Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Miflore, da ai dreptate, eu ar trebui sa intru in CIC de pe 7 decembrie, acuma am calculat.....as putea totusi sa-mi iau de la dr. de familie 2 saptamani de medical si de la dr. pediatru tot 2 saptamani pentru copil.....asta daca o sa se poata, nu stiu trebuie sa intreb....
Eu vad ca ma simt tare bine pe ploaie, am dormit foarte bine, si cu geamurile deschise, ca in continuare mor de cald si transpir mult, mai ales capul si ceafa....
INA am vazut pozele, e superba Ilinca!!!! acum asteptam si pozele "necenzurate"
FELICITARI NORINA!!!!SA FIE SANATOASA SARA SI TIE REFACERE RAPIDA!!!!
MARY 38+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aha, daca s-ar putea cu 2 sapt de la medicul de familie si 2 de la pediatru, ar fi OK!
Si mie tot asa, imi transpira rau capul si ceafa, ma trezesc cu parul ud; de-aia si dau ture in mijloc de noapte! si pt. pipi!
Ina, frumoasa fata ai!!! Sa fie sanatoasa!
Cristina oare ce face? Si eu eram tentata sa-i dau un sms dar poate nu e momentul potrivit inca;

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

slaba miscare pe aici, observ ca se inmultesc mamicile si se imputineaza mesajele, ca deh nu mai avem timp

uf, am umplut tastatura de paste cu branza, ce sa fak daca nu ma pot abtine si nu pap si eu ca omu' la bucatarie

a, eu azi cred ca merg la o intalnire a fetelor din Galati de pe forum ...mama ce dezmat culinar ma asteapta ...asa ca o ultima chefuiala inainte de a veni bebe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna fetelor!

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI Sa aveti niste bebei frumosi, cuminti si sanatosi ! SA va bucurati de ei!
Mai fetelor, cred ca eu nu am fost pe faza.. dar de ce vreti sa intrati in CIC din 2006? va convine varianta care o propun guvernantii pt anul 2006? Miflore medicul de familie nu poate da concediu medical mai mult de o saptamana. Am avut eu nevoie.. si pana la urma am fost nevoita sa vorbesc cu dr. ginecolog sa imi faca o internare si in urma internarii sa mai obtin niste zile .Mi se pare ca se dau maxim 10 zile la externare.
Eu am intrat de la 1 sept. in prenatal cu gandul de a putea sa imi aleg pe ce lege sa intru in CIC. Asa ca dc vreau sa intru anul asta .. imi voi scurta postnatalul cu cateva zile.

Aura 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Aaa .. am citit si eu acum articolul cu pricina ... insa acea alocatie de 2 milione stiu ca spuneau ca trebuie folosita numai pentru copil : pampersi, lapte praf .. samd .. si ca nu se da sub forma de bani ci sub forma de bonuri ... eu parca asa imi amintesc. E adevarat ca parca e mai avantajos sa iti dea si inca 3 milioane dc te intorci mai devreme la servici. Insa la fel de bine e ft. posibil sa cresca salariul mediu pe economie ...si implicit cei 85%.. dc am intra pe legeade anul asta .
Eu astept sa vad ce se intampla.. cred ca voi lua decizia finala in decembrie.

Aura.. 37+ .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Norina pentru fetita ! Frumoasa fetita taIna !
M-am tot uitat la pozele bb-ilor si toti au par ...si al meu si nu am avut deloc arsuri asa cum se zice.
Sper sa reusesc sa pun si eu niste poze dupa-amiaza desi sunt putin neclare.
Multumesc pentru incurajari GinaM!
Fetelor ce stiti de chestia aceea cu deducerea ce se aplica atunci cand avem un copil in intretinere? Trebuie sa facem cerere la serviciu sa ne mareasca deducerea sau o fac ei automat? Sotul meu are negociat salariul net cu firma si nu stiu daca ii vor mai mari salariul fiindca are copil in intretinere si ma gandeam sa o fac eu dar daca intram in CIC mai e posibil?

Marlena & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Miflore si eu transpir inca si ma trezesc numai lapte pe cearceaf si pe pijama fiindca bb papa noaptea cam asa ...prima data dupa 4 ore, apoi dupa 2 ore si jumatate iar ziua papa mai des la maxim 2 ore.
Seara dupa 19 sau 20 are program de nesomn pana pe la 24 sau chiar 1.
BB al meu seamana leit cu mine ..chiar si unghiile de la picioare..iar sotul tot cauta sa vada daca are ceva de la el .

Apropo sa ma laud putin ..m-am cantarit si am 60 kg la 1,70m.

Marlena & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Marlena, cand sta Alexandru al tau treaz de la 20 pana la 24-01 plange? Sau sta cumintel in patut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, esti o slaba, nah.
Mie imi expira concediul de maternitate pe 25 decembrie, dar mai am lasate 6 zile de concediu de odihna pe anul asta daca vreau sa intru cu legea de la anu'. Astept in sa sa o voteze, ca la cit sint de suciti astia, ma astept la orice.

Fetelor, cine isi face curaj sa ii dea SMS Cristinei? Sint ingrijorata ca nu a dat nici un semn pina acum. Poate ne citeste sotul ei si ne zice cum se simte.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Felicitari Norina pt bebelina!!!

Marlena si al meu bb la fel face cu papatul, dar numai ca alea 4h sunt de la 8.30-9. Sotul vine la 7 acasa si eu la 9, 9.30 ma culc, sa apuc cele 4h de somn...E tare aiurea... ne vedem 2-3 h pe zi..... Dimineata lui bb incepe la 6, dupa care mai doarme abia pe la 10... La capitolul kg te-am luat la 1.71m am 55-56 kg, ce-i drept arat cam rau... is ca un schelet. Incap in pantalonii mei vechi (la burta is inca strimti).

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput