Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
country girl spune:
Intru si eu pe fuga sa salut noile mamici, sa le doresc sa-si vada copilasii mari si voinici si fericiti!
Salut si mamicile deja experimentate, pe sfaturile carora ne bazam si noi astea debutante.
Ma inscriu alaturi de Ioana in randul mamicilor cu bebei cuminti. Fata mea este tare cumintica: doarme, papa, mai gangureste, face caca, ma rog, tot e ok.
Doar ma-sa e paranoica. Ultimul pitic e ca n-am lapte destul si de-asta tzocaie fata din buze si ar suge non-stop.
Pe de alta parte, daca i-ar fi foame ma gandesc ca ar tzipa ca din gura de sharpe (ca plamani am dovedit ca avem), nu s-ar lasa amagita doar cu suzeta cateodata la culcare?!
Voi la ce ora le faceti baita? Dimineata, seara? Eu ma gandesc ca seara baita o linisteste si daca si papam dupa, avem liniste cateva ore bune 4-5 uneori chiar 7 pana dimineata.
b_irina_c spune:
Ioana mersi mult de informatie
. O sa il pun pe sot sa se intereseze luni la prima ora.
Ina nu vreau sa te descurajez, dar si la Vladut cumintenia a durat cam 10 zile... dupa care a inceput
. Oricum iti doresc din suflet sa-ti ramana odorul asa cumite.
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
country girl spune:
Multumesc, Irina. Si eu sper... sa nu fie ca si minunile si sa tina doar prima saptamana ![]()
Oricum promite sa fie cuminte. A fost acum preotul si ne-a citit rugaciunile mie si fetitei pentru insemnare (cand i se pune numele) si cu toata galagia nu s-a trezit. Nu s-a trezit nici cand a luat o flesca de aghiazma peste fatzuca, nici cand a miruit-o, ci s-a foit un picutz si i-a zambit frumos parintelui.
Io zic ca-i semn bun![]()
Sper sa ma linistesc si cu laptele. Ca mi-am muls un san - productie slaba 40ml dar da semne ca intre timp s-a umplut la loc. Poate, cine stie, mulsul mai stimuleaza.
country girl spune:
Am uitat sa va spun: preotul hatru il spune sotului "v-a dat D-zeu fata, unde v-au placut fetele, nu-i asa?", de era al meu sa cada pe jos.
Ioana75 spune:
Ina, ma bucur ca e cuminte fetita ta, sper sa ramina asa in continare
. Eu imi reduc toti piticii la tacere, ca daca i-as lasa sa se exprime, ar trezi-o pe jadi din somn
. Daca fetii i-ar fi foame, sigur ar plinge, asa scrie in carte
.
Ioana &
Miruna
country girl spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
, ma bucur ca e cuminte fetita ta, sper sa ramina asa in continare. Eu imi reduc toti piticii la tacere, ca daca i-as lasa sa se exprime, ar trezi-o pe jadi din somn
. Daca fetii i-ar fi foame, sigur ar plinge, asa scrie in carte
.
Ioana &Miruna
Carte, carte da' care carte?! Ca se bat cap in cap, cartzili astea

Pe mine abia astazi ma apucara piticii. Bine am mai avut intr-o noapte in maternitate, de ciuda ca n-am lapte si n-a mancat fata nimic doua zile (ca berbecii astia belgieni nu le dau nimic pana nu-ti vine laptele), iar a doua zi a venit laptele cu spume.
Noroc cu subektu asta ca mai exorcizez si eu temerile.

PS Iar fata mea e o matza jigarita pe langa Mirunica
b_irina_c spune:
Ina si eu zic ca-i semn bun. Bunica mea asa zicea ca se face bb cuminte daca ii citeste preotul sau daca e botezat... Trebuia sa incerc si eu, dar mi-a zis abia aseara... Si de vreo 2 zile bb e cumitel.... Macar acum stiu...
Pupici ca acum incercam sa iesim la plimbare...
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
simodina spune:
Ioana, eu acum am citit ca tu pleci la mama ta. Ramane pt ianuarie atunci, cat ne-o lasa vremea. Si felicitari pt botez. Frumusele si mama si fata!

![]()
Simona, multzumesc pentru cuvintele frumoase! Tu ce mai faci? N-ai mai aparut pe YM! Ai grija saptamana viitoare - sa faci minimul de efort posibil! Asteapta intoarcerea in tzara a lui T pt activitatzi mai intense!
Fetelor care ati nascut deja, bb-ilor vostri in cat timpe-a "copt" vaccinul BCG (anti TBC)? Ca la noi s-a facut grena de a doua zi si are si un punctuletz alb, ca de puroi. O fi OK?
Incurajari fetelor care vor naste sapt. viitoare! Nastere usoara si bb-i sanatosi!

NADINA
Ioana75 spune:
Nadina, eu nu am urmarit evolutia vaccinului, dar a trecut sigur si prin faza de punctuletz alb; data viitoare cind o schimb o sa ma uit sa-ti zic cum arata acum, ca nu stiu
. Pai trebuie sa iesim si iarna la aer cu bebeii, doar n-o sa-i tinem in casa.
Ioana &
Miruna
Flavia_Hurducas spune:
Salutare gravidute si mamicute!
Norina, Cge felicitari! Sa fie sanatoase fetitele voastre, frumoase si desptepte. Iar voi sa fa refaceti cat mai rapid!
Multumesc pentru galerie, dar iar m-a amanat dr. pe 19 septembrie. La 7 dimineata!!! Cica a constatat ca totusi luni va fi in tara.
Insa ieri nu am mai putut sa va anunt pentru ca am ajus la maternitate de urgenta pentru monitorizare, pentru ca bebelul meu nu mai misca.
Joi noaptea am vomitat in continuu, ieri am avut toata ziua febra 37,8, iar bebe se pare ca s-a molipsit de la mine. Cert este ca dr. mea mi-a spus ca in mod normal copiii misca mai mult in cazul in care noi avem febra, iar eu nu il mai simtisem deloc de dimineata, asa ca m-a trimis la urgenta. Au fost vreo doua ore groaznice, plangeam si ma rugam sa fie totul in regula. Si a fost. Iar astazi, cand mi-am revenit si eu si Stefan este foarte activ din nou.
Astazi este ziua sotului si abia acum am gasit un pic de timp sa va anunt.
Galeria ramane valabila pentru luni. Cum voi putea, ii voi trimite un mesaj lui Jadi, pentru ca nr. ei il am in agenda.
Weekend placut!
Flavia 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos