Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Mi-am adus aminte ca a nascut Britney Spears... sa o trec si pe ea pe lista?![]()
Jadi
36+
iaca_poze
jadi spune:
Am vorbit pe fuga cu Norina si inca era la terapie, asa e regula pe acolo, spunea ca e bine si ea si bblusha, ca au ceva mici probleme la alaptat si ca azi a fost mai greu pentru ca a trebuit sa se dea jos din pat. Am incheiat repede convorbirea pentru ca ii adusese bblusha la alaptat,
Jadi
36+
iaca_poze
gabiarama spune:
Acum am venit si eu de la plimbare.Am fost sa imi vad flacaul.E uimitor cite lucruri noi a invatat.Mai nou danseaza de parca ar asculta numai ritm de "batuta de la Botosani".E un dulce ...
In sfirsit , am reusit sa vorbesc azi cu dr. Inca nu s-a intors din concediu , abia simbata va fi in Iasi .A spus insa ca duminica sau luni , in fct de med anestezist , ma va opera .Parca acum suport altfel orice durere .
Jadi , eu zic sa o treci pe Britney Spears in listuta noastra doar atunci cind va intra si ea pe forum macar o data .Nu uita ca pisica Antoanellei a fost mult timp in atentia noastra
si nu o vad pe lista .Multumim pentru vestile despre Norina si Cristina .
Gabi , 38 +
http://community.webshots.com/user/gabiarama
mysweetest spune:
Mary ilieiti inteleg nerabdarea.. sa stii ca baieteii vin de obicei mai aproape de DPN sau chiar dupa ..nu vreau sa te sperii..oricum cel mai important e sa fiti sanatosi amandoi.
Marlena &
Alexandru
mary ilie spune:
marlena, stiu ca baieteii nu se grabesc sa vine pe lume, dar stau ca pe ace
si tot astept si eu un "semn" ....
oricum stau cuminte si il astept pe bebe sa se hotarasca!
chiar, Jadi, ce a nascut Britney? eu nu am vazut stirea!
mary 38+++
miflore spune:
Ohoohooo, ce avalansa!!!
Bine-ati revenit, Kid si Bonaparte!!!
Am eu senzatia sau ne cam inghesuim pe ziua de luni???
Si la mine e posibil tot luni, daca nu miercuri; deci Ioana, Gabi, poate facem un simultan!
Mary, poate si tu!!! Depinde cat o sa te zbantui la botez!!!
A propos, Britney a nascut un baietel prin cezariana;
Cristina, bafta, bafta!!! Poate ca deja ai nascut!!!
Jadi, multumim pt. veste!!!

Mihaela 38+
nanadana spune:
pupici la toate fetele am aparut si noi, azi am fost la dr se pare ca totul este bine dupa monitoring si analize
asa ca stam cuminti pina saptamina vitoare cind mergem iar la control daca nu se grabeste bebita sa vina mai devreme
.......... cine sti poate......
va doresc o seara buna si ne mai auzim pupici la toate 
nanadana37++
jadi spune:
Ma plictisesc infiorator... am terminat de spalat , de intins cred ca ma duc sa fac un dus...
Creca e prea devreme pentru un tango, hehe.
Sotul nu a venit inca, mai stau un pic ca mi-e ca nu il vad pe ziua de azi.
Jadi
36+
iaca_poze
miflore spune:
Aura, legat de CIC-ul asta, oricum nu e o mare sfaraiala in nici unul din cazuri; dar daca intram dupa 1 ian 2006 si mergem mai devreme la servici mai luam 3 mil in plus dupa cum stii; Legat de cresterea salariului mediu brut pe economie, e-adevarat, o sa creasca, numai ca poate ajunge pe la max 11mil brut (acum e 9 si ceva brut) si atunci acei 85% vor reprezenta cam 9 mil si ceva aprox; adica luam cam 1 mil jumate in plus (fata de 8) in lunile cat stam acasa dar nu mai luam 3 mil dupa-aia in plus fata de salariu pana implineste cupilu 2 ani sauuu luam la inceput 8 mil fix (deci pierdem acel milion jumate cat stam acasa) dar dupa aceea cand revenim la servici mai luam in plus cate 3 mil; acum depinde cand vrei sa te intorci la servici dar oricum, in nici una din situatii nu ne imbogatim!![]()

Mihaela 38+
miflore spune:
Parerea mea este ca se micsoreaza vazand cu ochii lista de gravidutze si creste cea cu mamici! ![]()
![]()
Cat spirit de observatie am!![]()
Mai este o ratacitoare care nu ne-a mai scris demult! Raluca, ce faci??? Esti bine?
Mihaela 38+