Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
Gina M spune:
Buna dimineata fetelor ![]()
Am aparut si eu la orizont. Aseara dupa ce am inchis computerul,sotul m-a intampinat la usa."Cica","Gina,hai..,hai repede sa iti arat ceva".
In sinea mea m-am gandit,"Ce truda ar mai putea sa-mi arate la ora asta?!" Cand colo ce credeti ?! El cocolosise ursuletul Rebecai asa frumos in car seat,de chiar spuneai ca este un bebe .Pe deasupra i-a pus si umbrela !
Asa s-a facut ca dupa o burtica sanatoasa de ras,am adormit tun pana acum.
Ioana,sunt deosebite pozele de la botez iar tu esti ,friumusica, foc!
b_irina_c sa va traiasca flacaul.Este un scump !
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
sofia_misicu spune:
Multumesc fetelor de lectia de vocabular. Recunosc cu rusine ca sunt Bucuresteanca de 4 generatii incoace si parca sunt cazuta de pe alta planeta cand vine vorba de obiceiuri si traditii. Chiar discutam cu var-miu (la fel de luminat ca si mine) zilele trecut ce o fi aia o cumetrie. El zicea ca e o petrecere intre prieteni si eu ca e logodna. Ca sa vezi cat de destepti suntem noi bucurestenii...
Sofia crescuta pe ulitele Dorobantiului....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
RalucaCostiurin spune:
Ziua buna la cocoane! Si felicitari la noile mamici!
Lipseste omu' o zi jumate de pe net si-i trebuie o ora jumate sa recupereze!!!
Chiar ca Ioana e cea mai cool mamica! Auzi, manechiura si alte alea, noroc cu ea ca imi mai da sperante, ca eu ziceam ca-ti iei adio de la astfel de operatiuni o buna bucatica de vreme!
Si ca sa fiu sigura, le-am rezolvat pe toate de pe acum, inclusiv cu epilatul, deh, ziceam ca azi am control!
Da' de unde! Ajung la spital, pustiu! Dau in fine de o asistenta - zici ca era fantoma - si-o intreb de dna dr. "Pai e la congres!Sunt cu totii..." De ce m-o fi chemat vineri.... n-am idee. Noroc ca n-am luat flori, ca ma ofticam. Asa ca am sunat-o si a ramas pe luni.
Voiam sa merg la piata, dar nu ma ia sotu' ca cica sa nu ma apuce nascarea in timpul congresului!! Are si el dreptatea lui...
Asa ca m-am consolat si i-am mai ajutat pe ai mei colegi cu ceva lucrari. Ziceam ca aflu si eu ce face bebeul, acum in prag de s39... noroc ca de vioi e vioi, ca sa citez, zici ca am burta in colturi.
Mary Ilie, noi cu baieti s-ar putea sa ne depasim DPN-ul, asa zice lumea. Doar daca nu ne tinem de sfaturile date de Jadi (pai asa am inceput-o, asa s-o incheiem, nu?!)
Ciao-ciao!
Raluca, mama Radului
Ioana75 spune:
Neata Gina
. Multumesc pentru aprecieri
. A facut o fatza nashul la inceputul botezului, ca nu stia ca sint 3 preoti, el vorbise doar cu unul
.
Da Raluca, si eu cred ca avem tastarnitza, nu stiu de ce unele fete se mira din cind in cind ca nu mai scriem asa des
.
M-ati facut curioasa cu congresul ala, mai bine ma duceam si eu; ce, imi strica niste stiinta
? Stie cineva unde se tine? Ca n-am reusit cu google.
Ioana &
Miruna
Gina M spune:
Ioana,pai cum sa nu faca nasul tau fatza mare cand a vazut 3 preoti?! Cred ca s-o fi gandit in sinea s-a dragul de el:"Iooooiiii,astia or sa ma jumuleasca de bani".Ce-i drept asa fac unii dintre ei - vor sa-ti jumuleasca si pielea pe care nu o ai in plus.
La mine la biserica, este total diferit si probabil voi fi singura din grupul nostru care va proceda total diferit in ceea ce priveste botezul.Dar toate la vremea lor.![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
valen spune:
Buna tuturor!!Am reusit si noi sa ajungem in sfarsit la net caffe (noroc cu sotu ca singure...) ca sa-i uram Flaviei nastere usoara maine;
Cge felicitari si refacere rapida!Jadi, 

Miflore, acu' o sa ma urmaresti doar pe mine
sau mai bine zis nu voi mai avea eu pe cine sa urmaresc
Pupici tuturor!
jadi spune:
Gina m-ai facut super curioasa cu botezul, te rog dezvolta sa nu raminem nestiutoare.
Valen, multumesc de printese, mai stii poate vladut al meu va fi o marina? hehe
Flavia bafta multa si sa ne dai de veste,
Jadi
36+
iaca_poze
b_irina_c spune:
Mary pe unde e? A zis ca dispare? Sau nu am fost eu pe faza?
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos