Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica iti multumesc pentru raspuns. Precizez ca sunt angajata cu carte de munca si salariul este de 3.100.000 lei(pe care bineanteles ca nu-i primesc pentru ca nu ma duc la munca efectiv) iar eu lunar platesc toate asigurarile pe care in mod normal ar trebui sa le plateasca angajatorul (comision pt. CM, somaj, buget stat,asig. soc de stat, etc) reprezentate prin suma de 1.600.000 lei. Ceea ce vroiam sa stiu este daca eu voi continua sa platesc aceeasi suma si pe perioada concediului de maternitate (adica in cei doi ani)? dar cand voi fi in concediu prenatal?

daniela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..e o zi faina..noi suntem bine...Bianca a zburdat toata noaptea...apropo de supozitoare...am cumparat si cind sa bag...am reusit sa ies afara si fara ele...uau...ce bine!Pisoi nu intru in detalii, dar sa stii ca in cele 126 de zile o sa iei mai multi bani decit daca te duci la serviciu, pentru ca se retine numai un impozit..nu toate...eu una abia astept sa intru!M-am saturat de pozitiile astea incomode pe scaun..Apropo...eu de calcat...calc...in fine..nu am strofoc, dar calc...nu dau cu aspiratorul si nu spal pe jos..astea le face Dan...dar cu calcatul inca ma descurc si incerc sa nu stau foarte mult in picioare...am grija sa nu se stringa..

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ursoaica, mi-a placut asta: sunt insarcinata=sunt sanatoasa. Chiar foarte mult. Face bine psihicului. mamei tale !

Si eu voi intra in concediu mai devreme, dar cred ca de la 1 decembrie.
Nu am o atmosfera tocmai placuta la birou si deci nici motive sa-mi stresez eu neuronii... si asa ramasi doar cativa .

Pisoi, asa este, cum spunea si Catalina: datorita faptului ca nu se mai opreste decat impozitul pentru asigurarile de sanatate (parca !) netul din prenatal/postnatal e mai mare decat daca ai sta in activitate.

Irina, stai linistita ca ar fi observat daca colul e scurt si te-ar fi atentionat. Daca nu e scurt, atunci e suficient sa observe ca e inchis.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Fetelor stiti adresa de site pentru Miniblue? Eu nu gasesc nimic pe google!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor!
Ce faceti?
Ati scris ceva de aseara pana acum.
Eu sunt bine.....de doua zile nu am mai luat nici o nospa
T_Ioana apropo de baie: de 6 luni nu am mai facut baie pentru ca mi-a interzis dr.; iar pentru mine statul in cada, in apa fierbinte, era o placere: mai ales daca mai puneam si niste spumant........
Acum dusul il fac ca asta e, dar nu e acelas lucru

Toanca si bebe Matei Alexandru 23 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Toanca eu iau in fiecare zi NO-Spa...cel putin 2...seara cind ma trezesc si ma duc la baie, gasesc mereu burtica ghem!...Eu baie nu am facut in cada deloc, de cind am ramas...numai dusuri de vreo 5 minute si cu apa calduta! Si-mi placea baia in cada cu spume si esente!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Catalina:

Miniblu, lant de magazine copii
Calea Rahovei Nr.266-268
Bl.Corp 60, Et.1
Bucuresti, Sector 5

Telefon : 021-404.14.04
Fax : 021-404.14.01

E-mail : office@miniblu.ro
Web : www.miniblu.ro

Adresele Magazinelor Miniblu

Bucuresti : Bd. Titulescu Nr.61-71; Sos. Mihai Bravu Nr.288, Bl.C3; Calea Mosilor Nr.286; Bd. Lacul Tei Nr.113; Carrefour Colentina

Timisoara : Str. Piatra Craiului Nr.3; Iulius Mall

Oradea : Bd. Republicii Nr.27

Program : Luni - Sambata, 9.00–21.00

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Daniela ce toanta sunt..nu gaseam Miniblu, ca-l scrisesem Miniblue!..Sunt varza!Mercic!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Catalina .

Asa este ! Numai dusuri caldutze.
Asta e !

Toanca, bine ca esti bine .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata burtici burticoase!!!!

bine ati venit porumbel si ursoaica. sper sa va simtiti bine alaturi de noi!

t-ioana, imi pare rau ca-ti place atat de mult baia in cada.. si eu eram la fel pana prin facultate. dar acum sunt invatatata cu dusurile iar baie fac o data pe an. mi se pare ca pierd fff mult timp. prefer sa fac un dus repede dimineata si altul seara si gata...

utocatalina, ma bucur ca ai rezolvat-o cu burtica, erai asa de suparata ieri...

am mai auzit pe cineva care se "lupta" cu sotul pt calculator....
deci nu sunt singura... eu ma gandesc speriata la momentul in care vine bebe. ma intreb cat va renunta marius la calculatorul lui preferat...

fetelor, voi aveti vreo firma? ne-am decis sa incercam si noi sa facem ceva, sa nu mai fim nevoiti sa ne zbatem pt un salariu amarat intr-o firma unde oricat efort depui tot nu esti apreciat, ba dimpotriva...
aveti vreo firma? si daca da, cu ce profil?

va pup si va doresc o zi superba!!!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput