Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59
Raspunsuri - Pagina 6
ingeras26a spune:
Andicu, concediu placut si sa veniti mai multi din Antalya :))) poate 3, poate 4, ce zici?!
o sa ne fie dor de tine.
Catty, ma bucur ca te imti mai bine. Incearca si tu sa te "hodinesti" in we, dar si distreaza-te :))
asa este, nu au intrat zilele in sac si de-abia astept sa vad ce-mi fac trompitzele...
Megbeng????!!! mey, tu eshti prea fericita ca sa vb cu noi??
Pupicei pt toate fetele si sa avem un weekend minunat, pt ca il meritam!
Ingeras
princess spune:
Va pupicesc, fetelor! Va urez weekend placut si distractie multa!
Luni sa auzim numai vesti beton!
Miro, acum e perfect inceputul de capitol; sper ca nu te-ai suparat ca am avut atatea "obiectii" si daca da iti dau un
si iti trece!
Mel g, eu stiu ca temperatura creste imediat dupa ce s-a produs ovulatia!
Bun venit, Sorceress si stai cat mai putin pe aici! Fugi repede la gravidoase!
Carmen.cita, frumos ai mai explicat cum e treaba cu CM-ul!
Mishulici, te-ai intors de la control? Noi suntem cu tine, draga mea!
Bravo, Ingeras, asa te vreau! Bafta la HSG si apoi la ce mai urmeaza!
Marrina, sanatate multa tatalui tau si sa dea Dumnezeu sa fie bine! Te pupic!
Diciu, lasa, bine ca le-ai facut pe toate; macar asa stii care sunt "bubele"! Noi am facut spermograma si spermocultura din aceeasi proba, dar la Medicover! Cred ca asa e si la Medsana!
Amely, iti multumesc pt. grija! Sa va traiasca nepotica si fii sigura ca o sa aveti si voi!
Laurica cu BEBICA, va pupicesc!
Andicu, concediu placut!Sa vii bronzata tare! Asteptam pozicile!
Catty, imi pare tare rau pt. pierderea pe care ai suferit-o, dar asta este viata! ... Odihneste-te mult si ai grija de tine!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
shoricutza spune:
Carmen.cita iti multumesc mult de tot pentru lamuriri. Intre timp cautasem si io pe internet si gasisem niste explicatii dar m-a satisfacut mai mult raspunsul tau.
Marrina eu am folosit teste de ovulatie de la "Dr SIGUR". Costa 85.000 si sunt 3 intr-o cutie. Am auzit ca sunt f bune si am folosit luna trecuta doar 9 (adica 3 cutii) din pacate, din ziua 9 pana in ziua 21. Au iesit toate negative cu exceptia zilei 18 cand a aparut a doua liniuta f vag. Cum in prospect se precizeaza ca trebuie sa iasa la fel de vizibila ca banda de control, am tras concluzia ca este tot negativ
.... Eu una am incercat sa respect indicatiile si le-am folosit mereu la aceeasi ora, fara sa beau lichide in ultimele 2 ore.
diciu spune:
catty...asa sa fie cum zici tu...
princess...merci iubita...de informatie...asa banuiam si eu cu spermograma..
va pup pe toate....noi plecam la munte in week-end..

ne vedem luni!!
sa auzim numai vesti bune
Madana spune:
Adya eu zic sa faci un test al sangelui, poate e cu ochisori dar e timid.
Ingeras, imi pare rau. Data viitoare va fi cu siguranta.
Shoricutza, bine ai venit si sper sa nu poposesti prea mult in #8222;salonul#8221;nostru.
Catty, imi pare rau pentru bebe-shtrumph, dar daca spui ca e mai bine m-am mai linistit. Inca nu m-au chemat, dar am fost avertizata ca s-ar putea sa dureze (multe nivele ierarhice). Oricum nu-mi pierd speranta asa usor. Tu ai grija de tine si odihneste-te.
Mishu ce aud? Ai cazut in butoi? Uite iti intind eu o mana sa te scot de acolo draga mea. Incearca sa nu-ti pierzi speranta. Dupa parerea mea, a renunta sa mai speri e ca si cand ai face un pact cu Diavolul. Adica crezi ca asta iti rezolva problema, sau te scapa de durere, dar de fapt, in timp, renuntarea iti macina sufletul. Suntem toate alaturi de tine.
Marrina, sanatate multa atat pentru tatal tau cat si pentru tine.
MOana ce mai faci? Chiar asa nu mai dai nici un semn de viata? Esti cumva in concediu? Toate fetele plang dupa tine, in frunte cu mine. Vezi ca stiu unde lucrezi, nu ma fa sa vin acolo si sa incep sa te strig pe coridoare pe acolo. Nu e o amenintare, este o ... promisiune 
Eu inca nu am fost chemata la interviu, dar inca mai sper. Si chiar daca nu e sa fie, asta, o iau de la capat, ca la asta ma pricep cel mai bine.
Va pup pe toate si sper sa aveti un we placut.
:Dana
iepurila spune:
Hop si eu.
Marina multa sanatate taticului tau.
Diciu e vorba de acelasi borcanel. Fac ambele analize din aceeasi proba.
Andicu sa ai parte de un concediu frumos, sa va odihniti si sa veniti plini de energie si de speranta.
Amely, pe baricade sunt.
Mishu, te rog frumos intra si stai de vorba cu noi.
Va pup pi toati.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mirona spune:
fetelor ... nu o mai strigati pe Mishu ... ca nu poate accesa net-ul ... nu are de unde. Calculatorul ei a crapat si trebuie reinstalat totul pe el.
mai avem ceva de asteptat ... poate poate in acest week-end.
pana atunci ... mail ... dar si ala doar la lucru ce-l mai poate verifica ... si cum e sfarsit de saptamana ... poate luni.
va pupez
Miro
iepurila spune:
Multumim Miro, ca eu chiar intrasem in panica.
Stii ceva de controlul de azi?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mirona spune:
nu iepu ... inca nu stiu nimic de examinarea de azi ... astept sa-mi scrie.
Chiar acum ii scriam un mail.
Sper sa fie totul bine si sa revina cat mai repede intre noi. ... sau daca vrea ea ... sa se duca urgent la gravidutze ... hi hi hi
Miro
princess spune:
Iepu, Miro 

... vad ca n-aveti somnic!
Mai, Miro, pe cuvantul meu daca nu ma gandesc tot timpul la foliculosii tai; cat erai tu de suparica acum cateva zile si iata ca acum ovulezi de nota 10! In ce zi esti? Parca ai facut si Pregnyl-ul de rigoare, nu? Pana la urma in ce zi ai ovulat si cum ti-a recomandat sa prestezi? Ma cam intereseaza treaba asta ca acusica imi vine si mie randul la stimulare (peste 2 luni).
Iepurici, tie Utrogestanul nu iti da o stare de somnolenta, ca pe mine ma apuca un somn la serviciu! Eu iau 2/zi - una dimineata si una seara!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png