Medici spitalul Giulesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea nu-mi vine sa cred ca inca se mai intampla asa ceva si replica de la final a fost sub orice critica si mi-a venit imediat in minte un cuvant f urat la adresa ei.
Si eu nasc tot la Giulesti cu dr Arash care este ok,inainte am fost la Niculescu care cand a aflat ca am ramas insarcinata si ca nu-mi mai poate face FIV a zis ca nu se ocupa de mine ptr ca sunt grasa.

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

anca, nu pot sa cred ca asa ti-a zis un dr. Doamne Fereste !!!!!!!!!!!

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Andreea nu-mi vine sa cred ca inca se mai intampla asa ceva si replica de la final a fost sub orice critica si mi-a venit imediat in minte un cuvant f urat la adresa ei.
Si eu nasc tot la Giulesti cu dr Arash care este ok,inainte am fost la Niculescu care cand a aflat ca am ramas insarcinata si ca nu-mi mai poate face FIV a zis ca nu se ocupa de mine ptr ca sunt grasa.

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Anca,

Foarte urat raspunsul dr. Niculescu dar nu ma mira. Asta este caracterul lui si astfel de expresii "delicate" si "de bun simt" sunt din pacate destul de frecvente la el. Iar el are o obsesie cu kilogramele. Si face afirmatii legate de si cum ar trebui sa slabeasca si la persoane normoponderale.

Asa ca privind optimist: tot raul spre bine.
Eu pe dr. Arash nu-l cunosc dar am auzit ca se poarta frumos cu pacientele lui si se preocupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KitySimona spune:

Am si eu o intrebare referitoare la spit. Giulesti. Voi naste prin cezariana acolo la Dr. Puia si am auzit ca sunt niste rezerve in care poti sa stai cu bebe. Cat costa si cum se face pentru a putea sta intr-una din aceste rezerve? Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da fetelor,din pacate exista si astfel de medici in Romania,medici la care stai cateva luni la coada sa faci rost de o programare si cand o obtii el crede de cuviinta ca iti poate vb oricum si te poate trata ca pe ultimul om.
Eu mi-am spus patania la alt subiect ptr ca vreau ca cele care merg la el sa stie la ce se asteapta,ptr ca stiu sigur ca nu sunt un caz unic si ca au mai patit si altele la fel.
Gidinde asa este dr Arash este un medic f bun si este acolo oricand am nevoie de el,practic de asta si avem nevoie.

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

kikiriki citeste aici!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106829&whichpage=2

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nu stiu ce sa cred, mi se pare destul de ciudat ceea ce a spus Andreea despre dr Cezara Bucur. Eu o cunosc, am ramas insarcinata dupa o interventie si 2 monitorizari pe care ea mi le-a facut, s-a comportat cu mine exemplar, nici macar nu eram pacienta ei, am ramas in relatii bune cu ea. Eu am nascut cu prietena ei dr Bechir tot la Giulesti, ghinion am avut si eu la nastere dar nu din cauza dr, pur si simplu instrumentele cu care lucreaza lasa de dorit.
Cine vrea sa afle mai multe poate sa-mi dea un PM, nu am de gand sa sperii pe nimeni.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Kity, rezerva costa 40 ron/noapte, ii spui doctorului tau inainte de ceza ca vrei la rezerva si daca sunt locuri, te repartizeaza acolo.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

draga cecilia,

in ce sens ti se pare "ciudat" ce spun eu?
daca vrei pot sa iti dau detalii.
dealtfel vezi ca imi dau numele intreg, nu ascund nimic si nici nu mint.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am citit ca dr. Cezara bucur e suspendata timp de 1 an. Nu mai are voie sa profeseze nicaieri, nici in spital nici la clinica privata...

Mergi la inceput