea ca e o petrecere intre prieteni si eu ca e logodna. Ca sa vezi cat de destepti suntem noi bucurestenii...

Sofia crescuta pe ulitele Dorobantiului....

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ziua buna la cocoane! Si felicitari la noile mamici!
Lipseste omu' o zi jumate de pe net si-i trebuie o ora jumate sa recupereze!!!
Chiar ca Ioana e cea mai cool mamica! Auzi, manechiura si alte alea, noroc cu ea ca imi mai da sperante, ca eu ziceam ca-ti iei adio de la astfel de operatiuni o buna bucatica de vreme!
Si ca sa fiu sigura, le-am rezolvat pe toate de pe acum, inclusiv cu epilatul, deh, ziceam ca azi am control!
Da' de unde! Ajung la spital, pustiu! Dau in fine de o asistenta - zici ca era fantoma - si-o intreb de dna dr. "Pai e la congres!Sunt cu totii..." De ce m-o fi chemat vineri.... n-am idee. Noroc ca n-am luat flori, ca ma ofticam. Asa ca am sunat-o si a ramas pe luni.
Voiam sa merg la piata, dar nu ma ia sotu' ca cica sa nu ma apuce nascarea in timpul congresului!! Are si el dreptatea lui...
Asa ca m-am consolat si i-am mai ajutat pe ai mei colegi cu ceva lucrari. Ziceam ca aflu si eu ce face bebeul, acum in prag de s39... noroc ca de vioi e vioi, ca sa citez, zici ca am burta in colturi.
Mary Ilie, noi cu baieti s-ar putea sa ne depasim DPN-ul, asa zice lumea. Doar daca nu ne tinem de sfaturile date de Jadi (pai asa am inceput-o, asa s-o incheiem, nu?!)
Ciao-ciao!

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata Gina. Multumesc pentru aprecieri. A facut o fatza nashul la inceputul botezului, ca nu stia ca sint 3 preoti, el vorbise doar cu unul.
Da Raluca, si eu cred ca avem tastarnitza, nu stiu de ce unele fete se mira din cind in cind ca nu mai scriem asa des.

M-ati facut curioasa cu congresul ala, mai bine ma duceam si eu; ce, imi strica niste stiinta? Stie cineva unde se tine? Ca n-am reusit cu google.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioana,pai cum sa nu faca nasul tau fatza mare cand a vazut 3 preoti?! Cred ca s-o fi gandit in sinea s-a dragul de el:"Iooooiiii,astia or sa ma jumuleasca de bani".Ce-i drept asa fac unii dintre ei - vor sa-ti jumuleasca si pielea pe care nu o ai in plus.
La mine la biserica, este total diferit si probabil voi fi singura din grupul nostru care va proceda total diferit in ceea ce priveste botezul.Dar toate la vremea lor.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna tuturor!!Am reusit si noi sa ajungem in sfarsit la net caffe (noroc cu sotu ca singure...) ca sa-i uram Flaviei nastere usoara maine; Cge felicitari si refacere rapida!Jadi, Miflore, acu' o sa ma urmaresti doar pe minesau mai bine zis nu voi mai avea eu pe cine sa urmarescPupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gina m-ai facut super curioasa cu botezul, te rog dezvolta sa nu raminem nestiutoare.

Valen, multumesc de printese, mai stii poate vladut al meu va fi o marina? hehe

Flavia bafta multa si sa ne dai de veste,

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gina mersic

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

flavia iti tinem pumnii

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary pe unde e? A zis ca dispare? Sau nu am fost eu pe faza?

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput