Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Multumesc pentru primire!Acum incep intrebarile!De 2-3 zile ma doare o masea (de fapt se"trezeste" seara mereu la aceeasi ora:20.00)si nu stiu daca e bine pt. bebe sa ma duc la dentist.Nu spun ca sunt o mare curajoasa, nu mi-a placut sa merg la dentist de cand ma stiu, m-am dus pt. ca stiam ca trebuie.Dar acum e alta situatie. In afara de anestezie, si ce se mai intampla acolo ma gandesc si la cum il poate influenta pe bebe teama si agitatia mea...Ce ziceti?

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna dimineta fetelor,
Monica felicitari pt.fetita si sa va bucurati de ea.
Maraki imi pare tare rau ca inca te simti rau.Ai grija de tine.
Fetele aseara am fost la dr. si sunt tare trista.Dupa al doilea control facut de dr. cu mana mi-a spus ca,colul s-a scurtat f mult in urma contractiilor puternice avute vineri si sambata.In prima faza mi-a dat o adeverinta pt. servici pt. reducerea programului de lucru la 6 ore pana la intrarea in concediu prenatal si o scrisoare catre medicul de familie pt. concediu medical si pe ambele scrie "amenintare avort".Voi vedea oricum dupa eco si dupa un alt control la care trebuie sa merg cu eco.Acum astept sa vad si reactia sefilor care sunt plecati si se intorc marti.
A si sa va mai spun ca sarcina a coborat mult de vineri dimineta.Deocamdata iau nospa si supozitoare(am uitat cum se numesc).
Sper ca voi sunteti bine.
Va pupic si revin mai tarziu.
Lacra,23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Porumbel30 parerea mea e sa te duci la dentist.
Banuiesc ca dr. a mai avut de-a face cu paciente insarcina si stie ca are voie sa utilizeze si ce nu...
Eventual iti face anestezie locala(cu spray); da cel mai bine el stie.

Lacramioara, cat ai colul de scurt, ca mm?
Doar n-o fi dracu chiar atat de negru?

Toanca si bebe Matei Alexandru 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Porumbel bun venit !
Te-am trecut pe lista.

Parca Mirela10 a mai fost la dentist, ea iti poate da cele mai clare explicatii.
Dar... chiar... ce-o fi cu Mirela de n-a mai raspuns ?

Sheba, am completat si la tine datele in lista.
Felicitari !

Lacramioara, stai linistita acasa si o sa vezi ca va fi bine.
E important sa ai incredere, va fi bine.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
M-am trezit si eu in sfatsit si am dat fuga sa vad ce ati mai discutat.
MONICA, felicitari pentru fetita! Nu-mi vine sa cred ca este egalitate acum intre fetite si baietei!
Si mie mi-e teama sa nu plece dr. mea chiar cand nasc, mai mult, am un feeling ca asa se va intampla, mai ales ca eu nasc in jur de Revelion. Sa speram totusi ca nu va pleca.
CATA, nu-mi vine sa cred ce ai patit cu analizele! Dar la noi e posibil orice. Cu restul de analize stai linistita, eu zic ca nu era nevoie sa le repeti.
JANINA, iti tin pumnii astazi la echo si abia astept sa vii si sa ne scrii ce sanatoasa este fetita ta! Incearca pe cat posibil sa nu mai ai emotii sa n-o agiti pe bebelina.
TOANCA, dunga maronie o am si eu de ceva vreme. E normal, stai linistita, am citit eu despre asta.
Acum ii astept pe aia sa-mi monteze boblioteca, nu stiu cat dureaza, mai intru dupa ce pleaca ei.
Va pupic!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Porumbel30 esti binevenita...nu ma pricep la faza cu durerea de dinti, dar te ajuta fetele...
Lacra si eu sunt curioasa cit ai de scurt colul, ca nici eu nu stau ca pe roze, la 33 mm!Daca o sa stai in medical colul se va reface. ai sa vezi...eu din pacate pina in jur de 7 nu ma mai duc la eco si abia atunci o sa stiu daca se impune si la mine medical sau nu....e naspa, ca se scurteaza si de la statul pe scaun, iar eu stau 8 ore cel putin pe scaun!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Cata sunt in aceeasi situatie ca si tine; si eu am colul de 35 mm....contractii exista.....stat pe scaun toata ziua.
Abia pe 22 spet. ma duc la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Dana Ene, multumesc mult pentru info actualizata!
Alina 80 si Monica, fetelor nu mai e egalitate, ca am aparut eu cu bebe Andrei
Porumbel 30, bine ai venit! Nu stiu ce ai putea face cu durerile de masele insa sint singura ca daca mergi la un stomatolog stie el ce ai voie si ce nu ai voie in sarcina in privinta asta.Succes si sa nu te mai siciie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca si din pacate statul pe scaun nu ne ajuta!Vad ca te duci inaintea mea la eco...eu mai am pina in jur de 7 octombrie!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Da, Cata si avand in vedere ca ne asemanam.......te tin la curent

Mergi la inceput