Aspirante optimiste (154)
Raspunsuri - Pagina 10
Tmihaela spune:
Buna dimineta fetele,azi este o zi de stat in pat si de facut....
.Eu ma simt ca naiba,in loc sa imi treaca raceala am inceput sa si tusesc ca un magar.Azi trebuie sa imi vina si rushii si ma simt si mai ca naiba.Mai Sorinuta pe unde estii,o sa ajungem sa te cautam cu Interpolul.
fetele fara exceptie.
Mihaela
tumpi spune:
fetele.
sper ca v-ati luat barcuta cu voi astazi
ca la cum se vede cam o sa avem nevoie de ea.
ardit ramane valabil ce ti-am spus sa sti, nu am glumit.daca mai vrei sa vezi modele poti intre pe pozele mele.
eu azi sunt cu dosarelul la mine si sper sa nu mai intervina nimic si sa ajung intr-un final la dr.
un
mare de tot pt toate fetele si cate o 

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
dandana spune:
buna fetele! am trecut sa va pup pe toate 

arditel, cum de mai rezisti scumpa?
am programare la trifa pe 6 dec
, in mai cand si-a facut valentina imi cadea mana sa-mi fac si eu 
adar spune:
Dragelor, va multumim de urari si din toata inima va doresc si voua sa simtiti minunea asta. E minunat. Sunt sigura ca in curand veti reusi. Ascultati sfatul meu: luati vitamina e forte si voi si sotzul, 10 zile pe luna cu 20 zile pauza si acid folic doar voi, 2 tabelte pe zi, dimineata si seara. Si faceti un HSG sa vedeti daca e totul OK. Apoi asteptati cu incredere, si intre timp relaxati-va. Da rezultate cu siguranta. Pentru fetele din Sibiu, le recomand cu toata dragostea sa mearga la doctorita Coracioni la clinica Astra - face minuni.
Tratament recomandat de ea.
Pupici,
adar si puturosul mic 11+
adar
tumpi spune:
Adar iubita , ma bucur pt tine si pt oricare dintre fetele de aici care raman
, dar deh, asa tb sa fiu eu mai cu mot
si sa am ceva de argumentat si chiar puteti sa dati cu pietre, ca mi le iau usor, nu-i bai
, dar nu intotdeauna vitaminele sunt totul.
Iar daca una dintre noi reuseste prin credinta
si eu mai stiu ce vitamine, e ok, e o norocoasa, dar uite..........ma uit la mine (poate nu as fi spus nimic, dar iaca se intampla ca azi sa am dosarul la mine fiinca merg la dr) sunt 7 ani de cand nu fol nici o metoda contraceptiva si am luat o groaza de vit, am facut o groaza de trat, m-am rugat si.........

nimic.
Cu riscul ca par rautacioasa, cu ce ma ajuta pe mine vit E, acidul folic sau eu mai stiu care vit acum?cu nimic.
NU, nu zic sa nu luati, dar fiecare organism reactioneaza in felul lui, nici una nu ne asemanam cu cealalta.
M-am saturat de medicamente, dr, tratamente, vitamine si tot tacamul de chestii care tin de asa ceva.
Adevarul e ca acum un an cand ni s-a pus diagnosticul FIV+ICSI am simtit ca toata lumea se naruieste
, dar am mers mai departe.E adevarat ca merg acum la dr dupa un an, an in care am incercat sa fiu mai linistita, fiinca sunt sigura ca diagnosticul nu e cel real ci doar a iesit asa din cauza stresului.
Si tot ce sper e ca la anul pe vremea asta sa=mi tin
-ul in brate, lucru ce-l doresc tuturor fetelor de aici.
Daca am fost prea dura sau rautacioasa mea culpa, dar asta am simtit, fiinca ..........am cam ajuns undeva la capatul firului.OPTIMISTA sunt in continuare si asa voi ramane tot timpul, dar ca fiecare dintre noi, la un moment dat ti se cam ia de toate si de toti.
fetele si sper ca nu v-am suparat prea tare
o zi buna si cu multa caldura in suflet

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
dandana spune:
uf, adar! de un an jumate inghit acid folic si de 8 luni vit e 
totul pare perfect dar....
eu continui cu spor, azi am inceput si napraznicul ca nu cred ca mai pup stimulare si trebuie sa ma ingrijesc singura 
aaaa si cred ca voi schimba producatorul de vit e
pana acum am luat o cutie rosie cu 3 folii, tu de care ai luat?
pup
MirelaV spune:
quote:
Originally posted by ardit
buna fetele frumoase
inca o data iertare ca am chiulit neanuntzatla intalneala
io sunt coplesita de multe, stau de dimineatza pana seara pe la servici, mananc in unele zile, duminica vorbesc cu iepurasu 2-3 vorbe, ii trasez sarcini saracul ca sa asigure supravietuirea familiei, in rest.. f...ere de steag ca sa zic asa golaneste, nu am timp nici sa-mi fac unghiile, ori am intrat in umbra lunii, ori am luat-o pe o cale gresita.. si de bb.. ioi, ma gandesc in fiecare zii, dar ia ziceti: ramai gravida doar gandind?! in ciuda evenimentelor eu tot vesela sunt
, dar ratziunea
zice nu si nu, ce sa fac...
iubita, incerc si eu, dar nu iese deloc
io-s cu antibioticele dupa mine...cu o indigestie ce ma chinuie de vineri seara...si mai nou...ma doare in gat de mor. am baut la ceai cu lamaie de azi dimineata ce nu beau eu ... niciodata.
aseara am dat drumul la centrala..atat de frig imi era in casa...
offff
MirelaVpupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
dana p. spune:
Eu anul trecut am inceput sa iau vitamine de toate felurile:E, acid folic, ginsavit, vit C iar dupa 6 luni in care am luat toate vitaminele astea nu am facut decat sa ma ingras cu vreo 4 kg pe care acum ma chinui sa le dau jos si pe astea si pe cele puse in cursul a 5 ani si jumatate in care m-am chinuit cu tot felul de tratamente hormonale , ba pentru stimularea ovulatiei , ba pentru mentinerea sarcinilor. Singura parte buna , ca sa zic asa , a fost ca am observat ca anul trecut nu am racit deloc in timpul iernii, eu care inainte raceam destul de usor.
Vitaminele sunt bune dar sa se vada si rezultate de la ele, nu la toata lumea functioneaza faza cu vitaminele.
Anul asta cand mi-au spus doctorii ca nu mai am nici o sansa sa am un bebe pe cale naturala ci doar prin FIV, mi-a cazut cerul in cap dar am zis ca trebuie sa fiu tare si asa am lasat-o moarta cu totul , am inceput sa tin regim, sa slabesc si nici vitamine nu mai iau, iar acum nu mai sunt stresata deloc , daca vrea Doamne Doamne sa-mi dea si mie un sufletel pe cale naturala bine , daca nu umblu la sentimentele sotului sa adoptam un bebe si gata.
Cand toata lumea ne intreaba si "voi ce a-ti mai facut ,a-ti mai mers la Bucuresti" imi vine sa-mi iau campii, ca doar am spus tuturor ca nu mai am ce sa fac , ce sa mai caut la Bucuresti, se uita asa chioras la mine.Ba sa-mi mai aud vorbe ca de fapt eu nu vreau copii, ca ma prefac, cum adica sa nu raman insarcinata atat timp sau sa pierd atatea sarcini , este inadmisibil.Bine ca cine mi-a zis asa si luat-o cu varf si indesat si de la mine si de la sotul meu 
si acum nu mai avem ce vorbii cu persoana respectiva.
Ai dreptate Tumpi ca ti se cam ia de toate si de toti.
Ma scuza-ti si pe mine ca am scris mult si poate fara rost dar mai imi spun si eu offul cateodata .
fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
nastad spune:
Buna dragelor!
Sper si eu , din toata inima , sa intru in clubul
!
Am o fetitza de 2 ani si 5 luni si imi doresc tare muult sa-l fac pe bb2 !
Am luat anticonceptionale, o perioada, le-am intrerupt acum 6 luni.
Sunt la dieta ca m-am cam ingrasat, abia am terminat cu rushii si sper sa raman
.
Va doresc mult succes si sa vi se implinesca tot ce va doriti!
Off ..... sunt la servici! Asta e vreme de stat in pat.
Va pup
Doina si
Oana(03.04.2003)
Album Oana

la intalneala
, dar ratziunea