Ursoaica merci mult pentru raspunsuri insa as vrea sa imi mai spui un lucru forcepsul este absolut necesar la peridurala sau se foloseste in situatii mai speciale? Pentru ca aici se pare ca peridurala este folosia in 90-95 la suta din cazuri. Foarte rar se naste fara peridurala iar cezariana se face in situatii de complicatii majore ( niciodata la cerere).
Irina 25+
Ursoica ,merci de sfaturi ,sa vi cu vesti bune de la control !Ai fost tare nostima ,barabateii nostri fara chiloti

,al meu ar fi nebun ,se schimba de 3 ori pe zi de chiloti si sosete ,si tricouri 2 .Da nu le suporta calcate ,asa ca am scapat ,de muncit munceste doar masina de spalat .
Monica ,ma bucur ca te simti mai bine,nu te mai gandi la rau sa nu ti-l induci ,eu cand am fost in concediu am si uitat ca sunt gravi asa bine m-am simtit si de atunci nu am mai dat afara nimic .Sper sa nu mai ai probleme ca ar cam fi timpul sa te lase greturile de tot ,asa stiam ca atunci cand misca bebe nu ne mai este greata .
Irina ,da ai dreptate ,pe dincolo cine stie cum e,noi ne mai intrebam una pe alta de doctori ,dar tu ...sper sa nu te lase singura sotu ,in cazul tau as fi dependenta de el .In cazul meu nici nu vreau sa-l vad in sala de nasteri ,doar daca vrea cineva sa-l cheme dupa eveniment ![]()
Kirikiri ma bucur ca ai reusit sa iti faci testul si iti doresc multa bafta ,la fel si la echograf ,sa fie ce iti doresti .
Cata ,daca nasti in ianuarie ,esti printre primele mamici care ne parasesc ..sper ca o sa iti faci un pic timp si pentru noi sa ne spui de bebita ta .Cu ce te ajuta epidurala daca o faci ?
17