Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
mysweetest spune:
Felicitari Cristina pentru bblusa si refacere usoara!
Flavia iti tinem pumnii ..nastere usoara!
Ioana aseara am vazut si eu pozele de la botez..arati foarte bine
!
Marlena &
Alexandru
karmenutza spune:
Simona, ai vazut ca si Marlena a stiut ca e fata pana a nascut. Surpriza!
Daca doctorul care ti-a urmarit sarcina nu ti-a zis ce este, de unde stii tu ca este fata?
Ioana75 spune:
Carmi, si eu pot sa-ti dau schema de carbohidrati; sint mincaruri din care poti sa maninci oricit, cum ar fi carnea slaba si multe din legume!
nanadana, multumesc![]()
.
Ca sa va lamuresc fetelor, eu nu arat asa bine, doar ca sint fotogenica![]()
![]()
. Am 70-71 kg la 1,71m, nici nu ma compar de exemplu cu Marlena care are cu 10 kg mai putin la aceeasi inaltime
.
Ioana &
Miruna
ege spune:
cristina sa-ti traiasca ancuta!!![/b
miflore multumesc pt.mail
tocmai vroiam sa va intreb daca mai stiti ceva de cristina .cand am intrat pe forum ,surpriza....cristina a nascut
i-am trimis un sms ca doar acum am nr.de tel
waw cand ma gandesc ca aveam acelasi dpn(apx),ca al cristinei
ea avea 5 oct eu am 6 oct
[b]flavia

ege
alinam spune:
IOANA frumoase poze, frumoasa Mirunica si mamica.
CRISTINA felicitari !!!!
FLAVIA multa bafta maine!!!
... mai da de ca ve grabiti sa nasteti? de ce nu va asteptati randul din listutza???? ei, ce e dezordinea asta ...pai multe mi-ati luato inainte ... de ce nu stati la rand?
Carmi spune:
Tonnia, in brosura pe care mi-a dat-o medicul scrie ca diabetul gestational e asimptomatic...asa ca eu nu am avut nici un simptom.
Ioana si Nanadana astept dietele voastre pe carmina_nrw@yahoo.de.
Multumesc mult.
Cristina, felicitari pt. bebelusha !
Flavia, bafta multa !
Carmi 35 si bebe Fabiano.
b_irina_c spune:
Cristina

FELICITARI!!! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa si refacere rapida!
Flavia bafta multa maine!
Frumoase poze Ioana! Dar ce faceati cu cadita afara? E vreun obicei legat de aruncarea apei?? Eu nu stiu nimic de obiceiurile de botez
. Oricum o sa-ti cer detalii mai incolo (botezul il facem pe 29.10, deci mai am timp sa ma documentez).
Am pus poze de la plimbarica de duminica trecuta.... Am scris ieri o gramda...dar mi-am inchis apoi fereastra
si bb nu m-a lasat sa scriu iar... si pana azi am uitat
. Ma duc sa pap pana sa trezeste iar bb - care azi a facut 3 saptamani
.
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
sofia_misicu spune:
fetelor, am trecut repede pe la birou sa va spun ca am vb si eu cu Cristina care se auzea din glas ca e coplesita de emotie. Aproape ca mi-au dat si mie lacrimile (deh, hormoni). Nu stiu cat stiti detalii, ideea e ca a nascut usor, fara epidurala o fetita de 3 kile si ceva cu scorul 9. 10 se da numai la profesori mi-a zis ea.
La spital a fost totul ok,ea se simte bine. Sa ii urmam exemplul. Va pup.
Asta e ULTIMA ZI DE MUNCA!!!!!!!!!!!
De acum incolo vb direct din casa
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos