Mamici de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Uite, sa te uiti cu atentie, sa vezi ca pe dedesubt are gaura pe unde bagi centura. Iti iei din ala cu tot cu carucior? Sau separat? Carucior ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor... ieri am fost la botez, sint rupta la cit am putut sa maninc, am pus in 2 zile aproape 2 kilograme... nepotul a fost un cuminte desi nu este genul, poate acum crestin se va linisti cert e ca aseara la 11 noaptea statea cuminte in brate la socramiu de nu avea treaba... a stat in muzica la maxim de parca ziceai ca e nascut acolo. AM avut si niste reprize de plins emotional parca ziceai ca sint curca scoasa in lume asa ma emotionam.

Sotul si socrul au continuat petrecerea acasa la fratele lui , eu cu soacramia am ajuns acasa, ne-am dusat si am stat de vorba pina la ora 2 pentru ca eu nu aveam somn... ea abia mai putea vorbi dar am macanit intruna ... a vazut si ea ce inseamna sa iti vorbeasca un om 2 ore fara intrerupere.

As vrea si eu vineri dimineata la expo dar as vrea sa merg cu sotul ca nu am incredere in gusturile mele si nu stiu daca poate lipsi, o sa incep sa il toc de miine in fiecare zi pina cedeaza, am vazut ca merge sistemul.

Vedeti ca eu plec intr-o ora la baita copilului si nu stiu cind ma intorc, ori nu scrieti prea mult ori schimbati capitolul.

Flavia astept sms si te rog sa nasti miine ca deja am uzitat toate dorintele noastre de bine pentru tine, hehe

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata mamici si burtici!
si eu prin zona , mai daca treaba cu sexul a fost incercata fara rezultate eu ieri am incercat-o pe aia cu scarile (de nevoie) pana la etajul 9 si nimik, mai incerc si azi

pentru MARLENA, nu stiu daca bebe al tau are colici dar daca are iti vand un pont aflat asera de la mamici din galati, la farmacia Hygeia, aia de la spital mergi si ceri "baby water" e pe baza de marar si e fakut de ai in laborator, mamicile mi-au zis ca au reusit sa scape de colici cu el dupac e se chinuisera cu bonisan si sab simplex.

se pare ca avem un we linistit, desi e luna plina si se spune ca atunci cand e luna plina se nasc cei mai multi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Astazi iarasi am avut o zi plina si am ajuns acasa doar cu putin timp inainte.
Socrii mi-au fost plecati din stat si a trebuit sa-i asteptam la aeroport pentru ai aduce acasa.
Noi suntem bine si sunt tare fericita ca astazi am incheiat saptamana 37 cu Jessica Priscilla in
Sper ca si voi sunteti bine.Ma gandesc la voi mereu,si pentru ca doresc ca astazi sa aveti o zi speciala v-am trimis la adresa noastra comuna (septoct...)ceva deosebit!
La mine este tarziu si trebuie sa fug la Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Noapte buna Gina chiar ma gindeam ca ai fost lipsa la apel,

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Multumesc tare mult Jadi!
Trebuie,...trebuie sa merg la caci de ne va mai fi ingaduita inca o zi in viata,maine am iarasi de pregatit un program special.Probabil va fi ultima saptamana in care mai am posibilitate.Asteptam cu nerabdare Bebelusa

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Eu sint din ce in ce mai curioasa cum va arata bb al meu ba mai mult am inceput sa am spaime ca de exeemplu:

- mi-a coborit burta? parca un pic sau nu , chiar deloc
- daca mi se rupe apa si nu imi dau seama sau cum a patit Cristina sa se fisureze membranele?
- misca sau nu misca, e contractie sau nu.

Au mai ramas 10 zile sper sa imi ramina intreaga partea de minte pe care o mai am, hehe

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc pentru informatie Alina .
Irina cu acel salariu de baza la mine nu a mers fiindca cica nu e valabil pt. funct. publici.
Ieri m-a disperat Alexandru...a mancat din ora in ora iar plimbarea nu a durat decat 20 min ca l-a apucat plansul iar cand am urcat in casa a adormit. De pe la 18.30 pana la 21.30 a mancat si apoi urlat cat il tinea gura( fara sa aiba colici)...de nu mai stiam ce sa ii fac. A dormit apoi 4 ore pana la 1.30 si apoi s-a trezit din 2 in 2 ore.
Acum stau cu el in brate la calculator ...a mancat si nu are somn...dar nici asa nu sta mult..trebuie sa il plimb prin casa.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

10 minute pauza ca sa schimb capitolul!

iaca_poze

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57719&whichpage=1" target="_blank">aici .

iaca_poze

Mergi la inceput