Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica felicitari pt. printzesaS-a echilibrat balanta
Ursulica asa este, nu esti cine credeamAm vorbit acasa si m-au lamurit
Fetele i-au 3 antivomitive pe zi si tot rau imi esteDoar seara tarziu ma simt mai bine, pot sa mananc mai bine si nu am greturi.Prietena mea mai are 2 sapt.si nasteEa sta in Viena si m-a salvat ca de la ea aflu cum se numesc ceaiurile pt. colici si altele...Inca stau si ma gandesc la al doilea nume

21+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina ce faci? Esti in curatenie ?
Tatiana ai aflat al doilea bebe ce este?Cum te mai simti?

21+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

pupici pe burtici! sunteti niste dragutze!

despre soacra mea nu ma pot plange pt ca sunt o norocoasa: locuieste in italia, astfel incat ne vorbim doar la telefon si ne vedem anual. daca ar sta aici probabil ca as avea ce spune dar asa...
sper din suflet sa ajungeti si voi in situatia mea!

monica, felicitari pt bebitza!!!

kikiriki, imi pare rau pt ce ai patit.. si eu ma tem de acelasi lucru.. mai ales ca tre sa nasc de craciun... bafta multa sa-ti gasesti cat mai repede un doctor bun!

ana_m si toanca, v-am trimis cate un mesaj

pupici si noapte buna! vorbim maine!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica am terminat curatenia insa am inceput cu ... lenea, adica stau asa intr-o nesimtire .Am impresia ca ma fugareste cineva si sunt obosita si trebuie sa stau. De citit v-am citit nu am scapat un rand.
Ma duc maine la doctor ca am programare si sunt curioasa sa vad ce imi face ca eco ca nu mai imi face decat luna viitoare la sfarsit si atat.
Si cam atat ma duc iar sa casc ochii la televizor ( eram sigura ca joaca steaua azi insa m-am inselat, lasa ca vine maine).
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Monica70 felicitari pentru printzesa !
Am trecut caruciorul roz si am actualizat si siteul.

Kikiriki, sa stii ca si Iuliiuli este la dr. Ion Ionut. Ea iti poate da niste raspunsuri.
Si despre dr. Cezara Bucur am auzit numai de bine. Nu mai tin minte exact, dar una dintre fetele din gashca de mamici de august-septembrie 2003 (Oana !) a nascut cu ea si stiu ca a fost totul f. bine.
Eu chiar nu auzisem nimic de doctoritza la care erai tu, dar de cei doi (Ion Ionut si Cezara Bucur stiam si chiar de bine).
Fii increzatoare, o sa gasesti pe cineva foarte bun.

Sa stiti ca si eu am avut pentru Oana (si n-am de gand sa iau altele) doua patuturi vechi. Unul din fier (a fost al varului meu) si altul de lemn (al unui nepot).
Cu mici retusuri paturile s-au dovedit foarte bune, eu am fost super multumita.
Am schimbat doar saltelele, pe care le-am cumparat noi si... gata !
M-au scutit de o gramada de bani.
Dar asta nu inseamna ca indemn pe toata lumea sa procedeze asa.
Fiecare face cum doreste pentru puiul lui.
Daca va doriti numai lucruri noi, go for it !, copilasul merita .
Oricum, faceti cum considerati voi, ca mame, ca va place. Nu trebuie sa satisfaceti placerile nimanui altcuiva.

Nimeni nu trebuie sa ne impuna ceva pentru copilasii nostri.

Asta a fost cu patuturile. Fiindca MIE mi-au convenit.
In schimb, soacra-mea a vrut sa-mi dea pentru Oana caditza pe care a avut-o cealalta nepoata a ei si colacelul pentru WC al acesteia.
Fetitza are acum 6 ani.
Va dati seama cum arata caditza (in care soacra-mea intre timp spalase din greu rufe - ca nu-i adepta masinilor de spalat... prostii in capul ei de nesuferita rea ). (Fac o paranteza: eu cand m-am maritat am vrut neaparat masina de spalat, care si acum mi se pare a fi cel mai valoros lucru din casa. Soacra-mea a fost foarte contrariata, ca ce-mi trebuie ? Ca ea considera ca rufele spalate de mana sunt cele mai cele, alea la masina doar se balacaresc.... Dar cand, dupa ani de zile si-a luat si fiica-sa masina de spalat, nu mai contenea cu laudele, ca ce buna-i masina asta, ce minunata, ce bla-bla-bla. Si eu am fost asa de fericita sa-i retez efuziunile si sa-i amintesc ce scorpie a fost cand mi-am luat eu masina. Si-am pus-o la punct.)
Si am refuzat porcaria de caditza albita de soda si de detergent si colacelul din plastic, jegos.
Oana mea a avut caditza nou-noutza si colacel idem (moale, sa-i fie bine poponelului).

Irina si Janina, bafta la controale astazi !

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Netza fetele !
Kikiriki ,scuze ca ieri nu am mai reusit sa intru sa iti spun cum a fost la mine ,cu triplu test .Intai mi sa facut echografia ,dupa care analizele si la o saptamana diferenta ,am evaluat rezultatele .Cam asta ar fi tot ,iti doresc multa bafta si tie cu triplu test si sa ne aduci vesti bune .Despre doctorii din Bucuresti nu stiu ce sa zic ,nu cunosc sa pot sa iti dau vreun sfat ,sper sa gasesti un doctor bun.
Monica felicitari pentru Fetitza !
Anca ,foarte frumoase pozele de la nunta, casa de piatra si tot ce va doriti !
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Buna !
Sunt in 18 sapt si aseara (in miezul noptii de fapt) am inceput sa simt niste dureri , intepaturi localizate in zona pubiana , deci foarte jos.Si voi aveti tot asa? Dupa un no spa a fost ok, dar azi la servici a inceput din nou mai usor dar tot intepatura . Sa mai astept si apoi sa-l sun pe dr T ? Am vb marti cu el si mi-a spus ca ma poate primi decat dupa 26 , oare este plecat din tara ? sa nu-l deranjez ca poate este intindere de ligamente sau alte chestii. Sunt distrusa nu am avut deloc dureri de burtica pana acum . Merci
Pa

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roxit, nu poti intreba un alt medic ginecolog?
Cand dr. meu pleaca in concediu, pe toata perioada respectiva un alt medic se ocupa de pacientele lui.
Nu cred ca trebuie sa te alarmezi, si eu am mai simtit mici intepaturi, acre au trecut insa foarte repede. Am banuit ca sunt de la pozitia fatului, de la intinerile de ligamente, ecva de genul asta.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Sa aiba vreo legatura ca am baut cafea tarziu si nua m putut sa dorm decat la 04 dimineata , eram foarte agitata si imi batea inima nebuneste - l-am agitat?

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mama..am pierdut mesajul..am luat rezulatul la dozare anticorpi anti B....sunt "absenti" ceea ce este super..trebuie sa repet analiza in luna a 7-a...si-a facut si sotul iar grupa sanguina..in buletin cind era mic avea AB4...anul trecut Medicover i-a zis B3 si acum CMU i-a zis iar AB4...frumos, nu? Pe cine sa mai crezi? Daca Medicover a gresit...eu imi fac probleme ca toate analizele de toxo, CMV, mycolpasma, ureaplasma si rubeola le-am facut anul trecut la Medicover, inainte cu 5 luni de a ramine gravida(si nu le-am repetat in sarcina)....sper sa rezultatele bune sa fi fost si adevarate...bine ca la eco morfologica Bia era bine..mai fetelor, dam o gramada de bani si nici nu avem certitudinea ca rezultatele analizelor sunt alea adevarate...eu am mai patit-o si la Giulesti mai demult cu analiza de progesteron, cind valorea arata ca nu am ovulat, iar eu ovulasem! Naspa situatie!Uff..

In alta ordine de idei, Bia a avut activitate aseara foarte intensa...nu stiu de ce, cred ca avea ea chef mai mult, ca nu i-am dat cofeina...eu sunt bine, maninc prune uscate si sper sa ies afara!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput