Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Megbeng hai cu testu', nu ne mai perpeli! Da-ne o veste, ceva!

Laura 13+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata !

Marrina , multa sanatate tatalui tau!
Ingerash, ma bucur ca esti optimista! sper ca trompitele tale vor arata foarte bine!
carmen.cita, sper sa te astepte un test cu II la sfarsitul celor 1 suta de metri ramasi!
Auricass,bine ai revenit! si sa stii ca noi suntem alaturi de tine, asa ca lasa pesimismul deoparte si fii convinsa ca vei ajunge si tu sa scrii in cunostinta de cauza la "Odiseea sarcinii.." si ca si noi, toate celelalte!
Amely,eu mai sunt si azi un pic pe-aici; pe urma plec in concediu si de-acasa in urmatoarele 3 zile nu prea o sa mai pot scrie;sper sa ma relaxez si sa ma destind alaturi de sotior in urmatoarele 2 saptamani !
Megbeng,da-ne un semn!! hai ca ne tii pe jar!sa fie !
Mishulina, scumpa, optimista si cea care ne e alaturi mereu,unde eeeesti...?!!! iti simtim lipsa rau !!!

Multi pentur toate fetele frumoase!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicu, concediu placut, scumpa! abia astept sa ne povestesti cum a fost in Antalya si sa ne aduci poze frumoase...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Merci,abia astept sa fac poze!

Am si eu o intrebare tehnica : stiti sa-mi spuneti si mie cum fac sa nu mai apara adresa la poze, ci numele meu sau cum scrieti voi :poze,etc...?

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicu, ti-am raspuns pe PM...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

andicu uite asa:
[ url ="aici copiezi link-ul cu poze" ]aici scrii numele[ /url ]

ce mai ai de facut este sa stergi spatiile libere de la url si cel de dupa ghilimele ... io nu am putut sa le sterg ... ca altfel nu mai vedeai nimic.
Bafta.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor...am vazut niste rezultate pe aici...si acuma stau si ma intreb...Estradiolul mi-a iesit 25 in ziua 3....si era conform datelor din buletinul de analize in limitele intervalului...care avea limita minima 24....dar am vazut alte valori normale pe aici...voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Amely si Miro, merci pentru ajutor.Sper ca am reusit.
Acum trebuie sa plec. Va pup pe toate si ne auzim dupa 02 octombrie.
Sper sa nu ma uitati !!
Cand ma intorc sper sa fie lista de luuungaaaaaa.....!!!!

ps. o sa incerc sa va mai citesc,daca o sa am ocazia sa dau peste vreun calcularet cu internet.

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Si azi am avut o zi grea. Dar lasa ca vine week-endul si poate ma linistesc.
MARRINA sa dea Dumnezeu ca tatal tau sa se faca bine. Stiu cum este sa ai un parinte bolnav. Tatal meu a murit acum 5 ani pe 9 octombrie, la mine in brate uitandu-se in ochii mei. A fost tare greu.
AURICI LA MULTI ANI!!!!!!!!!! asta ca sa nu uit pana in ziua cu pricina.
MISHULE fruntea sus. Lasa puiule butoiul ala. O sa fie bine. o sa vezi. ca sa mai treaca supararea.
AMELY sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Si curand sa apara si bebe al vostru.
DICIU stai linistita. Am eu o presimtire ca analizele or sa iasa bine.
INGERAS26A nu trebuie sa cedam in fata greutatilor puiule. Lasa ca luna viitoare va fi bine. O sa vezi ca am dreptate.
ALEXIA27 daca iti doresti sa fie gemeni, sa te auda Dumnezeu si sa vina luna asta.
MADANA tu ce ai mai facut cu interviul? Sper sa iasa cum vrei tu.
M OANA esti bine? Imi e tare dor de tine. Imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Dar lasa ca nu au intrat zilele in sac.
Astazi de dimineata am trecut pe la biserica. M-am rugat pt toata lumea si acum ma simt mult mai bine. Oricum nu vreau sa cedez si sa imi pierd speranta. Voi reusi pana la urma si atunci toata lumea va fi a mea. Cand ma uit la sotul meu cum se joaca cu copii de la bloc, mai ales cu o fetita de 8 anisori care este frumusica foc, mi se rupe sufletul. Stiu ca asteapta ziua in care il voi anunta ca va fi tatic, si sper sa vina curand momentul asta.
Acum va las ca mai am cate ceva de facut, si daca nu mai intru sa aveti un week-end placut si sa va odihniti. Eu una vreau sa dorm cat mai mult zilele astea ca simt ca nu mai pot.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dragele mele,
Va multumesc pentru ca v-ati gandit si la tatal meu. N-am apucat sa mai intru azi iar acum plec sa iau rezultatul de la tomografie. Sa dea Dumnezeu sa vin luni cu vesti bune.
Multumesc inca o data tuturor.

Mergi la inceput