Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Flavia ma bucur ca esti bine. Pana luni mai e foarte putin. Curaj in continuare.

Nadina nici eu nu am urmarit vaccinul. Promit sa ma uit la baita in seara asta. M-ai facut curioasa...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu i-am studiat vaccinul la baita. Este putin rosu si in varf este alb si se simte cand dai cu mana ca un nodul.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dati la bebei Zymaflour?
Noi am cumparat, dar inca nu i-am dat. O sa ii dam de la o luna jumatate sau 2 luni.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara, frumoaselor!

Eu revin dupa o pauza. V-am citit...ati scris o gramada.
Felicitari mamicilor care au nascut in aceasta saptamana.

Auziti este asa numita prima pentru primul copil nascut? Am auzit la TV. Ce stiti voi de asta? Indemnizatia de nastere este altceva. Mamicile care au trecut sau trec prin formalitatile astea imi spuneti si mie.
Stefanut misca de numa....si visele mele devin tot mai interesante, adica si urate si frumoase. Imi e teama fetelor........

Vero
36

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Flavia, continuam galeria!!! Bine ca totul e bine!!!; si pe mine m-a amanat de miercuri pe vineri;
Legat de salariul acela care se da de la servici, voi ce stiti, e vorba de un salariu mediu pe economie (cred ca net, nu brut) sau de un salariu (tot net) al mamicii? oricum unul din ele e sigur, si eu stiu ca se da, trebuie facuta o cerere in acest sens si anexata o copie dupa certificatul de nastere al copilului!

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Multzumesc fetelor. Intre timp o sunasem si eu pe asistenta de la neonato cu care pastrez legatura si ma linistise ca e OK...BB-ul meu cam doarme intruna de vreo 2 zile. M-am chinuit tare sa-i dau sa pape. O masa dureaza cam 2 ore la noi din cauza asta si noaptea nu reusesc sa dorm decat vreo ora ca dupa ce doarme el toata ziua, noaptea are chef de plimbat prin casa

Codruta, eu nu-i dau lui bb decat Vigantol ( 2 picaturi, pana la 2 ani) si calciu (5ml/zi 10 zile/luna 3 luni) Suplimentul de calciu il primeste insa pentru ca a fost nascut prematur.

Ina
, baitza se face seara, de preferat intre ora 20-21. Asa ne-a spus noua pediatrul.Eu nu reusesc mereu sa respect acest orar, asa ca ii fac intre 19h30 si 20h30, in functie de ora la care a papat inainte. Ca daca apuca sa se trezeasca singur, nu o face decat cand ii este ft foame si atunci plange de mama focului la baitza...

Nadina si Serban-Andrei ( 20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Se inscrie cineva pentru azi?
Eu ieri nu m-am simtit foarte bine, al meu sot parca parca vroia sa raceasca si mi-era frica sa nu m-apuce si pe mine ceva, parca eram batuta si ma dureau oasele si-mi curgea un pic nasul; acum chiar nu mai avem voie sa ne-mbolnavim, in ajun de nascare!
Jadi, ti-am vazut si eu titulatura!
Oana, sper ca te-ai mai redresat un pic cu somnul!
Mary, tu mai poti da cu aspiratorul??? Esti tare, eu nu mai dau de vreo luna ca mi se-ntareste burta instant! Si-atunci am zis, ia mai bine sa dau comanda de dat cu aspiratorul si eu sa vin doar la receptie!

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, Miflore! Neata, fetelor!

Flavia, prin ce sperietura ai trecut! Tinem pumnii in continuare! Soon, soon...

Pe mine ma intereseaza daca salariul in plus poate sa-l ia tatal sau trebuie sa-l ia cine sta in CiC? Ca nu reiese...

Codruta, zici ca te-ai hotarat sa-i dai Zymafluor? Si pana la ce varsta o sa-i dai? Eu atata m-am gandit, sa iau sa nu iau, am deschis si un subiect pe tema asta si tot nu stiu ce sa fac.

De ce nu mai am somn? Imi revenism doar!
Azi as vrea sa mai cumpar cate ceva si sa-mi finalizez bagajul de spital. Intrebare: scaunul de masina e musai sa aiba si baza din aia?

, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata, fetelor!
Tonnia, te-ai culcat la loc? Scaunul de masina nu trebuuie sa aiba si suportul. Are el pe dos un suport pe unde se prinde cu centurile. Suportul inaltator se pune la scaunele pentru copii mai mari, pentru ca sa nu ii stranga centurile de gat. La scaunele pentru bebelaci mici nu trebuie. Cand mai crestem si schimbam scaunelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, bine ca mi-ai spus ca peste vreo ora plec sa cumpar!

Mergi la inceput