Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Mie imi place de Ioana ca e relaxata ca mamica sau asa pare... vreau si eu modelul! hehe
Jadi
36+
iaca_poze
sofia_misicu spune:
Ca tot venivorba: ce e aia cumetrie, ca zau daca am aflat vreodata? E termen generic pentru bairam sau reprezinta o etapa importanta in viata oricarui om pe care eu am ratat-o?
Scuzati naivitatea.
Si eu sunt de accord cu Jadi, vb linistite despre copii ca noi de unde vreti sa invatam? Sau poate vreti sa tineti secret sa ne izbim cu capul de pereti cand om fi fata in fata cu adevarul gol golut. Sorry, din nou febra....
Sofia 33+, ACASA
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
jadi spune:
cumetria este petrecerea de botez... cumetrele sint de fapt nasa copilului si mama copilului ... cred vorba e specifica Moldovei sau prin preajma (braila de exeemplu) , sotul meu din valcea ride de fiecare data cind aude de cumetre cica el nu stie decit din povesti cuvintul si anume "cumatra vulpe"... e ca un copil mic , ride de se prapadeste!
Jadi
etimologul de serviciu
iaca_poze
b_irina_c spune:
Ioana da, asa face si Vladut. Casca se intinde, ca un om mare. Se freaca si cu manutele pe fata, daca ar putea cred ca s-ar freca la ochi. Uneori se intinde si in somn. Al meu scoate niste sunete ca un fel de scartaito-chitait. Daca apuc fac un filmulet si il pun pe mailul comun.
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Ioana75 spune:
jadi, nu sint stresata, asa e, si nici nu m-a apucat depresia; cik din saptamina a 6-a dupa nastere ar lovi rau depresia, pina atunci stau si eu linistita
. Va dati seama, o sa am si sotul plecat, o sa fiu si in coltzul ala de lume ... poate sa ma apuce depresia si fara sa fiu lauza
. Sint linistita pentru ca toata lumea mi-a zis ca am un copil nu cuminte, ci foarte cuminte, si eu am pus botu'
.
sofia, cumetria e petrecerea de dupa botez; iar parintii copilului si nasii copilului vor fi "cumetri" dupa botez. Vedeti ce documetata sint
?
Ioana &
Miruna
karmenutza spune:
Sofia, cumetria este un fel de grad de rudenie. De ex. tu imi botezi mie copilul. Pentru el esti nasa, mie nu-mi esti nasa, imi esti cumatra. Si eu tie la fel, nu fina. Deci, cumetria este "nasia copilului". Care de obicei se lasa si cu petrecere, si de aici a devenit titlul generic de "cumetrie".
Ioana75 spune:
jadi, e buna rau aia cu "cumatra vulpe"
.
irina, si eu as fi vrut sa filmez fata cum se intinde dar n-am cu ceeeee
. Si copilul meu chitzaie cind se intinde.
Ioana &
Miruna
jadi spune:
Irina caruciorul e Graco? cred ca asa stau toti copii cu miinile in sus , am mai vazut... si daca Ioana e slabanoaga, Irina sigur e silfida... nemincatelor! hehe
Jadi
36+
iaca_poze
Tonnia spune:
Si eu tot de cumatra vulpe stiam, credeam ca inseamna ceva gen "doamna".
Da mai fetelor, vorbiti despre copii, nu fiti egoiste! Noi oricum nu mai avem ce sa ne mai spunem!![]()
Gabi, ce mi-au placut cantecelele alea!!!
Cristina, felicitari!!! 

Sa-ti fie sanatoasa si frumoasa fetita, sa-ti aduca numai bucurii! Il pupam si pe Victoras!
b_irina_c spune:
Jadi caruciorul e babycare (ala care are si scoica)... Si eu cred ca fel, ca toti stau cu mainile in sus... Zau ca chinui sa bag in mine cat mai mult, imi placea cand eram ceva mai grasuna. Unde pui ca acum manac si noaptea, in sarcina nu am mancat niciodata noaptea...
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos