Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Am venit si eu la dans!![]()
Cristina, felicitari pentru Ancuta!!!

SA FITI SANATOASE SI MANCACIOASE!!! CE MAMICA FERICITA CU O PERECHE DE COPILASI, UN BAIETEL SI O FETITA!!! RECUPERARE RAPIDA!
Ege, am fost aseara la doctor si mi-a zis sa mai stam vreo 2-3 zile ca nu e suficient de matura placenta...parca-l auzeam...soon, soon!
Si in loc de luni sau miercuri ma abonez pt. vineri! Asa ca as mai avea aproape o saptamana, teoretic vorbind!
; Miercuri ma verifica iar sa vada ce si cum; mi-a facut eco si bebelusa are cam 3450grame si e in regula!!!
Asa ca, Valen, ne mai urmarim inca una pe alta!![]()

Azi vreau sa-i dau si eu mesaj Cristinei!
Mihaela 38+
miflore spune:
Ancadm, ce bine c-ati ajuns acasa!
Sa fitit sanatoase si mancacioase si dormicioase!
Eu acum imi dau seama ca daca raman programata pe vineri o sa coincida exact cu deschiderea lui Baby Expo! pai nu pot sa dau si eu o tura o ora-doua inainte sa ma taie?
Cum ar fi sa-i spun doctorului, programati-ma si pe mine mai pe la pranz ca dimineatza merg la plimbare!![]()
Si inca ceva: vineri e 23 septembrie, as deschide seria balantelor!!!
Ce-o face Flavia acum? Mai are asa de putin pana sa-si tina bebelusul in brate!
BAFTA FLAVIA!!!

Mihaela 38+
Tonnia spune:
Neata!
Flavia, inca o data 

Anca, bine ai venit acasa! Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta Monicuta ta!
Nu ti-a prins bine epidurala sau ti-a facut-o prea tarziu?
Miflore, felicitari pentru greutatea bebelusei!
Hai ca o saptamana trece repede!
Antoanela, Anya,
,` bravo pt eco! Antoanela, si eu stiam ca poti sa stai mult si bine cu dilatatie 1.
Oana, cred ca esti rupta de oboseala, nu poate tine mult faza asta, tin pumnii!
Despre mine, nimic nou, ceea ce e bine. Mi-au mai trecut tristetile idioate.Cred ca eram neplimbata dar s-a rezolvat, mersi pt sfaturi!
, 35 +
jadi spune:
Buna dimineata graselor!
Bine ai venit acasa Anca si sa ai grija de Monica... are mama 2 fete frumusele foc parca asa suna cintecul? hehe.
Azi am avut program matinal, m-am trezit , am facut micul dejun pentru socrii si i-am trimis la cumnata, pe sot la servici si acum sint singurica... am pus aparatele la incarcat pentru botez si pot sa lenevesc.
Anya, zici ca asa e modelul cu capul mare?
Jadi
36++
iaca_poze
nanadana spune:
buna dimineatea fetelor azi ne-am trezit cu o foame
ca nici o data dar si cu o febra musculara de nu mai pot
sper sa treaca azi
Flaviamulta bafta azi 
va pupicesc pe toate si toti
nanadana37++
karmenutza spune:
Buna dimineata, (viitoare) mamici si bebici!
Eu, matinala ca de obicei, la ora 7, fara ceas, desi astazi nu mai aveam pe cine sa gonesc de acasa. Asta e! Obisnuinta este a doua natura. Deja am dat o raita si pe la magazine, dupa papica. 
Anca, bine ai revenit acasa! Sa-ti traiasca Monica! Sa fie sanatoasa si frumoasa si la punga grasa!
Antonia, bine ca ti-ai mai revenit din tristeturi. Mai plimba-te, iesi in oras, ca o sa-i ducem dorul, mult timp de aici inainte. Macar acum mai putem sa ne miscam, si e si vremea inca frumoasa! Nu-i pacat? Trebuie sa profitam cat putem!!!

Avem timp pentru depresii mai inspre iarna...![]()
b_irina_c spune:
Oana te inteleg erfect cu somnul. Din fericire la mine e ma bine de vreo 2 zile... Degeaba iti zic toti inainte cum o sa fie cu somnul... pana nu "vezi" pe piele ta, tot degeaba. Faza e ca dorm cam 5-6h pe noapte, ceea ce ar fi suficient, dar trezirile din 2 in 3 h te termina
...
Mary ma cam bagasesi la idei... Azi maine facem plimari prin cartier...
Anto mersic de laude 
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
b_irina_c spune:
Anca bine ai revenit!!
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
Am si eu un pic de timp pentru mine. A venit soacra la noi si a plecat la plimbare cu Petra si cu sotul meu. Prima data cand iese Petra fara mine...... sa vedem cu se vor descurca 
Noi avem program artistic in fiecare seara, Cand trece o ora si tot plange o punem in cosulet si mergem cu masina. Asa adoarme in 5 minute. A dormit asara de la 9 la 1.30 (desi de mancat a mancat pe la 7). Nu stiu cum a rezistat fara papa atatea ore!
Cu cat dorm mai mult, cu atat sunt mai obosita.
Petra are bubite rosii pe fata, gat si piept. Mai tare i se accentueaza dimineata. Voi va confruntati cu asa ceva?
Cand ii dau san, papa vreo 5 minute dupa care incepe sa se schimonoseasca de durere de burtica si face ba caca, ba partzuri. Si la voi fac asa?
va pup
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
ege spune:
salutare
si 
miflore asa ca: soon,soon
eu am racit.ma doare gatul si nu stiu ce sa mai fac
voi ce ati luat?beau ceai cu lamaie si miere
altceva ce as putea sa fac??
in plus ma dor sanii de nici nu pot sa ii ating.ma gandesc cand va trebui sa alaptez ce o sa fac????
dimineata m-am trezit si eu cu o foame
si pt.prima oara mi-a fost foame si noaptea dar nu m-am trezit sa mananc
nu stiti nimic de flavia??
va pup
ege