Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 2
diafera spune:
Neatza fetelor!
Ege .. intr-adevar, vad ca suntem cateva care avem dpn-ul ft apropiat 5-6 oct. Dr meu este plecat pana pe 25 sept. asa ca nici nu ma gandesc ca bb-ul meu sa iasa mai devreme. AStept constiincioasa termenul si abia apoi cred ca ma voi prezenta la o cezariana planificata. Eu dc am baiat nu ma astept sa nasc prea curand. Ba mi-am facut planuri sa merg is la Valcea la parinti in weekend. Mama se roaga de mine sa nu vin ca sa nu ma apuce pe acolo nasterea.
Eu insa n-am treaba.. imi gasesc in fiecare zi de lucru... pe la magazine, prin Carrefour ... nu prea stau. Noaptea dorm bustean. Nu stiu cum unele dintre voi nu aveti somn si stati pe DC.. insa eu nu am probleme.. ba sotul ma acuza ca nu poate dormi de sforaiturile mele
. Adevarul e .. ca de vreo 2 saptamani nu stiu ce am cu sforaitul.. ca nu eram un astfel de fenomen.
Cel mai greu imi este dimineata cand ma cam trezesc si ma intorc de pe o parte pe alta.. si am niste dureri de simt ca imi crapa burta. Imi pocnesc oasele de la coada spinarii si am si picioarele butuci.
BB da spectacole! In fiecare seara ne minunam cum se roteste.. sau eu stiu ce face pe acolo ..ca sotul imi spune ca am burta cu colturi
!
Aura 37+
miflore spune:
Ce mai credeti, am dormit pana acum o juma de ora!!! DUpa dansu' de azi noapte...![]()
Jadi, multumim ca ne-ai schimbat capitolul!
Si pt. sfat!
Si eu care ma gandeam la fel de fel!![]()
Tonnia, sa stii ca e f. bun sfatul Karmenutzei, iesi pe-afara la plimbare!!!
dar nu chiar cu bicicleta... mai asa
!![]()
Gina, sper ca dormi acum!!! Somn usor!
Chiar, o fi nascut Cristina?
Karmenutza, cadita de baie anatomica cu 2 pozitii: una intre 0-6 luni si una intre 6-12 luni;
Mihaela 38+
Carmi spune:
Neata, dolofanelor.
Am fost ieri la dr., am diabet gestational, fir-ar sa fie...
Daca pe stomacul gol aveam glicemia 75, dupa paharul cu glucoza baut,
aveam la o ora 140 si la doua ore 215 !!! Mi-au dat un ap. sa-mi iau singura acasa glicemia pe nemancate si la o ora dupa fiecare masa si luni ma duc sa vada dr. graficul, sper sa nu-mi dea insulina, ca innebunesc...
Asa ca mai scriu luni, dupa control....ca-s tristuta.
Bafta multa fetelor care trebuie sa nasca zilele astea !
Carmi 35 fix si bebe Fabiano
diafera spune:
Ioana .. sunt foarte frumoase pozele de la botez
!
Sa va traiasca Miruna si sa aibe o viata plina de impliniri!
Lamureste-ma si pe mine cu o chestie... cape mine parintii ma bombardeaza cu idei despre botez... ei imi spun sa nu fac botezul mai devreme de 6 sapt. de la nasterea lui bb pt ca eu.. ca lauza nu am voie sa intru in biserica mai devreme.. si doar atunci mi se va putea face molifta! Asa este? Voi cum ati procedat?
Aura37+
miflore spune:
Carmi, nu fi suparata, diabetul asta gestational dispare exact asa cum a si venit! Dupa nastere se va regla glicemia, o sa vezi!!!

Aura, da' stiu ca esti activa! Eu de vreo 2 saptamani mai pe langa casa, doar daca ma ia sotul cu masina mai vad si alte strazi!![]()
Azi dup-amiaza merg la control si voi afla exact ZIUA!![]()
Ioana, f. frumoase pozicile!!! 

Mihaela 38+
miflore spune:

GALERIE PENTRU FLAVIA!!!

BAFTA MULTA MULTA MAINE SI SA NE POVESTESTI DESPRE STEFAN!!! TINEM PUMNII!!!

Mihaela 38+
jadi spune:
Gata v-am oripilat?
Frumoase poze Ioana da-mi voie sa iti spun ca aratu bine la citeva saptamini de la nastere... sa ne dai si noua reteta dar sa nu ne pui sa facem copii de 4,600 ca nu cred ca reusim, hehe. Slabanoago!
Mi-e foame dar in acelasi timp mi-e si lene...
Jadi
36++
iaca_poze
Tonnia spune:
Da, aveti dreptate, am stat in casa in ultimele 4 zile, n-am avut chef sa ies, asta trebuie sa fie. Asa ca ies pe afara cu toata lenea!
Cadita mea e simpla.
Carmi, asa e, trece imediat dupa ce nasti. Ai sa vezi! ma intreb cum si-au dat seama, din moment ce glicemia era normala pe stomacul gol! Ai avut ceva simptome?
Ioana, ce frumoasa erai la botez! Si ce slaba! Miruna-superfrumusica!
karmenutza spune:
Aaaaa......asa e. Maine naste Flavia. Uitasem.
Oricum, tinem pumnii!
Nastere usoara si bb mare si voinic! 

Ioana75 spune:
Multumesc de laude fetelor
.
jadi, mai am inca burta, ca toata pielea aia nu a disparut; si mai am si niste bulane, daca m-ati vedea m-ati face la rotisor
. Dar le dau eu jos mai incolo, acum ma chinui sa maninc cit mai mult pentru lapte.
Aura, du-te si vorbeste cu preotul unde vreti sa botezati copilul (sau sa se duca nasii); mie mi-a citit molifta de 40 de zile la 14 zile, ca sa pot participa
. Oricum botezam fata si fara molifta mea, eu puteam sta in intrarea aia de la biserica sa ma uit, ca oricum am fost un simplu spectator.
Carmi, bine ca ai descoperit, tine sub control glicemia; la mine miruna a avut glicemia foarte mica la nastere, aproape de o criza glicemica
.
Ioana &
Miruna