Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
dana_ene spune:
Si eu am patit-o!
Pe la jumatatea lunii a 7-a, la un control dr. mi-a spus ca am colul scurt si de a doua zi sa stau acasa. Am procedat ca atare.
Si colul si-a revenit, si am nascut in saptamana 40, cand trebuia.
Asta s-a intamplat tot din cauza statului pe scaun 8 ore pe zi la birou.
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
Din pacate asta ne e serviciul!
Nu prea avem de ales
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
toanca spune:
Da, care e inconvenientul statului pe scaun de se micsoreaza colul?
utocatalina spune:
Mai fetelor..am innebunit de tot...ma doare burta si vreau sa iau un No-Spa, dar nu mai imi aduca aminte daca nu am luat una mai devreme...sunt dusa cu pluta...o sa trebuiasca sa scriu!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Se pare ca singura pozitie care nu scurteaza, ci alungeste colul este statul la orizontala, in rest, si statul in picioare si statul pe scaun "ajuta" la scurtarea colului..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
toanca spune:
Cata, esti tare cu Nospa......LECITIMA, MAMA (glumesc)!
lacramioara t spune:
Toanca,dana inca nu stiu lungimea colului.Sper sa ma pot programa sambata.Si cum a spus si Catalina doar statul in pat la orizontala mai ajuta la alungirea colului si relaxarea lui.Si eu ca si voi stau 8 ore pe zi pe scaun si nu am alta alternativa.
Si ca tot s-a vorbit de soacre,a mea aseara cand a auzit ce mi-a spus dr.imi zice"da lasa-le si tu pe toate deoparte si nu mai faci nimic",dar n-ar fi zis lasa ca va ma mai ajutam si noi cu una cu alta,mai ales ca sta la cateva blocuri de noi si mai sta si acasa toata ziua.In schimb vrea ca toata ziua bunaziua sa venim pe la ei,ca de noi suntem tineri si ce avem de facut.Imi venea sa-i dau cu ceva in cap de nervi aseara.
.
Oricum fetele,cand am vesti de la eco va spun imediat.Sper sa reusesc pe sambata.
Pupici,Lacra
23+
tanti spune:
Fetelor referitor la col versus statul pe scaun mult la serviciu ,
voua nu va facut un raport de evaluare medicul de medicina muncii? ca acolo mi-a scris fiind in aceeasi situatie ca voi stat mult pe scaun, repaus la 1 ora 10 minute de plimbare, si asta fac cand vad ca nu ma simt bine
Si ce m-a amuzat pe mine cel mai mult la acest raport de evaluare , sa nu fim stresate , fara program prelungit, de parca am putea
19+
Bee spune:
Porumbel, eu zic sa fugi la dentist, pana nu ajungi in trimestrul III cu dureri de masele. EU una mi-am tratat 3 masele dupa 14 saptamani de sarcina. Inclusiv extractie de nerv cu anestezie locala. Parerea mea ar fi sa intrebi intai doctorul tau ginecolog ce anestezic potzi folosi. Si nu prea lua calmante!Eu nu am luat nimic, dar fetele ziceau ca pentru dureri de cap sau masele, mai e permis algocalminul.Cred ca mai rau se streseaza bebele cu o mama indurerata si chinuita, decat de freza de la dentist.Acum in trimestrul 2 e momentul.
Chiar fetelor, ce-o fi cu Mirela, ca de vreo luna, nu mai scrie.
Si ce-o fi cu toate de avetzi contractzii, dureri si alte belele?Eu una sunt ingrozita! Doctorul meu m-a vazut la 12 saptamani, pe masa, apoi la 22 pe masa. Si la aceasta ultima consultatie mi-a zis de sarcina jos, nu neaparat col scurtat si mi-a recomandat ceea ce cred ca auziti si voi vesnic: cat stau acasa sa stau intinsa pe stanga!
Bee
24+
si Fetitza
toanca spune:
lacramioara t neaparat sa ne dai vesti?
Pai eu nu prea inteleg: medicul ti-a zis ca ai colul scurt, dar nu stii lungimea?
Atunci el dupa ce s-a ghidat?