Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
NORINA, FELICITARI!!! BRAVO!!! SA FIE SANATOASA MICUTA TEODORA SARA SI TU SA TE REFACI CAT MAI REPEDE!!!

Gata cu contractiile, ai reusit!!!
Moki si Mary, si eu tot asa ca si voi, termin post natalul cam pe 12 decembrie, parca; acum ideea e cand avem de gand sa mergem la servici, mai devreme sau mai tarziu; daca mergem mai devreme, merita luat concediu pana pe 1 ianuarie, daca nu, nu prea; oricum, nu e nici o invarteala...depinde cat va creste si salariul mediu brut pe economie; eu stiu ca se poate lua concediu medical in perioada aceea sau se poate merge la serviciu in asa fel incat sa intram in CIC de la 1 ian 2007; acum 3 sapt de medical s-ar putea sa fie cam mult, oare dau medicii de familie atata? S-ar putea sa dea doar 2 si raman cateva zile neacoperite...
Mihaela 38+
miflore spune:

Flavia, mai ai putin!!!

ITI TIN PUMNII!!!
Dupa tine urmez si eu! Vineri voi afla exact ziua! Asta va fi ultimul week-end in 2,
, de saptamana viitoare vom fi 3!!!
Sunt cam singura pe-acilea, cred c-o sa ma duc si eu la nani
Afara ploua-ncetisor, numai bine de dormit!
Noapte buna!!!
Mihaela 38+
miflore spune:
Mai fetelor, unde sunteti?????
Nasteti cu toatele?
Vroiam sa am si eu ceva de citit acum, dimineatza! Aaa, dormiti de la ploaie, acum am inteles!

Mihaela 38+
Tonnia spune:
Miflore, da-ti peste gura! nu chiar cu toatele!
Ina, frumoasa foc fetita ta, intr-adevar! Model!
Oana, cred ca bb al tau are un salt din ala de crestere, cred ca intr-o zi-doua se potoleste. Zici ca ai vise? Wow!Soon, soon...
norina, felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa!

35 fix
karmenutza spune:
Miflore, prezent!
Tu ai luat locul Tonniei dimineata. Dar tu esti si ultima care te duci la culcus...asta e mai rau.
Eu m-am trezit devreme, pe la 7, ca sa dau desteptarea oamenilor activi din aceasta casa: fii-miu, care intra la scoala la ora 8 si sotul, care trebuie sa plece la 8.30. Si dupa ce pleaca ei, clar nu mai pot sa dorm. Am devenit cocosul casei, ala care canta dis-de dimineata si il injura toata lumea. ![]()
Si daca tot m-am trezit cu noaptea in cap, am pus si o masina de rufe la spalat.
Sunt harnicuta.
karmenutza spune:
Norina felicitari! Sa-ti traiasca fetita!
De Cori nu ati aflat nimik? Si ea a plecat ieri sa nasca. Poate nu o fi luat nici un numar de mobil sa dea sms.
miflore spune:
Karmenutza, chiar ca esti harnicutza! Urmeaza
!
Si eu m-am gandit la Cori ca n-a zis inca nimik; s-ar putea sa nu fi luat nici un nr. de telefon;
Moki si Mary, voi ati spus ca terminati concediul asta de 126 de zile pe 5 dec; pai atunci mai aveti 4 sapt. din decembrie de acoperit; vedeti ca 126 de zile reprezinta un pic mai mult de 4 luni, sunt zile calendaristice; tot pe 5 dec iesiti? Eu mi-am socotit acum din nou si ies pe 12 dec, deci cu 3 sapt. inainte de 1 ian. 2006!
Mihaela 38+
jadi spune:
Felicitari Norina si sa te bucuri de fatuca !
Avea niste emotii ca va fi prea mica fetita dar eu zic ca e ok la 2.900 mai ales la 38 de saptamini.
Fetelor ma duc la gimnastica!
Jadi
36+
iaca_poze
gabiarama spune:
Buna dimineata !
Norina , sa-ti traiasca fetita ! Cred ca ai si uitat de contractii , tratamente si alte probleme din perioada
. Acum esti
Ce-o fi facind Cristina ?
Oana , nu dispera , doar tu stii cel mai bine ca o sa treaca si perioada colicilor ...soon ,soon ...
Gabi , 38 +
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Ioana75 spune:
norina, felicitari! Sa va traiasca Teodora, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ina, bine ati venit acasa!
Foarte frumoasa printesa ta
.
oana, si fi-mea adoarme in bouncer ziua, sau la mine in brate
. Mi-e un pic frica sa nu se obisnuiasca in brate, dar adoarme asa repede si bine, incit ma gindesc ca merita
.
jadi, gimnastica placuta
.
Ma gindeam sa-i dau un SMS Cristinei, dar parca as astepta pina la amiaza, poate totusi scrie ea, sa nu o deranjez ...
Ioana &
Miruna