Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gina, inca nu ai cereri pt ca lumea cam doarme la ora asta... spre diferenta de mine .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Kristinutza,ciguleste ceva de prin frigider si fugi inapoi la In curand ai sa-i duci dorul.Asa ca bucura-te din plin de acest timp. O noapte nedormita este irecuperabila.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu ma obosesc sa merg pana la frigider... ce, bomboanele de langa mine nu sunt bune?

ma duc la culcare, gata!

poze

Mergi la inceput

Kristinutza,or fi bune .Te cred ca prea ii zici cu foc !

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata
ce fak fetele???? dormiti dupa valsul de azinoapte???
noi suntem ok, ieri am fost la o intalneala a galatencelor de pe forum, ne-am fakut de cap ... marti abia avem programare la tanti doktor, ca nu am mai vazuto de o luna jumate, a fost in concediu si cand vad ca fete cu acelasi dpn sau mai tarziu decat al meu ca au nascut .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Am terminat deja cu unul din baieti (plecat la scoala), mai am de gonit unul, la servici.
Luni am programare pentru controlul lunar la doctorita, deci cu 3 zile inainte am programare la.....? Ati ghicit: e-pi-laaaat.....
Sa vedem cum ne descurcam si de data asta, ca burta este si mai mare decat data trecuta. Cu durerea nu e nici o problema, mai greu cu foitul de pe o parte pe alta. Asta se va intampla pe la pranz, pana aunci mai vorbim.

Mergi la inceput

Eu am terminat cu treburile zilei, iar acum ma pregatesc sa merg la
Ma doare insa ingrozitor de tare coloana vertebrala si nu stiu in ce masura voi reusi sa dorm.Am luat o pastilutza ceva mei devreme si sper sa ma mai lase.
Alinam,poze nu ati facut?Daca da,as dori sa le vad si eu in masura in care este posibil. Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

GINA normal ca am fakut si poze ..... le gasesti pe forum la "prieteni dintotdeauna" - "la noi la galati sa veniti" sunt vreo 5 puse de mine la pg 11 a subiectului si vreo 5 puse de cookie ... spor la cautat, daca nu te descurci imi zici si iti dau direct linkul ok??

Mergi la inceput

Alina,multumesc tare mult.
Le-am vazut - sunteti deosebite!Spre rusinea mea insa , nu am reusit sa identific locul in care ati fost.Oricum,ma bucur pentru voi

Mergi la inceput

GINA locul este Q-BA , sau mexican ii mai spune lumea, e prin tiglina 1, la A-uri .este deosebit si papa e deosebita.

Mergi la inceput