Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
bonaparte spune:
te pup, kidule!
nu mai zic cat de frumoasa imi pari tu, ca bagam lumea la banuieli. oricum, cele care te-au vazut pot confirma
vb luni, dupa ce ma dezmeticesc. sau cel tarziu marti (desi sper sa nu dureze prea mult)
ege spune:
bonaparte si eu ma bucuram asa tare ca ai reaparut.pt.ca noi avem acelasi u.m si dpn
totusi nu e prea devreme 19?tinand cont ca noi avem dpn 6 oct??
si dr meu e plecat de pe 20.o fi vreun congres???
norina sa-ti traiasca bb
ina bine ai revenit!!!
eu nu am mai scris pt. ca ama vut probl.cu netul
sangerarea mea continua.la inceput ear o culoare mai inchisa,acum e mai roz.inca nu mi-am sunat dr.desi au trecut 2 zile de la control
dupa control am avut dureri(noaptea)si nu am putut dormi.erau niste intepaturi.or fi fost contractii???
azi noapte am dormit mai bine
multa sanatate noilor mamici
ege 38
ege
bonaparte spune:
da, ege. e un congres de medicina perinatala, ca altfel nu-l iertam ![]()
ai grija de tine si nu te sfii sa-ti suni dr. nastere usoara!
mysweetest spune:
Karmenutza da' de unde sa stea linistit in patut...se agita, plange, daca te plimbi prin casa cu el in brate sau stai cu el in brate la tv tace.
B_irina_c intr-adevar ai slabit mult ..eu imi doresc sa raman pe la 58 kg ca sa arat si eu a mamica
(inainte aveam 55-56 kg). Acum imi vin unii pantaloni mai vechi care imi erau usor largi in talie, restul imi sunt inca mici cu 5-6 cm. Oricum daca ma uit in unele poze mai vechi arat uscata rau si imi place mai mult cum arat acum decat inainte
.
Cristina iti tin pumnii in continuare..se pare ca bblusa se lasa putin asteptata.
Marlena &
Alexandru
Ioana75 spune:
jadi multumim mult ca ne-ai linistit cu Cristina. Bafta cu soacra
.
ioana, nastere usoara si bebe sanatos!
Ioana &
Miruna
mary ilie spune:
Bine ai revenit KID!
BONAPARTE tinem pumnii luni! Nastere usoara si asteptam vesti!!!

DA, eu mai am putin, dar vad ca bebe sta bine in burtica, nu da semne ca ar avea de gand sa iasa....luni mai merg la un control sa vedem ce mai zice dr.Uffff si eu nu mai am rabdare....
daca nu se intampla nimic pana vineri pe 23, ne vedem la baby expo, kid, ca si eu tot vineri dimineata am de gand sa merg!!!dar... nu se stie!!! e cam aiurea asteptarea asta
Cristina, nastere usoara!

mary 38+++
diafera spune:
Bonaparte cum te-ai hotarat sa nasti tocmai pe 19 sept. Noi aveam cam acelasi dpn. O faci pentru ca o sa fie plecat dr.? Cred ca lui Tutunaru i-ar fi convenit sa-mi faca cezariana mai devreme , insa eu nu am vrut. Sper sa nu patesc nimic pana pe 25 cand se intoarce. Oricum iti doresc nastere usoara si bb sanatos si frumos
. Abia astept vesti de la Kid.
Kidule te pup. Mi-e dor de tine! Ce ar fi sa ne intalnim la spital cand vom naste? Parca si tu spuneai ca iti vei declansa nasterea putin mai devreme. ZIci ca aranjezi camera copilului? EU azi am cumparat mocheta.. sunt ft . incantata .. este albastra cu soricei
. Astept mabila saptamana viitoare si urmeaza sa luam de la babyexpo caruciorul! Poate ne vedem si acolo!
va pup , Aura 37+
Tonnia spune:
Bonaparte, tinem pumnii pentru luni!nastere usoara!
Kid, aceeasi cretina obsesie am si eu...(cu gura...)nebune de legat!felicitari pt eco!
jadi spune:
Azi mi-e lene si nu am chef de nimic... am vrut sa dorm si s-au apucat unii sa bata cu ciocanul si sa gaureasca cu bormasina... de nervi am mai bagat o masina de spalat, acum chiar nu mai am nimic in cos.
Am spalat si ultimile lucrusoare de bb , sint la uscat si miine mi le calca tante. Basca am facut rost de rochie pentru simbata la botez, vedeti ce inseamna sa merg la gimnastica, hehe.
Bafta fetelor care nasc... ma duc sa lenevesc pe canapea!
Jadi
36+
iaca_poze
mary ilie spune:
am uitat sa va zic...si eu tot la botez duminica!!!! tot la cumnata mea!!!!bine.. in cazul meu e cu "DACA"...NU SE INTAMPLA PANA DUMINCA!!!
ca eu duminica implinesc fix 39 saptamani, asa ca ....
mary 38+++