Aspirante optimiste (154)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Dandana, eu am luat tot din alea de care zici tu in cutie rosie.
Nastad, bine ai venit si sedere cat mai scurta aici!! Sa-ti traiasca fetita!!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

nastad...sa te bucuri de fetitza ta....si succes la al doilea bebeu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor!

desi afara e soare si vreme frumoasa am racit si stranut de nu mai pot.
sa va spun ceva amuzant.
aseara am vb la telefon cu prietena mea din ro si ii spuneam ca dupa 3 luni de bebe nu vine.
azi ii scrie sotul ei,sotului meu un mail si ii spune ca daca vrea bebe sa de 3-4 ori pe zi ca el asa a facut si acum au un baietel de 4 ani.

sa vedeti ce ochi va face gicu diseara cand isi va citi mailul.
pe mine m-a distrat sfatul asta prietenesc.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetitele,
Bey!!!! Moralul sus!!!
Uitati-va la mine cum le fac pe toate de-andoaselea! Mai intai fiv si acum...naturiste!!! Stiu ca-s tampita, ca nu am nici o sansa, dar ce-i aia sa nu incerc tot ce se poate?
Dandana si eu m-am apucat de naprasnic zilnic, iau si branca ursului tot zilnic si kamaiany si vit. E si aspirina de 100 mg (pentru fixare ), ii dau si sotului naprasnic si BU chiar daca el n-are probleme, viol pe capul lui din doua in doua zile (ca altfel nu tine figura), de la ciclul urmator vreu sa bag si polidin in zilele cu menstruatie, teste de ovulatie, etc., tot tacamul!!!
Poate o pun de vreo extrauterina,..... ca ma impusc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Hehei... Lachi , vezi cum ajungi la ce-ti spuneam io cu din 2 in 2 zile.
Moralul e sus, in stele, numai ca nu mai vreau,cel putin o perioada de 6 luni, sa iau pastile si vitamine si sa fac analize si echografii si nici la doctor nu mai vreau sa ajung decat daca am vreo problema serioasa de genul sa raman .
fata

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Sa va spun si eu ca de 6 ani tot luam diverse vitamine? Nu cred ca o sa le contabilizez acum. N-am nici un chef sa nu cred in ce iau. De-aia le iau ca eu cred in ele. Si de-aia nici nu vreau FIV ca doctorii ca eu cred ca se poate natural. De-aia incerc si sper in fiecare luna pentru ca merita. Un copil visez de multi-multi ani. N-o fi sa fie luna asta? Mai am multe luni inainte. Vreau sa incerc altceva? O s-o fac. Si pe mine m-a intrebat duminica cineva:"Nu vine BB-le ca am auzit ca faci un tratament la Bucuresti." Si am fost la Buc. ultima oara acum aproape doi ani... Dar sunt hotarata sa reusesc. Nu ma mai intereseaza decat familia mea. Si cum vad ca tata e sanatos, o sa fiu si mai hotarata. Nu ma las fetelor. M-am ambitionat acum de...o sa ma lupt cu toate morile de vant.

Voi mi-ati dat curaj, putere si multe ganduri din cele pe care le am acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Tumpi multumesc pentru mesaj. Eu n-am mai intrat de foarte mult timp aici si nu am stiut ca mai sunt inca pe lista. Am fost insarcinata, dar din pacate puiutul meu a murit la 5 zile dupa ce s-a nascut. Acum astept sa vina un alt bb si sper din tot sufletul sa fie sanatos.
Va doresc tuturor sa vi se implineasca visul si sa aveti sanatosi si frumosi cat mai curand.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce-mi mai palce de voi sa v-ati ambitionat sa faceti bebe.Asa fetelor!Asta e spiritul "optimistelor"!

Sa vedeti voi cum in curand vor aparea .Ca nu degeaba ploua afara acuma .

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana,dandana
Pe mine ma gasiti sub neste mormane de carti,etichete,coduri de bare,buline,scanere,etc...nu mai pooooot!
dandana,6 dec???mi-e raaaau!si eu trebe sa ma'c din nou,ca peste 3 saptamani termin trat.
va pup pe toate de la A la Z!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput