Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Karmenutza, exact asa am patit si eu cu pozele!
Ege, ti-am trimis un mail cu parola de la adresa noastra comuna de pe yahoo; pentru schimb de telefoane! asta daca nu reusesti sa-ti activezi PM-ul;
Jadi, Anya, cum e cu declansatu'? Hai, spuneti-ne si noua! Mergem la haltere, urcam si coboram in fuga 20 de etaje, mergem la carrefour sau cora si ne-ntoarcem pe jos cu 100 de sacose taras, sarituri de pe dulap? Glumesc, da? Nu faceti asa...

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Astazi am avut o zi plina, iar timpul abia acum mi-a permis sa ma opresc sa semnez condica nostra.
Sotul meu iubit, a vrut sa iesim la cumparaturi pentru BB.Am plecat pentru ceva anume si m-am intors cu cateva produse la care nici nu visam.Ce-i drept nici nu aveam de unde pentru ca, in magazinele noastre de rand nu se gasesc.
Sunt fara cuvinte si m-am gandit sa va arat si voua ce anume.
Astazi mi-am cumparat o:
-Portable Electric Breast Pumps-cu toate accesoriile(o puteti vedea la pag 18&19 aici:www.hollister.com/us/files/pdfs/bf_product_catalog.pdf" target="_blank">http://www.hollister.com/us/files/pdfs/bf_product_catalog.pdf,
- 5 sticlute care pot fi vazute aici:www.regallager.com/products/sn/bottles.aspx" target="_blank">http://www.regallager.com/products/sn/bottles.aspx , www.regallager.com/products/sn/flowcontrol.aspx" target="_blank">http://www.regallager.com/products/sn/flowcontrol.aspx, si
- 1 suport de car seat pentru carutul nostru ce il puteti vedea aici:(Este cel rosu )www.elitecarseats.com/bugaboo-frog.shtml" target="_blank">http://www.elitecarseats.com/bugaboo-frog.shtml,si
- o masuta cu scaunel,(ptr desen si alte activitati),micutei Rebecca. Pe aceasta insa nu v-o pot inca prezenta .

Acum, ca sotul mi-a cumparat aceasta pompa,m-am gandit s-o daruiesc pe cea care am cumparat-o cu ceva zile inainte uneia dintre voi.
Daca sunteti vre-o una care nu aveti ,si posibilitatea materiala nu va permite sa cumparati ,contactati-ma.
Ea,va apartine aceleia care o va face prima.
Acum fug sa pap ceva.Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Ce credeti c-am facut fetelor? Cand n-are omu ce face...
M-am apucat sa socotesc (cu destula aproximatie in sensul c-am uitat cu siguranta cate ceva) cam ce cheltuieli am avut pana acum; nu-mi vine sa cred, tot aduni, tot aduni...milioane peste milioane...analize de 8 luni incoace, ecografii, controale, cumparaturi gramada mai mari sau mai mici, amenajarea camerei, ce va urma la spital, operatie, anestezist, asistente...

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

miflore, dar tu chiar nu vrei sa dormi, ai?

cristina 37+

poze

Mergi la inceput

Hihiihhhh...buna treaba Mihaela!Ai curajul sa ne soptesti si noua ce cifre ti-au iesit?!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Gina, sa le stapanesti si sa le folosesti cu placere, arata toate super bine!!!
Iar gestul tau e foarte frumos!

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Kristinutza, Gina, va invit la un vals!!!
Se pare ca somnul meu e dus pe undeva!
Gina, n-am facut chiar exact, nici nu-mi amintesc chiar tot (sunt de-o uitucenie rar intalnita) dar in orice caz, la o estimare generala se depaseste suta de milioane super lejer!!!

Mihaela 38+

Mergi la inceput

vin la vals

ah, de ce vorbiti de bani? si-asa n-am somn...

cristina 37+

poze

Mergi la inceput

Mihaela,eu nu am nici un merit si nu mi se cuvine acea Lui Dumnezeu i se cuvine multumirea.El m-a binecuvantat iar eu la randul meu sunt o binecuvantare pentru altii.Nu este drept ca eu sa am doua atata timp cat una dintre noi nu are deloc.
Nu m-a contactat inca nimeni.Iar daca o face cineva doresc sa-mi scrie un PM pentru a ramane anonima.Multumesc

Mergi la inceput

azi mi-a adus nasha copilului lucrusoarele cu care sa-l "scot din maternitate". sunt su-per-be!
si nici nu stiam ca nashii cumpara un rand de hainutze pt primul drum spre casa al bebe-lui.

cristina 37+

poze

Mergi la inceput