Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Monica felicitari pentru fetitza si ma bucur ca te-ai linistit cu listeria! Ai si tu dreptate, macar noi care vom fi mame de fetitze pe moment nu o sa fim sub amenintzarea de a fi Socrosenii. Oricum, eu cred ca tzine de fiecare mama (de baiat mai ales) in parte sa stie sa se comporte cu nora/ginerele.

M-am culcat si m-am trezit cu o mare problema!Fetele care amenajati de zor camerele la bebei, voi puneti mocheta pe jos? E indicat, asha trebuie? Si inca una: eu am muulte plante in camera care va fi a copilului si ma bate gandul sa le evacuez in cealalta camera. E vreo problema daca tin totusi plante in camera cu fetitza? Eu una ma gandeam la praf, la pamant.

In rest eu una ma simt mai bine. M-a lasat spatele, dar am asha o fetitza agitata!Cum mananc ceva da din picioare. Noaptea cum ma trezesc (cand devin constienta, nu neaparat cand ma misc), cum da din picioare.Ii place doar cand ma plimb pe jos sau cu masina. E normal sa fie asa activ un copil? Ma cam sperie ca se tot invarte pe acolo!

Bee 24+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

monica70, felicitari pentru fetita; acum e egalitate!!!!
Utocatalina, felicitari si tei pentru analize; ti-a spus ca mai trebuie repetate?
Mie mi-a zis s-o repet cand o sa aiba bebe 7 luni si jumatate.
Maraki, cred ca e tare nasoala starea care o ai?
Ai cumva sarcina toxica?
Imi pare rau...
Anca, ti-am raspuns

Eu de la soacra mea nu as lua nici un capat de ata...
Iar patutul nici nu sunt curioasa sa vad cum arata.....dar nu cred ca bine avand in vedere ca a stat in pod ....si ca e de fier!!!

Toanca si bebe Matei Alexandru 22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Bee si celelalte mame de fetite chiar ca sunteti norocoase ca nu o sa fiti socrosenii.
Eu sper sa reusesc acest lucru......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca ai citit? Cica eu am A2, dar sotul are acum AB4(nu B3...cel putin asa zic astia de la CMU...mi-a zis sa revin la control in luna a7-a..probabil ca o sa ma duc, asa sa am si eu idee,cum stau cu anticorpii anti B..desi am inteles ca nu are imp. si oricum toti copiii fac icter dupa nastere...
Bee si Bia este uneori activa, dar nu m-ar deranja sa miste si mai mult...oricum vad ca pe masura ce sarcina avanseaza si miscarile ei sunt mai dese si mai puternice!
Roxi si eu am mai avut unele intepaturi pe jos si am luat No-Spa...eu cred ca dupa 17 sau 18 sapt. incep durerile pe jos...la mine asa a fost! T este plecat din tara de pe 13...nu stiu cind revine, dar daca ai zis tu 26 probabil ca atunci!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Cata, se pare ca astia au o replica comuna; REVENITI LA ANALIZE!
Important e ca e ok.
Apropo de dureri: si eu simt din cand in cand dureri sub buric....dar se rezolva cu Nospa.
Aseara dupa dus, cand ma dadeam cu crema am observat o dunga maronie pe burta de la buric pana jos.
Asa e normal sa apara cica...
La voi a aparut dunga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca dunga maronie apare cind se despart muschii abdominali...la mine nu a aparut inca, dar cum nu apar la toate fetele, voi vedea mai incolo!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragele mele, am intrat la acest subiect pt. ca sunt insarcinata in sapt. 16.Ma primiti si pe mine aici (UM 23.05.2005 si DPN sfarsitul lunii febr.)sau nu ma incadrez la "Mamici de ian.-feb."?Pt. ca nu stiu inca exact daca nasc la sf. febr. sau in martie...Voi ce ziceti?

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata burtici!

maria28, merci frumos!

toanca, e normal sa-ti apara dunga de la buric in joc (nu mai stiu pe unde am citit). si eu o am de ceva vreme, acum parca s-a mai estompat... vezi ca ti-am mai dat un meil...

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna dimineata gravidutze!
Am absentat aproape o luna si jumatate din rindurile voastre.Am racit foarte tare, mi-a fost si foarte rau de la sarcina, pe urma am intrat in concediu de odihna insa acum am revenit la serviciu si e tare bine, indiferent cit e de aglomerat.
Ma bucur sa aud ca sinteti bine si constat cu placere ca va scrieti mult si ca va ajutati.Subiectul cu socroseniile vad ca a fost foarte dezbatut si la mamicile de noiembrie-decembrieEu sint o norocoasa din acest punct de vedere, pot spune.Am avut o soacra pasnica insa a murit anul acesta iar socrul meu e o dulceata de om. In schimb sotul meu are o soacra(pe mama) care face cit zece.Saracul nu-i zice nimic ca sa nu ma supere pe mine. Asa ca stati linistite ca nici mamele de fete nu sint soacre mai bune neaparat.
Acum cu sarcina sint bine, sint in sapt 17, greturile s-au mai rarit, au inceput dureri usoare de spate si mi se cam umfla picioarele pentru ca stau la serviciu cite 10 ore pe scaun. Am fost acum doua saptamini la eco morfologica la Iosup si precum am simtit avem BAIAT pentru care tati a ales numele de Andrei.Acum mi-a ramas dator cu o fetitaDPN-ul e deocamdata intre 23-26 februarie insa am inteles ca acesta se mai tot modifica de la o eco la alta.
Pe 13 sept am aniversat si noi 2 ani de la casatorie si am primit de la sotul meu un inel cu 3 inimioare.Mi-a spus ca una sint eu, una e el si una este bebelusul nostru.M-a impresionat tare mult.
Scuze ca m-am intins pe atitea rinduri dar am incercat sa recuperez absenta.Sper sa pot tine pasul cu voi de acum inainte.
Va pup
17

Mergi la inceput

Porumbel30 esti binevenita printre noi.
Cata si Ank, ziceti voi ca e normala aceasta dunga?
Pentru ca e f. vizibila (inchisa la culoare)
Dungi pe burta era tot ce ne lipsea ca in rest avem de toate.

Ank, ti-am raspuns

Mergi la inceput