Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
T_Ioana spune:
Toanca, eu am patutul lui Cristi, de cand era mic....dar e din lemn. Pe mine m-a intrebat bunica lui Cristi daca nu vreau sa vad cum arata patutul, si daca imi place il iau, daca nu,nu. Am fost foarte incantata de starea in care l-am gasit si dupa ce il lacuim o sa arat ca nou...si are tot vreo 29 de ani..![]()
Ioana
si
25+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
kikiriki spune:
Fetelor sunt DISPERATA!!!!
Acum am venit de la dr.mea care mi-a dat o veste cum nu se putea mai proasta: e plecata din tara primele 3 luni din 2006, adica exact in perioada cand trebuie sa nasc eu (sfarsitul lui februarie!!)
Nu stiu ce sa fac, ea mi-a zis ca poate vorbii cu alti medici de la Giulesti in care are incredere si care sa ma ia in grija incepand cu octombrie. Mi-a recomandat dr. Ion Ionut sau dr. Cezara Bucur. Va rog din suflet sa imi spouneti daca are cineva experiente cu acesti medici pe care sa il aleg??!! Ea mi-a zis sa nu schim spitatlul (adica Giulesti) ca cica au cea mai buna aparatura de neonatologie si pentru sala de nasteri. Nu stiu ce sa zic....
E cineva dintre voi pacienta dr. Ionut sau Cezara Bucur??
Ce stiti despre ei? Cum se poarta? A nascut cineva cu vreunul din ei??
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!!!
Kikiriki
16 si
Luanna
Kikiriki
T_Ioana spune:
Kikiriki, pana iti raspund fetele mai bine dai o cautare pe forum si vezi ce gasesti despre cei doi medici....eu de dr Ion Ionut am mai auzit vorbindu-se de bine, dar ce stiu eu.....
Ioana
si
25+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
alina80 spune:
KIKIRAKI, imi pare rau ca ti s-a intamplat asta! Dar acum trebuie sa te gandesti bine ce faci. Eu zic ca e mai important dr. decat spitalul, dar cum vrei tu. Mai degraba cauta un dr. bun si nu neaparat acolo la Giulesti. Nu am auzit nimic de dr. pe care i-ai mentionat. poate te ajuta alte fete. Multa bafta!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
kikiriki spune:
Alina80, da asa este important este dr!!
Dar nici nu stiu incotro sa o iau!!??
De alti medici....Stiu de Badiu de la Municipal ca e dr bun, Tutunaru (Elias), Parvu si Vladareanu (Elias) Protopopescu (municipal) si mai sunt...
Dar mai conteaza si spitalul si conditiile de acolo, nu??
Stiu ca la Municipal e OK ca si conditii si medici buni..poate ma indrept catre acolo...
Kikiriki
si
Luanna
Kikiriki
T_Ioana spune:
Kikiriki, uita-te putin aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34030&SearchTerms=Ion,Ionut , poate iti faci o parere....nu te panica, mai e atat de mult, poate gasesti un doctor mai bun decat doctorita care ai avut-o pana acum
Ioana
si
25+
Pozicile mele
Samburelul
kikiriki spune:
T Ioanac din suflet!!!!
Mi-a mai venit inima la loc cand am citit despre el numai lucruri bune!!!
Oricum o sa ma mai interesez, ca vineri merg la Giulesti pentru triplu test si o sa incerc macar sa il cunosc!!
Multumesc,
Kikiriki 16 si
Luanna
Kikiriki
marchplayer spune:
Nu stiu ce-mi veni si am facut o vizita la baie sa
! Ce urat...
Dana foarte nesimtit seful tau, un adevarat porc misogin!
Fetelor eu zic ca daca puteti refolosi ceva gen patut sau mobilier sa o faceti, astfel va scutiti de o gramada de cheltuieli. Prietena mea, care-i avocat, deci nu duce lipsa de bani are un patut di lemn vechi si niste rafturi din lemn pe care le-a vopsit plus un dulap de birou vopsit si ala si totul arata super misto, camera a capatat un aer boem.
Soacrele...a mea este extrem de amabila dar cam atat, ma enerveaza ca face diferenta intre copii ei. Cumnata mea sta cu ea, au o "dictai" vila pe 4 nivele si o tot upgradeaza, iar noi stam momentan in casa bunicilor care-i o casa batraneasca. Nu pierde niciodata ocazia sa-mi arate ce si-a mai facut, ce si-a mai cumparat si ne da sfaturi despre cum sa ne facem noi noua casa, dar n-ar da un ban s-o pici cu ceara. Sotul meu ii cam ia apararea cand ma vede prea furiosa dar daca nu-i aduc eu aminte ca are o mama nici ca i-ar da vreun telefon, de mers in vizita nici atat!
daniela 19 fix
monica70 spune:
Buna fetelor. am intrat si eu sa va dau o veste:FETITA!!!Cum mi-am dorit si cum au iesit toate calculele la chestiile alea chinezesti...
Deci avem egalitate pana acum, nu?
Am facut azi eco morfologica, totul e ok,are 567 gla 24+ (la el scrie 23,1...dupa calculul medicilor...dar DNP e exact 8 ian.2006 cum stiam ),doar lichidul amniotic e "in cantitate usor diminuata"
Puteti sa ma inscrieti si pe mine ,cine se pricepe, cu un carucior roz, la nume inca mai negciem... O alta veste buna e ca mi-a iesit analiza listeria negativa, am facut-o pana la urma ca eram obsedata de febra aia fara nici o cauza...
V-am citit si m-am distrat si eu de ultimele subiecte...pai, se pare ca eu stau cel mai bine la capitolul soacre!!!
Soacra "originala" adica mama naturala a sotului a murit cu un an inainte de a ne casatori (si m-am ales si cu tot mobilierul si celelalte lucruri din casa, ca n-a mai avut alti copii...era despartita de socrul meu de cand avea sotul cateva luni, sotul ramanand la tata in Arad, ea la Oradea de unde era).
Soacra "vitrega" am prins-o 4 ani, dar pentru ca intre mine si sot sunt 10 ani,iar ea era mai batrana ca socrul meu cu vreo 7 ...imi era ca o bunica!!! Am fost "nora", dar am stat separati,fiecare cu camerele si bucataria ei, n-am avut treaba cu ea, inca in fiecare duminica ne facea si noua o tava de prajitura si mancare de duminica, parca-l vad pe socru cum venea cu oalele!!!
Lucra in gradina numai ea,era harnica foc,iesea iarna la ora 2 noaptea sa mature zapada desi avea 1,40 m inaltime!!!Si asta la 70 de ani!!! Apropo, eu faceam plaja si citeam in chez-long,sau invatam (eram si studenta)...ea era in gradina, dar nu mi-a zis odata ceva.Si eu am ajutat-o, mai ales la curatenie, ne mai puneam eu cu sotul...Nu m-a vorbit niciodata de rau,eu la fel am laudat-o de cate ori am avut ocazia...A murit brusc in 1998(desi il "planificase" pe socriul meu inaintea ei ca-i bolnav...).Asa ca m-am trezit in ultimul an de facultate, proaspat somera cu un socru bolnav si cu o gradina de lucrat!!!Noroc cu matusile, cu maica-mea...Pe socru l-am pus pe picioare, acum desi are 74 de ani, e surd bocna si de doi ani l-am lasat singur, se descurca, gateste(mai mult ca mine!), lucreaza gradina...evident, de doua ori pe saptamana sotul ii duce mancare, plus mami face si prajitura sa-i trimitem...ca asta-i place!!!
Asta e cu soacrele...oricum,purtati-va voi intai super frumos,cred ca asta le enerveaza mai tare!!!La mine mamai e mai dominatoare,vrea sa controleze tot etc.dar tot ea ne ajuta enorm!Abia astept sa vad cum va fi cand se insoara fratele meu!!!Desi cred ca se va abtine ...si daca are ceva de zis!
Bine ca deocamdata voi fi socrela mica nu...SOCROSENIE...ce faina suna!?!
VA pup deocamdata
MONICA 24+
molisa
Ana_m spune:
Felicitari Monica pt fetita !!! Intr-adevar avem egalitate acum !!
Asa e cu soacrele trebuie sa ne purtam noi mai intai frumos ! Desi uneori e mai dificil, sunt situatii cand te pot scoate din sarite !
Tu Monica chiar ai avut noroc cu soacra vitrega .