Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
kristinutza spune:
gina, inca nu ai cereri pt ca lumea cam doarme la ora asta... spre diferenta de mine
.
poze
Gina M spune:
Kristinutza,ciguleste ceva de prin frigider si fugi inapoi la
In curand ai sa-i duci dorul.Asa ca bucura-te din plin de acest timp. O noapte nedormita este irecuperabila.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
kristinutza spune:
nu ma obosesc sa merg pana la frigider... ce, bomboanele de langa mine nu sunt bune? 
ma duc la culcare, gata!
poze
Gina M spune:
Kristinutza,or fi bune .Te cred ca prea ii zici cu foc !![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
alinam spune:
neata
ce fak fetele???? dormiti dupa valsul de azinoapte???
noi suntem ok, ieri am fost la o intalneala a galatencelor de pe forum, ne-am fakut de cap ... marti abia avem programare la tanti doktor, ca nu am mai vazuto de o luna jumate, a fost in concediu si cand vad ca fete cu acelasi dpn sau mai tarziu decat al meu ca au nascut .....
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Am terminat deja cu unul din baieti (plecat la scoala), mai am de gonit unul, la servici.
Luni am programare pentru controlul lunar la doctorita, deci cu 3 zile inainte am programare la.....? Ati ghicit: e-pi-laaaat.....
Sa vedem cum ne descurcam si de data asta, ca burta este si mai mare decat data trecuta. Cu durerea nu e nici o problema, mai greu cu foitul de pe o parte pe alta. Asta se va intampla pe la pranz, pana aunci mai vorbim.
Gina M spune:
Eu am terminat cu treburile zilei, iar acum ma pregatesc sa merg la
Ma doare insa ingrozitor de tare coloana vertebrala si nu stiu in ce masura voi reusi sa dorm.Am luat o pastilutza ceva mei devreme si sper sa ma mai lase.
Alinam,poze nu ati facut?Daca da,as dori sa le vad si eu in masura in care este posibil. Va doresc o zi buna 
alinam spune:
GINA normal ca am fakut si poze ..... le gasesti pe forum la "prieteni dintotdeauna" - "la noi la galati sa veniti" sunt vreo 5 puse de mine la pg 11 a subiectului si vreo 5 puse de cookie ... spor la cautat, daca nu te descurci imi zici si iti dau direct linkul ok??
Gina M spune:
Alina,multumesc tare mult.
Le-am vazut - sunteti deosebite!Spre rusinea mea insa , nu am reusit sa identific locul in care ati fost.Oricum,ma bucur pentru voi ![]()
alinam spune:
GINA locul este Q-BA , sau mexican ii mai spune lumea, e prin tiglina 1, la A-uri .este deosebit si papa e deosebita.