Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
Maria28 spune:
Buna dimineata burtici
Eu ma confrunt cu o tuse seaca de aseara ,m-am dat pe lamaie ,miere si ceaiuri fierbinti ...ce mult mi-ar placea sa imi treaca asa intr-o ora daca se poate ,dar uite ca e afurisita si nu vrea sa ma lase .Imi tot zgaltai burtica de fiecare data si ma ia groaza .
Ank ,buna intrebare ,si noi vrem sa deschidem ceva si nu stim ce anume ar merge bine ,poate vin fetele cu sugestii 
Apropo de soacre ,a mea nu e nici buna ,nici nebuna ,nu stiu cum sa o descriu mai bine ,e rece din fire si daca ma intreaba ceva ai place un raspuns simplu si la obiect ,adica fara explicatii ...e ciudata rau ,chiar daca intrebarea ei nu isi avea rostu ,ea nu vrea sa auda decat raspunsul si atat .De socru am o parere buna chiar cred ca ne asemanam mult ,ceea ce ma face sa-i tin partea uneori .Bine ca stau pe alta strada si in alt cartier
ca de multe ori ei incep o discutie in contradictoriu si se asteapta sa vada cu a cui parte o tin ,incerc sa fiu neutra ,dar cand intreaba nu stiu cum sa o mai scald
sa nu supar pe nimeni.
Ehh ,si acum o veste buna ...am implinit 17 saptamani ,si m-am cantarit si am cu 4 kg mai mult ,waww !!
17fix
utocatalina spune:
Bravo Maria...la mai multe sapt...noi maine facem 22+...abia astept
..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
alina80 spune:
NEATA FETELOR!
JANINA, ma bucur ca e bine bebelina! Ti-am zis eu ca o sa fie totul ok? E deja mare fata, de acum incolo sa nu-ti mai faci probleme ca o sa fie bine!
La nume te-ai gandit? Distractie placuta in concediu! Sa te relaxezi!
CATA, bine ca ai rezolvat si tu problema. Cred ca te simti eliberata acum. Oricum, e bine de stiut de supozitoarele alea daca o sa mai ai probleme.
Fetelor, am luat si eu aseara un No-spa ca se tot intarea burtica. Chiar vroiam sa va zic ca eu stau acasa si tot nu pot sa stau in pat. Adica ma mananca toata ziua in
sa spal, sa calc, sa fac ceva, nu pot sa stau, plus ca mai stau destul si la calculator, asa ca degeaba stau acasa, tot nu ma menajez. Spere exemplu, azi vreau sa spal frigiderul si mobila de bucatarie si sa fac ordine in sifonier. Si mai am si de calcat o gramada. Acum parerile sunt impartite, eu am auzit ca daca nu ai probleme, este chiar indicat sa faci ceva miscare.
Am inceput si eu sa ma foiesc toata noaptea, il aud pe Gabi cum ofteaza ca-l deranjez. Nu-mi mai gasesc locul, desi mi-e foarte somn.
DANA, cum ii mai e Oanei la cresa? Nu ne-ai mai zis nimic. Sa inteleg ca e foarte bine?
Abia astept sa merg si eu la echo saptamana viitoare, abia astept sa-l vad pe Ayan! Sa veden cand ma programeaza dr.
MARIA, multe saptamani inainte! si eu m-am cantarit ieri si am ajuns la 11 kg. luate de cand am ramas insarcinata. Cred ca ajung lejer la 20 pana la nasc.
Va pupic pe toate, fug sa ma fac cate ceva prin casa!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
toanca spune:
Alina, chiar ca te mananca in
; e adevarat ca trebuie sa faci un pic de miscare......dar asta nu presupune: calcat, spalat, curatenie etc.
Plimbari da, dar nu efort.....
Ai grija de tine si lasa naibii treaba.
Mai pune-l si pe sotul sa faca.
Al meu e un exemplu din acest punct de vedere
Toanca si bebe Matei Alexandru 23 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
irinadum spune:
Fetelor eu cred ca ar fi bine sa nu exageram si sa ne miscam . Da , daca ai contracii normal ca stai la pat mai mult , te odihnesti , dar asta nu inseamna ca daca te simti bine faci la fel. Din contra, doctorii recomanda sportul , recomanda miscarea si in ultimile luni plimbari cat mai dese . Cu cat stam in pat mai mult fara sa ne doara nimic cu atat mai rau . Deci asa cum zicea mai sus Ursoaica "sunt insarcinata= sunt sanatoasa" asa si doctorii au dreptate cnd spun ca "sarcina nu este o boala".
Irina 25+
Maria28 spune:
Merci Cata si Alina ,la toate fetele multe saptamani inainte 
.Alina mai lasa si pe maine ,ca daca le faci pe toate azi ,maine ai sa te plictisesti
.Apropo care din voi sa gandit la cate saptamani ar fi bine sa nasca ,pe mine ma cam sperie 40 saptamani ,si nici nu cred ca ajung atat de departe ,asa presimt eu .Am uitat sa va spun ce mai vis am avut azi noapte ...se facea ca am o fetita pe care incercam sa o alaptez si ea nu si nu ca rad ceilalti copii de ea ,asa m-am mirat la cat o duce capul fiind asa micuta ,i-am spus ca toti bebelusi au baut lapte de la mami a lor si ca nu are de ce sa-i fie jena .Ce mai viss ,dar asa frumos a fost ,eu cred ca nu mai am rabdare sa am bebe in brate .Cine zicea ca daca visez sexul copilului se intampla sa fie si adevarat ![]()
17
Janina concediu placut 

irinadum spune:
Maria mie mi-ar place sa nasc in jur de saptamana 38-39 sa nu depasesc 40 insa toata lumea spune ca baieteii sunt mai puturosi
asa ca acum o sa asteptam sa vedem . Sanatosi sa fim amandoi ca o saptamana in plus sau in minus merge. La noi e un pic mai dificil pentru ca dpnul este 25 decembrie si cred ca nimanui nu i-ar place sa stea in spital de craciun sau de revelion. Dar asta este.
Iar cu visatul s epoate depinde acum si cat de mult crezi in asa ceva.
Irina 25+
miha29 spune:
Salut la toate burticile!
Din pacate, nu reusesc sa scriu mai des; se pare ca astora la serviciu le place sa ma tina mai tot timpul ocupata. Asta e.........
Am mai sris ceva zilele trecute, dar mesajul meu a fost postat undeva in paginile anterioare discutiilor; nu stiu de ce; in sfarsit, vreau sa va spun ca am fost la eco si se pare ca vom avea un bebic baietel!!!!Insa doc nu e f. sigura, spunea ca in locul cu pricina poate fi si cordonul si ca mai vedem.....
Noi suntem oricum tare fericiti, indiferent ce va fi; important e ca e bine si se dezvolta normal....
Legat de contractiile avute, doc ar crede ca si contactul sexual poate fi o cauza....( contractiile s-au produs dupa...), asa ca nu stim ce sa mai credem; ne-a zis sa ne cam potolim........
Mai e careva dintre voi in situatia asta? I s-a mai spus uneia dintre voi ca 
poate cauza o contractie?
Pupici!
miha29
18+
Maria28 spune:
Irina ,eu nu cred decat in visele frumoase cum a fost ala de azi noapte din care nu as mai fi vrut sa ma trezesc
Cat despre data prob ,nu stiu cat de mult sa ne luam dupa ea , am o prietena nascuta exact pe 25 decembrie ,si vreau sa iti spun ca este o persoana foarte norocoasa cu o minte agera ,ce mai ...atuuri de invingator ,nu ar fi rau sa nasti chiar de craciun .Si nu te impacienta ,eu cred ca medici de garda or sa fie ,ca nu are cum sa stea spitalul asa ,si m-as mira ca vreunu sa doarma chiar in noaptea aia ,eu m-as cinsti de numa -numa
,nu cu alcool ,da la taclale as sta ,ori la telefon
Eu prevad ca am sa nasc intre saptamana 37-38 ,sa nu ziceti ca nu am zis nimik inainte 
17
maraki spune:
Hello 
Astazi ma simt un pic mai bine, dimineata nu am
si sper sa nu o patesc in timpul zilei.
Ursoaico pai cand o sa nastem, tu o sa fii de baza cu informatiile pt. bebei
Mai avem si o farmacista printre noi, Marchplayer
,
poate pe parcurs apare si vreo dr.![]()
Fetelor eu am visat ca eram in sala de nasteri, in travaliu, eram ultima care trebuia sa nasca iar proaspetele mamici erau colegele mele din generala![]()
Janina unde o sa faci concediu? Marti ma duc la dr. sa vedem ce o sa imi spuna dr. de starile mele,poate imi face si eco( sper )
Irina nici mie nu mi-a spus vreodata ce lungime are colul, doar ca e in ordine si e inchis!
Fetele eu nu mai pot sa port dres( nici macar din ala special pt. gravi) ma deranjeaza la burta, acum port numai si numai ciorapi cu silicon
Aici nu mai este cald si s-a trecut deja la dresuri. Eu sper sa ma pot duce la sv. pana pe 15 decembrie,e cam greu pt. ca depun efort
Ma pregatesc acum sa ma vopsesc din nou![]()

22fix

- am intrat in luna 6 

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36