Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
diafera spune:
Miflore, sunt de aceeasi parere cu tine legat de CIC.
Ce mai faci? ai terminat cu pregatirile? Cum este camera lui bb?
De ajuns la BabyExpo e clar ca nu o sa mai ajungi .. asta din cate am inteles eu!
Aura 37+
Ioana75 spune:
Da, cind am vazut stirea cu Britney Spears ma gindeam si eu sa o trecem la noi pe lista
.
Eh, aproape toata lumea are probleme cu alaptarea in primele zile, v-am zis eu, ba prea mult lapte, ba prea putin, ba adoarme cupilu la sin ...
Nu v-am zis ce sufar de ieri, de cind mi s-a terminat mincarea lasata de mama; asa ca azi la amiaza am luat copilu si m-am dus la mall sa maninc. Se cam uita lumea la mine, dar asta , ce sa fac, sa mor de foame?![]()
Ioana &
Miruna
sofia_misicu spune:
Whiskey are o scuza ca nu a intrat pe forum, o putem trece pe lista. Britney chiar nu are nici o scuza ca nu a intrat, deci nu merita sclifosita ce e!
Gata, va las ca se chinuie barbati-miu sa se uite la televizor si nu paote de mine (avem televizorul in calculator)
Pup.
Sofia 33
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
miflore spune:
Aura, e clar ca nu mai ajung la BabyExpo!
Astept editia de primavara!![]()
Si bineinteles ca nu sunt gata chiar cu toate, atata ce-am rasucit fiecare obiect pe toate fetele si-i gaseam o mie de cusururi... carcotasa mai sunt....si nu-mi place aia, ca vreau altfel, si tot asa...
Oricum, in week-end-ul asta apar si patutul si carutul; piatza e testata-n lung si lat; caruciorul de fapt maine apare; si-mi mai lipsesc 1-2 prosoape pt. bebe, am doar 1 mare, 1 mijlociu si 2 mici; in rest ce-o mai trebui, o mai trebui; eu zic ca le am in mare; poze n-am fost in stare sa pun cu camera bebelusei ca nu ma pricep; poate-l amagesc pe barbatu-miu sa vada el ce si cum; am incercat cu album dar nu merge; nu stiu de ce...mai sap...poate sunt pozele prea mari...
Mihaela 38+
ege spune:
fetelor eu am intrat de luni de pe 12 in concediu
asta inseamna ca intru in CIC dupa 1 ian????
sunt obligatorii cele 126 de zile??
offff am probleme cu transpiratia.nu se mai raceste vremea asta?????
va pup
miflore sper in noaptea asta sa poti dormii
ege
miflore spune:
Ege, si eu sper la fel!
Parca nu mai e asa de cald!
Daca ai chef poti intra in CIC si anul asta, nu sunt obligatorii toate cele 126 de zile; obligatorii sunt doar 42 de zile dupa nastere, atat!
Ioana, sa-ti fie de bine!!!
Ce-ai halit la mall? I-ai dat si Mirunei o bericica?![]()
Dragelor, cine mai doreste cartulia aceea groasa, Cartea Bebelusului, aceea cu ratonul pe coperta, mai exista un singur exemplar la libraria de la gara de nord, vis-a vis de Raiffeisen; eu azi am insfacat-o, facusem comanda aici si de-abia acum au adus-o; costa 460mii lei vechi;
Azi mi-am facut si eu dosarul cu toate analizele si ecografiile in ordine cronologica; sunt ceva milioane bagate!
Mihaela 38+
ege spune:
diafera,diana-n gina-m vad ca noi avem dpn ul f apropiat
voi cum va simtiti??ce zice dr??cand vine barza??![]()
ee cam multe intrebari??o sa fiu cu ochii pe voi
ege
ege spune:
miflore vad ca esti online
eu tot nu stiu cum sa fac cu pm ul asta si nici nu stiu cum o sa va anunt cand nasc.nici poze nu stiu sa pun
offf dar si eu nu stiu nimic!!!!!!!!
somn usor!!!
ege
karmenutza spune:
Ege, pentru PM trebuie sa intri la profiluul tau personal si sa il activezi de pe acolo (parca eu asa am facut)
Cu pozele nu prea stiu, ca si eu am incercat dar nu mi-a mers. Mi-a dat permisiunea sa-mi fac album dar nu se incarca pozele acolo. Dupa ce le selectez pe cele care vreau sa le pun, imi apare "This page can not be displayed". 
Despre nastere poti sa inntri pe adresa comuna de pe yahoo si gasesti acolo niste numere de mobil ale catorva fete. Si le dai sms. Adresa este septoct2005@yahoo.com parola ti-o putem da pe PM, dupa ce il activezi.
Succese!
anya spune:
kid-ule si eu mi-am propus sa ajung la Babyexpo vineri dimineata, asa ca ne vedem acolo.
Intreba cineva de Cristina... nu i se rupsesera membranele ci doar erau fisurate. A pierdut putin lichid, dar nu tot, asa ca nu e in pericol bb-ul daca trece ceva timp. Exista cazuri in care fisura se poate "inchide" de la sine si sa mai dureze pana la nastere. Sper sa nu fie cazul ei si sa scape de o grija. Cu moralul era OK, cel putin fata de noi. Oricum ii sugerase Jadi si varianta de declansare "naturala" a nasterii, asa cum am auzit la gimnastica. Mai ales ca atunci cand am plecat tocmai venise si sotul ei...
Nu v-a zis inca Jadi cum sa declansati nasterea? O las pe ea, ca i-a placut ideea.....
pupici,
36 sapt