Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
alinam spune:
MARLENA din cate stiu eu e cel mai avantajos sa ia la deducere copilul cel care are salariul mai mare, banuiesc ca si in cazul tau e sotul .... si orikum tu in cic nu platesti impozite .... deci nu ar avea de unde sa iti deduca.... sa am corecteze cineva daca gresesc ...
alinam spune:
intr-un alt mesaj NORINA spune ca ele sunt bine, asteapta sa vina lapticul si bebe Sara a avut apgar 8..... detalii nu stiu o sa ne zica ea cand se intoarce acasa.
bonaparte spune:
va pup, dragele mele!
mi-e si rusine ca n-am felicitat pana acum proaspetele mamici, dar o fac acum: BRAVO, ATI FOST TARI! vreau sa va zic ca, dupa ce am nascut prima data, toate mamicile mi se pareau extraordinar de curajoase pentru ca au reusit sa treaca prin cea mai grea sau, mai bine zis, dureroasa incercare a vietii (fizic vorbind). ... mai ales cele care au nascut normal si fara anestezie. dar imi inchipui ca nici pentru celelalte nu e o experienta prea usoara. inca o data FELICITARI!!! si succes in continuare! eu zic ca e mai greu cu BBii afara decat in burtica. voi ce parere aveti?
cat despre mine.., astept si eu, cu emotii, marele eveniment. se va intampla pe 19 septembrie, adica luni. va fi o nastere provocata, cu epidurala sau cel putin asa am planificat-o. oricum, incerc sa va tin la curent. o sa vorbesc cu kid, desi vad ca s-a cam dat si ea la fund. am s-o sun sa vad ce mai face.
chiar daca mai dispar o perioada ( nu ca as fi fost eu prea activa pe forum), sa stiti ca ma tot gandesc la voi, si la cele care ati nascut deja, dar si la cele care veti naste cat de curand.
va doresc, din tot sufletul, o nastere usoara, rapida, nedureroasa, fara complicatii si copilasi nemaipomenit de frumosi, sanatosi, norocosi, cat mai putin plangaciosi, mancaciosi, ce sa mai..., asa cum ii visati!
pupici!!!
ioana
jadi spune:
Va scriu repede ca e soacramia la mine si daca astept sa plece expira vestile.
Am trecut noi (eu si anya) pe la Cristina la spital ca daca tot eram acolo era pacat sa nu trecem... ne asteptam sa o gasim nascuta , de unde, e bine mersi, doar i s-au fisurat membranele si azi dimineata la 4 a luat o pastila pentru declansarea contractiilor si inca astepta... azi, miine , nu am idee cind naste dar a zis ca va trimite sms,
Jadi
36+
iaca_poze
Tonnia spune:
Bravo, jadi! Ce bine ca ne-ai zis!
Nu era un interval de timp dupa rupereas membranelor in care trebuie sa nasti, fiind altfel pericol de infectie? Adica, nu cred ca o lasa pana maine!
karmenutza spune:
In sfarsit! Ai reaparut, Ioana (Bonaparte)! Ne facusem griji pentru tine. Credeam ca ai nascut. (Si nu aflasem noi
) Noi trebuie sa stim tot!
Oricum, daca esti programata sa nasti luni, iti urez succes si bafta multa de pe acum, ca s-ar putea iarasi sa nu mai ne scrii nimic pana luni. Sa ai un bebe super, asa cum ti-l doresti tu! 

kid2003 spune:
Buna fetelor!
Nu, nu m-am dat la fund (nici nu mai vad nimic in josul corpului de atata burta). Un
dulce pentru Miflore si Mary, sunteit asa aproape, va tin pumnii si va invidiez ca va vedeti puii asa curand.
Ioana (Bonaparte) aveam de gand sa le scriu eu fetelor despre tine. Eu am vazut-o pe Ioana acum vreo 2 saptamani (cred) la spital, avem acelasi doctor. Va spun cu mana pe inima (si nu e doar un compliment oarecare) arata trasnet! E draguta, supla si cu o mingiuta in fata (care nu arata deloc a luna a 9a!!!) Nu stiu cum ai reusit, dar bravo tie! Iti tin pumnii luni, abia astept sa ne povestesti cum s-a descurcat baietelul la nastere! Vei fi o mamica tare norocoasa cu 2 pui frumosi!
Despre mine- update. Am stat pe acasa (am si eu acum 36+ cat sa mai stau pe la serviciu???) Oficial sunt in concediu, dar practic am tot venit pe la birou. A fost ziua sotului meu si i-am pregatit o petrecere surpriza acasa, el nu se astepta. Era cam amarat ca l-am refuzat sa iesim in oras noi 2 sa sarbatorim (i-am zis ca nu am chef si nu ma simt bine). Va dati seama ce ochi a facut cand si-a vazut 14 prieteni in casa, la intoarcerea de la serviciu...TOti isi parcasera masinile departe, el nu a avut nici o banuiala. Am chefuit pana pe la 3 noaptea, a fost super.
A doua zi am crezut ca mor de durere de spate si de picioare, nu puteam sa merg deloc. Acum mi-am mai revenit.
La control, bebe avea (la 36 saptamani fix) 2,900 kg, dr e plecat pana pe 25 (vine doar pe 19 sa nasca Ioana cu el, hi hi) si tre' s-o tin la adapost.
Pe 22 ma duc la nenea Iosup sa mai vada si el progenitura (daca o sa se poata vedea ceva, ca la ultima eco era o algomeratie de oase ca eu nu intelegeam nimic).
Vreau sa merg in Obor sa iau perdelute, mobila bb-ului nu a venit inca, nu am hainutze destule, asternuturi si d-astea, nu am cosmeticale pentru ea...in fine. Mi-am propus sa ajung la Baby Expo vinerea viitoare, dis-de dimineata (cand se deschide). Am vazut ca atunci sunt maxim 20 de oameni inauntru, si vreau sa profit.
De caldura, nu mai zic, mor de cald noapte, zi ce-o fi. Sunt mereu lac! Eu inainte nu transpiram deloc nici in sauna, deci e o mare schimbare.
Romanul s-a incheiat, sper ca nu ati adormit. 
bonaparte spune:
multumesc mult, karmenutza!
desi stau mai prost cu scrisu' (recunosc), nu va las eu neinformate ![]()
din pacate n-am decat la serv calculator, net, DC..., deci de acasa nu am cum comunica cu voi. dar mai trec eu pe la birou si tinem legatura. sa auzim numai de bine!

karmenutza spune:
Oooooo!!!...chiar multa lume noua!
A (re)aparut Kid!
Despre tine ne dadeam cuu presupusul ca esti in vreun concediu prelungit, plecata pe undeva, in tari straine, eventual sa nasti pe acolo...

kid2003 spune:
Karmenutza...mi-ar placea mie, voi credeati ca sunt in vacanta si eu leneveam pe acasa...
Am facut analizele (ultimele uff) Bine ca am scapat de grija cu streptococul B, ca ma ingrozisem iar de ce citeam pe Net ca poate provoca la nou-nascut...Prietena mea l-a avut prezent (descoperit in sapt 36), a luat antibiotic si totul a fost ok. Bine ca am scapat de grija. Acum mi-a iesit o valoare de 30 de mii de germeni de E.Coli (la policlinica unde faceam eu analizele). Cica pana la 50 000 e totul ok, abia dupa aia e rost de infectie. Dar dr ginecolog m-a trimis la un centru mai procopsit sa repet analiza, subliniind ca E. coli e la fel de pacatoasa ca domnul streptococ.
Si iata cum am inceput sa fierb din nou...de tot felul de griji. Sper sa iasa o data bebe si sa o vad ca are 10 degete la maini si 10 la picioare, aaah si buza de sus intacta (alta spaima de-a mea, hi hi). Ca sa vedeti ce face inactivitatea din om (le invidiez pe Jadi si Anya ca se duc la gimnastica)