Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

princess nu. nu am somn, tocmai am terminat de scris un mail catre Mishu... o tin la curent cu ce mai faceti si cu faptul ca va e dor de ea.

intr-adevar cu foliculoiul meu ... ca doar unul am avut ...e de pomina.
la stimularea cu 2 pastile ... nici nu am reactionat ... erau sub 10 mm.
La stimularea cu 3 pastile ... desi mi-a zis dr. sa iau una dimineata, una la pranz si una seara ... io capoasa am luat una dimi si doza dubla seara.

In ziua 12 aveam 19/15 mm deci 17. Estrogenul a iesit in ziua 13 de 319 -> deci super si in ziua 14 la eco avea foliculoiul meu 26/22 deci 24mm.

Super. Am facut pregnilul in ziua 14. De prestat am primit in ziua 13, 15, 16, 17.
Azi sunt in ziua 16 - exact ca data ... ce fain a picat luna asta.
Am prestat ,..... am stat jumate de ora cu picioarele sus pe pereti si de ovulat cred ca am ovulat azi. Exact ora nu o stiu ... cred ca dupa 12 ... deoarece la ora 12 imi fac testul de ovulatie si azi era inca pozitiv.
Testul de ovulatie imi iese pozitiv din ziua 13. In 12 era inca negativ.
Cam asta e. Daca nu am raspuns la vre-o intrebare ... trageti-ma de urechi. Va pupez pe toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve fetelor!

Eu nu am mai intrat dar va citesc. Trec o perioada cam naspa. Ca am insomnii si muncesc ca o nebuna. Vin acasa , fac un dus, mananc ceva in graba, si fuga la munca, la rezolvat treburi de casa, etc. Sunt atat de obosita. Nici macar nu stiu in ce zi sunt. Si al meu lucreaza non-stop. De dimineata pana maine dupa-amiaza nici nu-l vad. Pentru ca, eu dimineata am plecat la 5,00 la munca. El la 6,00. El nici macar nu m-a vazut. Si eu am ajuns acasa la 13,30. El azi a lucrat incontinuare pana la 21,00. Ca a facut dubla tura. Si eu azi sunt si de noapte. Deci, am plecat de acasa inainte sa vina el acasa. De fapt, de acum azi e maine deja. E deja sambata. Oricum voi vorbi ca si cum ar fi inca Vineri. Deci, eu sunt de noapte si am plecat de acasa inainte ca el sa ajunga acasa. Maine dimineata cand ajung acasa el deja e plecat la munca. Ca e de dimineata. Si deci, pana maine la 14,30 nu ne vedem. Cum sa prestezi in conditiile astea?Stati sa socotesc in ce zi sunt........o d-neeeeeazi, 17/9/05 sunt in ziua a 13-a. Ce ma fac?!!!!!!Nu am prestat decat in ziua a 6-a dar de placere.Nu ca in zilele celalate nu as presta de placere dar oricum putin la comanda tot e. Nu-mi vine sa cred: ziua a 13-a!!!A zburat timpul.

PRINCESS incerc sa nu ma mai gandesc la mutat. Dar oriucm atunci cand se va apropia momentul cred ca ajung la nebuni.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare!!!
Am pus muraturi. Abia acum mi-am terminat treaba. Offfff ce harnicuta sunt!! Sa nu ma deocheari.

Princess eu iau ambele pastilute de Utrogestan seara, intravaginal. Ca la cat alerg eu cu masina in timpul zilei..... nu imi trebuie somnolenta la volan.

Miro spune-mi si mie daca stii ceva de Mishu.

Va pupicesc pe toate.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

am fost la un botezsi numai bebici am vazut, va da-ti seama au venit cu bebici la botez.....era plin de carucioare si de gravidute...Chiar una a stat langa noi la masa si mergea non stop la toaleta ca avea greata....si cand se intorcea avea ochii ca melcul...cred ca a varsat non stop ....toate chestiile astea mi-au facut rau....parca eram geloasa pe ea...pana la urma m-am suparat am dat cadoul ptr bebe si am plecat.....De prestat am prestat luna asta dar acum ce vrea cel de Sus
Mel g,Sorceress,Carmen.cita,Mishulici,Ingeras,Marrina, Diciu, Amely,Laurica,Andicu,Catty,Princess, Miro, ,Danangie, Iepurila, Madana, M oana, Ingeras26, Alexia va , sper ca nu am uitat pe nimeni

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BARBYE si parca simt gelozie cand vad vreo gravidutza, vreo mamica , cu bb. Dar e normal, dat fiind ca ne dorim atat de mult si noi un bb. Tocmai ieri a trecut pe la munca colega mea care e gravida si nu reuseam sa ma mai concectrez la munca dupa ce plecase. Asta e. Rabdare si credinta.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna dimineata!

Pt mine nu e tocmai o dimineata buna... din pacate este a nustiu cata luna la rand cand am test usor pozitiv in ziua 10, ca apoi in urmatoarele 3 zile sa devina din ce in ce mai pala liniuta a 2-a... pana cand nu se mai vede deloc... Imi este foarte greu sa inteleg ce se intampla, la monitorizare totul este super, trompele sunt bune, spermograma este buna... Am tot citit de activare autoimuna, anticorpi, celule NK agresive... in sfarsit, nu vreau sa incep sa filozofez acum, dar... am o vaga banuiala ca fecundatia se petrece, dar la implantare se intampla ceva anapoda...

Mihaipopescu, multumesc pt raspunsul cu menogonul, dar acum am alta intrebare, te rog sa-mi spui si mie in ce zile ti-a dat tie dr. prednison si in ce dozaj? Noi urmeaza sa facem anticorpii antisp., sa vedem daca nu cumva acolo ar fi cauza. Mult noroc ca inseminarea sa fie una reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna dimineata fetelor,

megbeng asteptam vesti de la tine ... ai mai facut vre-un test? si Doamne ajuta!

iepurila i-am scris un mail la Mishu .... dar cum ma asteptam ... nu are net acasa ... asa ca abia luni daca-l va vedea. Cand am ceva vesti de la ea ....vi le spun si voua.

Avalon draga mea ... la ce ne pove ... am si eu o presimtire ca la voi se intampla ceva. Tu iti faci grafice pe ferility? Daca da ... pune un grafic la sharing ... sa vezi unde il catalogheaza ... tare ma tem ca la miscarriage. te si pe tine si sa auzim numai de bine.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ziua buna tuturor!
Eu am terminat cu testele de ov, am trecut la utrogestan si astept.
Mi-a iesit pozitiv in ziua 14, din pacate nu am reusit sa-mi fac testul si in ziua 15, iar in z 16 era deja negativ.
Dupa temp banuiesc ov in ziua 16, dar nu sunt sigura din cauza lipsei testului.
Asta e ma las pe mainile destinului.
Megbeng asteptam vestea buna!!!!
MOana ai grija butoiul e sigilat n-ai voie pe langa el.
Andicu concediu frumos!
Marrina imi pare rau pt tatal tau. Tu sa fii tare insa si sa-l sustii. Nu te lasa coplesita pastreaza-ti optimismul si va fii bine!
Din pacate pt mine cred ca-s sigura pe dc azi....
Asta e norocul meu! Sa am timp liber pt voi doar in week end!
pe toate si mai noi si mai vechi si cat mai multe in curand la .
isabeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut endometroasele! Intrebare: temperatura din ce zi se ia, banuiesc ca la menstruatie nu se ia, sau ma rog...se ia anal eventual.
Eu am inceput atacul pe toate fronturile: ceai de naprasnic, branca ursului, kamaiany, sunt a 8-a zi de la ciclu, din ziua 9 incep si testele de ovulatie, temperatura am ratat-o luna asta ca nu stiu cum s-o iau, am de gand sa iau si vit. E de maine. Il indop si pe sot desi spermograma lui e beton. Eu iau minunile astea doar de 2 zile si vreau sa va spun ca io care fugeam de sex ca dracu de tamaie, acu' as sta non stop in "program artistic", sunt nervoasa, sunt fericita, nu conteaza starea mea ca gandul final e la activitati cultural sportive.
De maine prestez o zi da una nu...si sa vedem ce-o iesi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dragele, am fost plecata 3 zile departe de net...inca nu dau unda verde la felicitari, cum bine zicea cineva...vreau sa am si testul de sange pozitiv in mana..oricum, deocamdata e bine, CM a inceput sa intarzie si am 4 teste SLAB POZITIVE, DAR TOTUSI POZITIVE, INCLUSIV CLEAR BLUE! acu voi ca va pricepeti mai bine...si la clear blue a doua liniutza era destul de vaga, dar exista si o a doua liniutza...e de bine, nu?

inca nu rasuflu usurata ca azi am avut ceva dureri xcac la cm...ma rog aproape incontinuu sa nu fie o alarma falsa, dar va rog sa nu ma felicitati pana nu stiu exact!!!

pupici tuturor, am sa revin mai pe larg cat de curand!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput