Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata' burtici!
Irina ma bucur ca-mi ceri parerea mamei, dar inca nu pot sa ti-o zic, vorbesc cu ea deabea diseara cand se strange de pe drumuri. Daca vrei iti zic parerea mea despre peridurala :
- este buna deoarece amortind toti acei receptori de durere parca nasterea este mai frumoasa si mai usoara, poti fi mai comunicativa cu dr., ceea ce este foarte impotant;
- ne mai trecand prin toate aceste dureri scade riscul de refuz al copilului (perioada de negare) – pentru asta se administreaza tratament in spital, de obicei nu se stie acest lucru;
- este buna si pentru femeile cu tahicardie pt ca scade tensiunea arteriala.
Dar aveti in considerare ca exista si contraindicatii :
- anestezicul inhiba si senzatiile cu ajutorul carora femeia impinge copilul in timpul etapei a doua a nasterii, iar acesta va trebui scos cu ajutorul forcepsului.
Fetelor ce parere aveti despre perineotomie? Raspunsul meu este: decat sa ma rup toata in franjuri (care se vindeca mai greu) mai bine ma taie (se vindeca mult mai repede si mai frumos).

Maria28 din cate am auzit fierbintele nu face bine, mai degraba caldut, iar lamaia sa nu o mananci ca atare te zgandare si mai rau. Sper ca te simti mai bine acum, este cam nasol fenomenul tuse, pe mine ma scoate din sarite.

Fetelor lasati-o mai moale cu trebaluitul prin casa eu era sa pierd sarcina la 3 luni din cauza asta. Mi s-a desprins placenta de uter, dar totul este ok acum. Din acel moment nu mai fac nimic, nici nu ma lasa (sotul), a zis ca daca il mai sperii odata asa ma alearga prin casa. Asa ca lasati-o naibii de treba ca sotii vostri pot sa traiasca si fara chiloti, ciorapi, camasi, tricouri, pantaloni etc calcate. Daca nu pot, sa se duca la mamicile lor sa le calce. Al meu cand le vedea calcate le facea ghem si-mi zicea „ce ma tot strofoc ca oricum nu-l vede nimeni daca sunt calcate sau nu”.

Azi ma duc la control sa vad daca totul este ok. Revin mai pe seara. Pa

Ursoaica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maria daca nasteam in Romania de craciun era ceva de fapt era cu totul altfel aici insa nu prea cred ca se schimba cu ceva situatia . Astia sunt cam mucaliti saracii. Iar la mine 25 decembrie inseamna 40 de saptamani in cap.Dar nu imi pasa acum ca e mai inainte sau mai tarziu. Si sa fie ziua ta de craciun trebuie sa fie ceva.
Si eu visez mai bine de ceva timp ca am avut o perioada de numai imi venea s adorm de cate prostii visam.
Monica ma bucur ca te simti mai bine se si vede daca te vopsesti din nou. Eu nu suport dresuri nici de forma. Poate iti face si tie eco asa cum am patit si eu . Te-ai hotarat la al doilea nume?
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Salutare mamicilor!!
Azi am fost si am facut triplu test. Doamne Ajuta!!!Peste 8-10 zile rezultatul e gata. Doamne, ce de emotii o sa am pana autnci!!!
Si la ora 15.30 am programare la eco la Iosup....abia astept sa vedem ce mai face bebelina!!!!
Am emotii pentru intalnirea cu ea!!!! Taticul ei vine tocmai de la Constanta de la sedinta direct la eco sa ne intanim amandoi cu bebelina!!!!
N-am mai vazut-o de o luna!!!
Voi macar care sunteti in luni mai mari si simtiti ceva dar eu mai am pana acolo, am inteles ca pe la 20 saptamani!!
Ce-ar fi sa ne spuna ca e baiat??? Din partea mea nici o problema orice sa fie dar SANATOS!!!
Dar parca nu am auzit sa se insele Iosup la ecografii....altfel daca nu era sigur nu-mi spunea, nu??

Kikiriki 16+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria eu as vrea sa nasc la termen...adica 19 ianuarie...inca nu stiu cum...pentru mine cezariana sau natural cu epidurala ramine intrebarea...cit priveste chestia ca atunci cind a dat prima data mai tare picioare + 5 luni, da DPO...la mine ar iesi 37 de sapt. si 2 zile ca as naste,....acum sa vedem...Eu nu am visat sexul bebelinei...dar simteam ca este fata!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Kikiriki stai linstita ca o sa fie bine ai sa vezi. Intr-adevar se pare ca Iosup nu prea se inseala in privinta " sexului". Sper s aintri sa ne spui si noua ce ai facut.
Irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Sigur Irinadum ca o sa va povestesc ce am facut!!!
Sunt sigura ca sotul meu mai are inca in suflet o urma de speranta ca poate e baietel....dar mie nu imi arata nimic...zice ca deja s-a obisnuit cu ideea ca e fetita.
Dar cred ca daca ar zice dr. Iosup astazi ca acum se vede clar sexul si ca e baiat ar sari sa il ia in brate de fericire!!!
Dar eu asa am feeling-ul ca e fata, plus ca mi-a si ghicit cineva o data ca voi reusi cu greu sa am un copil si ca va fi fetita. Si se pare ca pana acum a avut dreptate!!! O sa vedem....va povestesc!!!

Kikiriki 16+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki..eu inca nu am trecut la dres..ca aici este inca cald, dar nici nu cred ca trec prea curind, ca o sa port numai blugi si salopeta..multe sapt. inainte..maine te ajung si eu!Kirikiri si eu astept cu nerabdare sa-mi zici ce ai facut..iti tin pumnii sa fie cum iti doresti bebelina! Ce-ti zice Iosup cred ca este sigur in ceea ce priveste sexul...ca doar si mie mi-a zis si la 14 si la 20 de sapt. ca e fetita!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Miha29 vezi ca sperma da cele mai multe si puternice contractii. Daca reusiti cu prezervativ bine daca nu afara. Se chinuie putin, dar mai bine decat sa stai pe uscat mai ales cu hormanoo astia.....Mie asa mi-a zis dr., decat fara mai bine afara, actul mai linistit si totul este ok.
Ursoaica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57615" target="_blank">capitolul 37.

Continuati acolo, burtici !

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Miha contractiile au loc in urma orgasmului! Indiferent ce metoda adoptati, daca ai orgasm atunci te astepti si la contractii.Noi am facut ceva azi-noapte si imediat am luat un scobutil
Irina sant in dilema cu al doilea numema gandisem la Mario,Marco,David,Dennis( aici e nume de baiat )Robert nu a vrut nici unul, imi spune sa pun un nume romanesc dar care???Il intreb pe Robert pt. ca oricum aici bebeul v-a fi strigat dupa primul nume, Giorgos are o multime de neamuri aici
Kiki bafta astazi la ecoTe asteptam cu vesti bune
Cata mercic, multe saptamani inainte si tiesa ajungem cu bine la 38-40 sapt.
Dana schimba cap.

22fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput