Aspirante optimiste (154)
Raspunsuri - Pagina 12
diciu spune:
marrina...imi place atitudinea ta!!...esti model pentru noi...tine-o tot asa si sa-ti dea Dumnezeu bebeul mult asteptat!!!
valentinag spune:
Uaaau,fetele acum am vazut cat ati scris!Sunt fericita,asta este spiritul aspirantelor optimiste,asa am fost ani de zile,asa vreau sa fim de acum incolo!
Codri,imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat,dar ma rog pentru tine,urmatorul sa fie bine,sa te bucuri de el.
Nastad,bine ai venit printre noi!
va puuuup optimistele mele frumoase,destepte si viitoaare fertile!![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
marrina spune:
Codri Bine ai revenit printre optimiste! Sa dea Dumnezeu sa ai un
sanatos si sa te bucuri de el. 

Tmihaela spune:
Mai,mai,mai ce fete optimiste pe aici.Imi place de voi asa,parca imi ridicati si mie moralul asa.Codri bine ai revenit si sa de-a Dumnezeu ca urmatorul bebe sa fie sanatos si sa te bucuri de el multi multi ani.
Mihaela
dandana spune:
codri,
ce putem sa-ti spunem mai mult? curaj si rabdare
fetelor, eu va zic cum am slabit 4 kile in 3 saptamani, da nu radeti ca va bat!
obligatoriu incepeti in faza de luna in descrestere (ca acum) si in prima parte a ciclului! OBLIGATORIU impreuna! apoi urmati reteta pe care o vreti
, eu am facut-o pe aia cu supa de varza dar nu m-am tinut de ea, adica mancam supa dar mai mancam si fructe, branza, masline, un ou, legume daaaaar cate un singur fel, adica nu amestecam nimic. nici nu mi-a venit sa cred si eram disperata dupa concediu!
pup!
Kariris spune:
Dandanuto io am vazut din poze ca ai slabit!!! dar ce-ti veni fetito? Ca nu erai dolo deloc! Io acum nu pot sa tin cura de slabire ca tre sa fiu alimentata bine ca doar o sa fiu gravi in viitorul apropiat.....
dandana spune:
pai m-am trezit cu 3 kg in plus fata de cum m-ai vazut tu la intalneala si m-am speriat ca o fi de la stimulare, vitamine, acid folic
, ciocolata, lene
acu, rau nu are ce sa-mi faca pt ca am mancat multe fructe si legume si ceva carnita la gratar pt proteine.
mai incerc 1kg, asa de control ca nu am mai avut de mult atat de putin ![]()
pup
tumpi spune:
back si eu de la dr![]()
am papat ca nu mancasem nimic pe ziua de azi si am bagat un ceai, ca am venit fleasca la picioare.
costi bine ai revint si nu am cuvinte pt ce ti s-a intamplat,decat ca iti doresc sa ai cat de curand un
sanatos si papacios.uite o
de la mine pt tine.
lachi mama las-o mai moale cu atatea vit , ierburi si chestii din astea.catinel, catinel, la fel si cu
din 2 in 2 zile ca stresul e si mai mare atunci.
uite si pt tine o
pt tine.
Eu m-am intors si mai optimista de la dr.,nu ca nu as fi fost.
Am ramas uimita cand am intrat in cabinet(si desi nu am mai fost de un an)si zambitoare ca intodeauna dr m-a salutat,m-a intrebat ce mai fac si daca am mai slabit
.Nici nu as fi crezut ca dupa un an ma v-a recunoaste.Am stat cred ca o oara de vb cu ea.Am facut si eco,ziua 9, endometru micut,pe OD un folicul de 9 ,dar si pe stanga unul micut.In fine in mom de fata nu-s relevante aceste aspecte, asta a fost asa de control.
Mai am de facut analize de secretie, PAP si apoi mai vedem ce si cum.Apoi cand se va putea o sa repetam spermograma.
Gata am scris prea mult, mai bag un ceai ca sa fiu sigura ca nu ma ia raceala, ca simt picioarele cu puricei
din cauza ca am luat apa la galosi .
Pupici si sa aiveti o seara placuta
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Anca Wish spune:
Adar, ma bucur ca sunteti bine...
In legatura cu tratamentul...nu zic ca vitaminele nu au rolul lor, dar da-mi voie sa fiu circumspecta. Am papat si eu ca si multe dintre noi...luni intregi vitamine si inca multe altele.
Iar HSG-ul e cam perimat. Eu sunt patita. HSG perfect iar la laparo..trompele erau infundate.
Mi-e greu sa cred ca ai asteptat atat de mult si ai facut atatea si ca ai ramas de la vitamina E.
Relaxarea e secretul.
Cand e sa vina bebe, vina.
Si am scris toate astea pentru ca fetele la inceput de drum sa nu se astepte la minuni.
E bine sa fii bine informat si sa stii exact cum stai.
Ardit, te simti mai bine??? Imi doream tare mult sa te vad.
Eu va citesc din umbra. Nu am vesti. Sau ba da...am. Mi-au venit rushii, dar astia, deja, nu mai sunt o noutate.
Am o stare un pic mai buna. Am rezolvat-o cu masina, dar am dat toti banii ramasi.
Va pup pe toate!
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
ancut,apropo,mi-am adus aminte.si eu am facut 2 HSG si nimic.
lachihai ca mi-am adus aminte inca o chestie,la fel ca la acid folic si vit E,crede-ma ca mi-am gaurit fudul cu polidin si iaca ca nici pana acum nimic, ca dovada ca sunt inca printre voi.
vb si cu dr azi, stresul isi spune cuvantul, asa ca.....
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta