Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Pentru Flavia:

NASTERE USOARA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

karmenutza multumesc
diafera deci si tu ai dureri de burta cand te intorci de pe o parte pe alta??eu una zic ca ma apuca nasterea.sunt niste intepaturi destul de puternice:(((si dr.meu e plecat tot asa pana pe 26 parca.zicea bonaparte ca este un congres de nastere perinatala.nu stiu unde o fi.sper sa nu ne apuce nasterea pana at
miflore asteptam VESTEA
ioana frumoase pozele iar mirunica este o dulceata

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Gravisutze si mamici cu babelasi,

Am deosebita placere de a va anunta urmatoare veste foarte frumoasa.

Cristina CGE a nascut o fetita de 3.500 si e sanatoasa.

FELICITARI CRISTINA PENTRU MICUTA TA PRINTESA.
MULTA SANATATA, REFACERE CIT MAI RAPIDA, BEBELUSA CIT MAI MINCACIOASA SI MULT LAPTIC.

Simona8004 si Maia 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, bafta miine! Recuperare usoara su un bebe sanatos! Sa ne dai de veste cind poti.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ooooo, ce frumos!
Felicitari, Cristina!!! Sa-ti traiasca bebelina! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Cristina! Sa va traiasca bebelusa si sa va bucurati de ea!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

va rog sa-mi iertati greselile, dar sunt foarte emotionata. Inca o noua mamica printre noi, chiar ca incepem sa raminem tot mai putine .

Fetelor, in momentul de fata nici nu mai stiu ce sa fac. Ajung si eu sa zic faimoasa replica "soon, soon".

O faza totala care am trait-o ieri. Veneam de la plimbarea zilnica si m-a oprit o doamna mai invirsta care mi-a spus: "Doamna, nu ma cunoasteti, nu va cunosc, dar nu-i asa ca o sa asteptati baiat?" Eu stiu ca e fata, dar ea a zis:" sunt cadru medical, bine iesit la pensie, dar dupa mine o sa aveti baiat" Acum va imaginati dilema mea. Pina ieri 9 luni fara o saptamina am stiut ca e fata acum nici nu mai stiu. Asa ca sunt decisa sa merg la un ecograf profi, daca poti sa spui asa ceva la noi in SV. Pina acum dostorul meu mi-a facut eco, i-am auzit inimioara dar nu mi-a spus niciodata ce e. si deja sunt in saptamina 39, lucru care pina acum, m-i sa spus ca doar baieti vin asa de greu, dar mai stii poate mai sunt si fete mai lenese nu numai baieti.

O sa va spun mai mult dupa ce vin de la Eco.

Flavia, NAstere usoara si un bebica sanatos.

Simona8004 si Maia (sau) 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

CRISTINA FELICITARI SI SA6TI TRAIASCA PRINTESA MARE FRUMOASA SI SANATOASA SI TIE RECUPERARE CIT MAI REPEDE

FLAVIAmulta bafta maine si curaj si asteptam vesti

dana37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

FELICITARI CRISTINA !
Sa-ti traiasca fetita , sa fie sanatoasa si mincacioasa, ca frumoasa sigur e !
Victoras, sa ai gija de surioara ta !

Gabi , 38+

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Carmi nu te necaji ca nu este bine pt tine si nici pt bebe ,uite si mie mia gasit diabet gestational de la 4 luni ,ce te sfatuiesc este sa te duci la un dietician sa ceri un regim si sa nu faci insulina eu asta am facut si vreau sa spun ca a mers (daca nu iti pot da eu un regim care il am eu )

nanadana37++

Mergi la inceput