Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
kid2003 spune:
'Neatza fetele...sunt si eu pe pozitii, cu burta in sus, calculatorul in brate si pisica aproape (care ma priveste de cateva zile tare banuitor, o sti ea ceva). Sotul e expediat la piata, sa se intoarca cu bunatati pentru pranz (probabil niste delicioase rosii si branza multa si daca vrea altceva sa-si puna pofta in cui).
Miflore, hai la Baby Expo vineri, la 10. Te duci dupa aia la spital, hi hi. Asadar ma intalnesc cu Mary, cu Moki si cu Diafera. Daca veniti si voi pe la 10 o sa fie mai liber, garantat (am vazut in primavara). Ne va fi usor sa ne descoperim.
Diafera, eu tre' sa nasc pana pe 8 octombrie, deci cred ca ne vom intersecta in maternitate. Dr pleaca pe 10 si cel mai tarziu pe 8 ma induce ca sa poata sa ma mai vada si pe 9, inainte sa plece. Ar fi super sa ne dea o rezerva de 2 paturi si sa stam impreuna. Mie mi-a zis ca alea sunt fara plata si daca am bafta si e una goala, ma baga acolo.
Ioana, foarte frumoase pozele de la botez. Si cadita...eu inca tind sa imi iau una cu rafturi dedesubt (dar nu din aia gen mobila, una cu rafturi de plastic sa tin acolo cosmeticele). Aia are si masutza de infasat deasupra. VOi vedea la Baby Expo. Asta m-ar avantaja pentru ca oricum nu am unde sa intind cosmeticalele, cremele, pampersii si alte accesorii pentru bebe.
Simodina, te pup si pe tine si pe Sebanica! Ma bucur ca totul merge asa cum trebuie. Serbanica e un baietel tare norocos sa aiba o mami ca tine!
b_irina_c spune:
Codruta si la mine face la fel. Mai ales partzuri... Ca de vreo 2 zile mai greu cu kk... La mine dupa 5 min incepe lupta cu titi, si ce mai lupta, nu il mai pot face sa suga
(urla de numa')... Asa ca mulgem si papa fericit din bibe... Mai rar suge mai mult de 10 min, nu stiu de ce si nimeni nu m-a lamurit... Asa ca de fiecare data lupte si apoi bibe. Eu inca sper sa treaca faza asta sa revina la normal...
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
codruta_grg spune:
Irina, ieri in parc i-am dat cu bibe laptele muls (cam 100 ml). Intradevar, l-a mancat foarte linistita pe tot. Am ajuns acasa si i-a mai trebuit. Atunci i-am dat san cam 5 minute si a inceput lupta cu sanul (cum zici tu). Acuma incep sa ma intreb daca mananca mai linistita din biberon? Sau mananca suficient de la san in 10 minute?
Ieri, cand a sarit peste un supt, m-am muls si am scos aproape 200 ml de la ambii sani. Dar nu prea vreau sa ma mulg pt ca am vazut ca se imputineaza laptele.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
codruta_grg spune:
Iar kk , ntradevar acuma si la mine mai rar face dimineata si seara. Uneori noaptea.
Inainte facea la fiecare masa.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
b_irina_c spune:
Codruta exact asa patesc si eu... Intr-o zi am incercat sa nu ii dau cu bibe... Rezultatul... 6 h de stat treaz cu urlete de am speriat cartierul. De supt cate putin, cate putin... Clar urla de foame si sa suga pace buna... Nu stiu cauza... La mine cu mulsul mi se pare ca e parca mai mult lapte... Ca mai si arunc din el, ca suge putin apoi papa din bibe. Dar nu mananca mereu cat mulg eu si nu-l tin de la o masa la alta. Momentan nu mi se pare ca s-a imputinat si sper sa ramana asa... Sa speram ca faza trece si vor suge linistiti asa ca la inceput...
Irina si
Vladut
mary ilie spune:
am intrat si eu sa va salut si sa va spun ca totul e ok! sa nu ma mai dati disparuta! azi iar am fost la plimbare pana acum , tot prin hipermarket-uri.....si acum ma apuc si eu de putina treaba , un spalat, un aspirator, chestii d"astea!
v-am pupat!
mary 38si 6 zile
Ioana75 spune:
Salut fetelor
!
Nadina, multumesc de invitatia in parc, dar acum nu pot sa ma angajez la nici un fel de program. Din ianuarie insa, promit ca ne intilnim!
moki, esti o dragutza ca te gindesti la mine. Acum maninc piine cu salam si cascaval pina nu mai pot. Dar de marti seara, cind ajung la mama, si pina la sfirsitul anului ... o sa maninc tot ce vrea muschiu' meu, ca mama e o bucatareasa super
.
ancadm, bine ati venit acasa
. Sanatate si laptic
.
Fetelor, am condus azi
. Nu m-a jenat absolut nimic, dar se pare ca am jenat eu niste soferi, ca mergeam cam cu 40
. Mi-au aratat ei niste semne, dar eu nu pun botu', am continuat la fel
. O sa ne lipim diseara semnele pe masina cu "bebe la bord", ca sa nu mai comenteze nimeni.
Mamicilor, la mine maninca fata cu o viteza, de ma gindesc ca daca as avea 3 sini i-ar hali pe toti
. Pirtzuri si kk face des, nu spun citi pampersi schimb pe zi
. Sper sa ramina la fel de mincacioasa, si la fel de putin plingacioasa
. Daca plinge, o tin lipita strins de partea mea stinga, imi aude inima si nu numai ca se linisteste, dar mai si adoarme. O sa scriu pe mine "somnifer universal"
.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
jadi eu de-abia acum am vazut ce titulatura ti-ai cumparat
.
Fetelor, am uitat sa va zic ca am fost azi sa depunem actele pentru alocatie si pentru banii aia de la primarie. E simplu, cum scria si la subiectul Cristinei (care este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=51163&whichpage=1" target="_blank">aici), si tante de acolo e tare draguta.
Ioana &
Miruna
b_irina_c spune:
Ioana am citit si eu acolo (unde ai pus tu link-ul). Pe mine ma intriga altceva... Faza cu inca un salariu. E pe bune?? Ca am citit mesajele scrise de Andronix si tare bine mi-ar prinde inca un salariu
...
Irina si
Vladut
Ioana75 spune:
irina, scrie clar in contractul colectiv de munca despre acel salariu in plus; eu am facut cerere la servici; te anunt pe 1 octombrie daca mi l-au dat sau nu; cei mai multi angajatori se bazeaza pe faptul ca n-avem timp sa dam firma in judecata pentru drepturile noastre, si de aia ni le taie.
Ioana &
Miruna