Aspirante optimiste (154)
Raspunsuri - Pagina 9
ardit spune:
buna fetele frumoase
inca o data iertare ca am chiulit neanuntzat
la intalneala
io sunt coplesita de multe, stau de dimineatza pana seara pe la servici, mananc in unele zile
, duminica vorbesc cu iepurasu 2-3 vorbe, ii trasez sarcini saracul ca sa asigure supravietuirea familiei, in rest.. f...ere de steag ca sa zic asa golaneste, nu am timp nici sa-mi fac unghiile, ori am intrat in umbra lunii, ori am luat-o pe o cale gresita.. si de bb.. ioi, ma gandesc in fiecare zii, dar ia ziceti: ramai gravida doar gandind?! in ciuda evenimentelor eu tot vesela sunt
, dar ratziunea
zice nu si nu, ce sa fac...
tumpi spune:
artit uite o
pt tine un
mare de tot.5 min fa-ti timp si-ti fac eu unghiutele![]()
Fetele care nu ati fost la intalnire, nu suntem suparate sa stiti,iar comentariile au fost poate rautacioasa, sau asa vi s-au parut, dar asa a ramas sa spunem,fiinca va dati seama trebuia sa facem si noi haza de "necaz".Eu de ex am intarizt 20 de min , erau deja anca si vale acolo, ancuta era moarte de foame, dar am zis, hai mai sa le asteptam macar pe fete pana la 6, ca vin ele, nu ne-au tras teapa pana acum si bine ca am comadat ca uite altfel am fi murit de inanitie![]()
Dar va asteptam sa va revansati cu urmatoarea ocazie.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
gogosar spune:
Salutare fetele.
Am ajuns la serviciu, dar inca imi pare rau ca m-am dat jos din pat pe o asa o vreme.
Sunt uda pana la genunchi, am blugii fleasca, si imi vine sa urlu.
Mai bine stateam acasa cu puiul meu in pat, poate era mai productiv![]()
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
GeorgianaI spune:
buna dimineata dragutele mele!
E un frig si la noi, brrrrrrrrrrr, ca nici nu imi venea sa ma dau jos din pat de dimineata.
Vorba ta Gogosarel, poate ca era mai bine daca ramaneam in pat langa al meu sot.
Arditutza, te pupa mama si ai grija de tine, te rog io, ca nu se stie pana cand mai rezisti in ritmul asta.
Lauriciiiiiiiiiiiiiii? Iar ai disparut?
Valeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Si tot la munci de nu mai treci pe aici?
Adar, sa iti traisca Bbeul si sa va aduca numai bucurii. Asteptam pozici.
Va pupic dulce si merg sa bag ceva munca, ca mai trebuie.
Pe mai tarziu.
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!
Si la noi este tare , tare frig , sunt 13 grade afara, zici ca vine iarna.
Adar sa-ti traiasca bebeul!!!
Georgiana mai mergi in concediu la greci, ca n-ai mai zis nimic de asta
?
Lachi, Ardit 
fetele
Lauriciu e in Grecia, la soare
.
Sorina nu stiu unde este..Hei unde esti? Sau s-a namolit la Sovata si o avea treaba acum
si mai ales pe vremea asta
..

fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
dana p. spune:
Gogosarelule usuca-ti cumva pantaloni ca te ia raceala de la picioare si sa vezi atunci dureri de ovare si anexite
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
GeorgianaI spune:
Danutza, din pacate nu mai merg in Grecia, ca s-au schimbat planurile. Nu mai mergem nicaieri, ca a intervenit altceva.
dar, poate la anul, sigurvom ajunge acolo.
Si la munte e frig, cred ca ma intoarce si raceala, ca am nasul infundat, stranut. Trag o fuga pana la farmacie sa imi iau ceva preventiv.
Pupici.
ardit spune:
buna fetele frumoase
dupa ce eri m-am udat si la chilotzi si pantofiorii mei fini i-am transformat in labe de inot, acu' me-am pus ghete! si e bine! si mai am ceva sa va zic: am descoperit audiobooks-urile, ascult carti pe cd-u in masina cat fac naveta, azi am ascultat andrei plesu cu la portile orientului si am inceput alchimistul de coelho, ie fain!
voi poate nu sti dar tumpilina draga de ea are arta in sange, are cele mai faine unghii pe care l-am vazut in viatza mea, mi-a placut cel mai mult modelul cu flori de mar!
georgico, lachidraga, tumpi, danuta, gogosara si fetele fara discriminare un puup mare de la moa, ma duc la o sedinta