Medici spitalul Giulesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Annya, multumesc de mesaj.
Pe Cezara Bucur o cunosc pentru ca am tot vazut-o cand eram la vizitele pentru fertilizare si chiar am facut o eco de monitorizare la un moment dat cu ea pentru ca Dracea nu era in Bucuresti. Mi s-a parut OK, draguta dar atunci nu eram pacienta ei si nu a fost prea volubila. Dar in cazul in care ma transfer la ea cred ca ar fi cu totul altfel!!! Mai ales ca Dracea mi-a spus ca indiferent la care din ei ma hotarasc va vorbi, le va explica cazul, etc., adica nu ma duc chiar ca o necunoscuta total.Pe Ion Ionut nu il stiu deloc. Dar probabil ca o sa incerc sa il cunosc sa vad ce fel de om este, desi sincer as prefera o femeie medic !!!

Azi tocmai ce am fost la spital sa imi fac triplu test si cand i-am povestit dr. de acolo ca ma gandeam sa schimb spitalul pe Municipal mi-a zis ca ea nu m-ar sfatui sa fac asa ceva, ca acolo tocmai ce a murit un bebe din cauza unei infectii intraspitalicesti si ca e scandal mare ca era copil de medici, etc. Mai ales ca eu sunt intr-o situatie speciala pentru ca am FIV, ca ei au cea mai buna aparatura la neonatologie si la nasteri si ca daca Doamne fereste! se intampla ceva, ei au tot ce trebuie sa intervina, ca desigur spitalul nu arata cine stie ce dar ca pot sa imi iau o rezerva daca vreau. Plus ca au cei mai buni medici si ca asta se stie de catre toata lumea mai ales ca e spital de ginecologie nu ca la Municipal unde au sectii de gineco ceea ce e cu totul altceva.

Deci tu cu cine o sa nasti pana la urma cu Dracea sau cu Bucur??

Kikiriki 16+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anya, raspund eu in locul tau, hehe.... va naste cu Dracea pe 4 octombrie,

Jadi
36+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Kikiriki, eu tot la Giulesti o sa nasc insa cu Dr. Tarpan, care nu mai este doctor cu norma intreaga la Giukesti ci doar vine cu pacientele sa nasca. Ciudat este ca nu am auzit nimic nicaieri despre el pe acest forum si am rascolit toate subiectele. Cert e ca eu ma inteleg fff bine cu el, mi-a dat si numarul de mobil de care am abuzat de-a dreptul si ma vad cu el la un cabinet particular foarte ieftin si accesibil. Nu e niciodata coada. Dr. Tarpan este bun coleg cu Ion Ionut asa ca de multe ori am avut nevoie de el: pentru o cauterizare, pentru control cand era plecat dr meu si pentru o ecografie (e multi lateral dezvoltat Dr. Ionut) si intotdeauna mi s-a parut grabit dar cumsecade si simpatic.

Daca vrei datele Dr. meu scrie-mi pe PM si iti dau adresa si numarul de telefon de la cabinetul unde il poti gasi.

Sofia 33

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

kikiriki nu stiu nimic despre dr. Bucur.
Dar o prietena a nascut cu dr. Ionut si a fost f.f. multumita.
ea era panicata pentru ca trebuia sa nasca iarna si a asigurat-o ca oricat de mare ar fi zapada tot vine ptr ca locuieste in apropiere, ca aude telefonul, va fi in regula etc.
au apucat-o durerile noaptea, doctorul A VENIT (nu am auzit sa faca faze din acestea) si pana dimineata a nascut.
in plus, vorbeste f. frumos cu gravidele!

Felicia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marib spune:

Si eu o recomand pe dna dr. Cezara Bucur . Este un doctor de nota 10.Am ajuns la ea printr=o recomandare si nu mi-a parut rau ca atunci cand eu si sotul meu am hotarat sa avem un bebe am ales-o pe ea. Mi se pare o persoana care e stapana pe meserie si care isi face meseria cu placere. Nu am nimic sa-i reprosez pana acum: mentionez ca am fost pacienta ei si inainte de a ramane insarcinata si ca vreau sa nasc cu ea.
Si iti da si numarul ei de mobil .

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sofia am auzit eu de dr Tarpan! A fost rezident in Spitalul Giulesti, discipolul drlui Ion (la inceput) si pe parcurs am vazut ca s-au imprietenit. Era un rezident foarte bun! De cativa ani si-a terminat rezidentiatul si are post la ceva policlinica dar face garzi si "naste" la Giulesti. La un moment dat ma suparasem eu pe dr meu si ma gandeam sa-l schimb cu Tarpan pt al doilea copil, in ideea ca are mai putine paciente si deci mai mult timp si rabdare pentru fiecare. Intre timp "m-am impacat" cu dr Ion si am decis sa raman la el pentru ca imi stie istoricul si pana la urma n-am nimic serios sa-i reprosez. Plus ca s-ar supara daca m-as muta fix la prietenul lui Tarpan.

Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dragele mele,dr Tarpan,mie personal mi-este prieten foarte bun si ptr ca mi-e bun prieten,am nascut cu Dr. Ion care i-a fost sef(De sectie..) si cu care este foarte bun prieten..Eu vi-l recomand cu mare caldura pe Dr. Ion si cu aceeasi caldura pe Dr. Tarpan,care este foarte constiincios si ambitios...

Coca si dragalasa Teodora (8 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isa13belle spune:

Buna, tuturor burticilor si mamicilor!
Sunt noua aici si avem 8 saptamani.Suntem la dl. doctor Ion Ionut, si avem o parere buna despre el.
Voi a-ti nascut cu el?
Cum este?
Va pupacim !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor si eu tot la giulesti o sa nasc poate imi raspunde cineva cci am pus aceasta intrebare pe la toate sub.eu o sa nasc cu dr.Laura Leonte.este cineva care a nascut cu dansa?va multumesc.pot fi contactata si pe e-mail lel_gurita@yahoo.com.
PT.KIKIRIKI SA STI CA AM AUZIT NUMAI LOUCRURI BUNE DESPRE ACESTI DOCTORI.SPRE DEOSEBIRE DE MINE CARE NU AM AUZIT NIMIC DE DR.MEU.
33S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

eu la nastere am avut probleme DIN VINA DOCTORITEI CARE MI-A FACUT CEZARIANA si vi le povestesc si voua, ca sa fiti atente pe mana cui va lasati.

eu am nascut cu dr CEZARA BUCUR. de la Giulesti.

mi-a facut cezariana si dupa operatie, la 3 ore, imi era din ce in ce mai rau. mi-a uitat ceva in mine, o parte dintr-un camp operator. ok, asta se poate intampla, desi nu e normal!
mai rau a fost ca dr bucur a plecat din tara a doua zi dupa operatie (mie imi era din ce in ce mai rau!) lasandu-ma in grija unui medic 'specialist', fostul ei rezident, care nu si-a dat seama ce am... sustinea ca am tranzitul lenes si de aia am dureri de burta.
am ajuns la a doua operatie dupa 4 zile, facusem peritonita.
daca vrea cineva detalii pot da.

NU o recomand, opinia mea este ca dr bucur este o fff buna business woman si ... cam atat!

vreau sa precizez numele dr care a fost mana a doua la cezariana si care m-a "ingrijit" cat a fost dr bucur plecata din tara, adica toata saptamana de dupa cezariana.
se numeste muheidli chadi (spitalul giulesti). feriti-va!!! eu facusem peritonita si el scria in fisa mea ca am "abdomenul suplu si nedureros"!
de peritonita si ca sa imi scoata ce uitasera, m-a operat altcineva, evident... la 12 noaptea, de urgenta.
nu exagerez cand va spun ca am crezut ca o sa mor, nu ma mai puteam tine pe picioare. toate zilele astea nu mi-am putut alapta copilul si in loc sa stau in spital 3 zile am stat 9.
deci - aveti grija pe mana cui va dati viata!
precizez ca am nascut la un spital particular din Bucuresti. am zis ca o sa am mai multa grija si atentie!

m-a ajutat Dumnezeu, si ii multumesc in fiecare zi, sa fiu bine acum si eu si baietelul meu.
va doresc si voua un copilas sanatos!

in cinismul ei, la externare, dr bucur imi spune "eii, nu ai fost asa traumatizata ca uite... mai ai lapte!!!" CE ZICETI?

andreea

Mergi la inceput