Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, apa de la baitza nashei de a 2-a zi se arunca la radacina unui pom fructifer, ca sa "rodeasca" si cupilu. Apoi, daca ai o prietena care vrea sa ramina gravida, trebuie sa stea cu fundul pe cadita acolo linga copac. Eu am avut "clienta" la cadita, va dau de stire daca a tinut schema.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana esti tare ca de obicei... Pe cadita sau in cadita?

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Cristina CGE sa-ti traiasca fetita si sa va aduca anumai bucurii!

ege, am fost ieri la control si totul e asa de bine inchis ca se pare ca voi astepta DPN-ul. Grija mea e ca bebe e cu capul in sus, deja dr. trage de mine sa-i zic cand vreau sa faca cezariana, iar eu tot mai trag sperante ca bebe se va intoarce si voi naste natural. Delia si o prietena mi-au ridicat moralul si m-au facut sa inteleg ca nu-i chiar sfarsitul lumii daca fac cezariana, asa ca m-am linistit si acum ce-o fi, o fi.
Partea buna e ca aici poti face cezariana oricand, te asteapta si pana la DPN.Mi-a zis ca daca pana atunci se rupe apa sau am contractii la 5 min. sa merg la spital si daca bebe e cu capul in jos nasc natural, daca nu fuguta la cezariana.

Diana 38sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina am vazut pozele de la plimbare..Vladut al tau doarme la fel ca Alexandru al meu cu mainile ridicate de o parte si de alta a capului.
Eu nu l-am scos inca afara fiindca mi-a fost putin teama...in dupa amiaza aceasta planuiesc o mini-plimbare iar in weekend am de gand sa il scot sa il vada si pe el soarele ca acum vine iarna si nu mai apuca.
Ioana nu stiam nici obiceiul ci copacul, nici cu .

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am vrut sa dorm dar e nunta in cartier... niste neni, nu foarte aproape de noi dar suficient de aproape au scos formatia de manele si niste boxe puternice si dai neica, sa traisca ginerica sa traisca si mireasa, un intreg repertoriu de manele la maxim!

Nu e prima data in aceasta toamna ,ma gindesc ca abia pe 13 noiembrie se termina sezonul de nunti si ma gindesc cu groaza ca or mai fi ceva romano-tzigani care se casatoresc de o sa creada fimiu ca asta e musica de calitate!

Hop shi asha, hai piciorul sus!

Jadi
36++

iaca_poze

Mergi la inceput

irina, pe cadita, nu in cadita. Am vazut si eu pozele, sinteti foarte frumosi cu totii. PS: mie mi se pare ca toti nou-nascutii arata la fel, indiferent ca-s fetite sau baietei. I-as imparti cel mult in 2 clase: cu fata rotunda si fata ovala.
Marlena, schema cu copacul e cunoscuta in mai multe locuri, pentru ca o vecina cind ne-a vazut cu cadita afara ne-a si aratat un pom fructifer. Iar schema cu gravida e de la Botosani.

Fetelor, de-abia astept sa nasteti toate sa vorbim mai mult despre bebelusi. Eu vad la a mea in fiecare zi cum progreseaza.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Uitati cu ce imi distrez eu feciorul cel mare :
http://haios.uv.ro/somekids.htm

http://haios.uv.ro/babyshake.htm

Gabi , 38 +

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana pe mine chiar nu ma deranjeaza sa discutati mai cu foc de bbei mai ales ca in afara de discutiile despre cumparaturi si felicitarile care vor continua, nu prea mai avem alte subiecte...
Eu una m-as uita cu placere si poate ne-ar fi folositor una alta...

Hopaishirida!

Jadi
36++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena si mie mi-a fost putin teama, dar am vazut la alte fete ca si-au scos deja puiutii afara si am zis sa incerc. Si se pare ca i-a placut... A dormit tot timpul. Sambata (la 15 zile) am stat 1 h, dar duminica am stat 2 h si a fost OK. Succes si tie.
Puiutii nostrii au multe in comun...:) al doilea nume a lui Vladut e Alexandru... Care tocmai s-a trezit...

Ioana eu as mai adauga cu par sau fara par . Ca vladut al meu e cam chel (si blondut).

Pupici

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

jadi, stiu cum e cu manelele la maxim, la mine pe strada a fost o cumetrie vinerea trecuta, rasuna toata Calea Vitan, cred ca a ajuns si la mary muzica.

Fata mea a trecut la pampers nr 3, o chinuiam aiurea cu nr 2, ca are bulanashele groase si o stringea elasticul; acum parca e mai relaxata. Mamicilor, vreau sa va intreb daca cupii vostri fac la fel: cind se trezeste bb, 5-10 minute face ca un om mare: casca si se intinde de nu-i mai ajunge patul. E atit de comica.

Azi am programare la coafor si manichiura, daca i se face foame fetii nu stiu cum o sa se descurce sotul; si el are niste treaba la servici, cred ca o sa se duca cu tot cu fata.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput