Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Bine ai revenit INA!!!!!! hai ca m-ai facut curioasa cu pozele! abia astept sa le vad!!!!!pupici pentru tine si bebe!!!!
Moki daca afli ceva de concediul ala sa-mi zici si mie!!!!!
cat despre sani, nici la mine nu se vad modificari prea mari pana acum, si sper nici sa nu fie, ca dupa aia tot va trebui sa revin la forma initiala si .....poate mai facem si noi topless, nu? sau nu mai e nici o sansa? hi, hi, hi(vorba lui jadi)
mary 38++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

fotografii "cenzurate" la http://photos.yahoo.com/doina_ditu

PS seamana leit cu tatal ei, n-am nici un merit, n-am nici o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari noilo gravidute! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Cristina nastere usoara. La fel si fetelor ce urmeaza!

Nicole si Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ina, felicitari pt. fetita si bine ai revenit !
Am vazut pozele, e foarte frumusica Ilinca, sa-ti traiasca !
Noapte buna la toate dolofanele !

Carmi 34++ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

nu danseaza nimeni in noaptea asta???

fetelor am primit mesaj:A NASCUT NORINA!!!!! "S-A NASCUT TEODORA SARA LA 20.15 CU 2.900KG"

FELICITARI NORINA SI SANATATE BEBELUSHEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

OF IMI PARE RAU CA NU IMI IESE SCRISUL CU ROSHU, IA SA MAI INCER ODATA

FELICITARI NORINA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor scuzati pentru lipsa la apel dar au fost ieri cativa norisori in paradis.
Pana sa trec la povestit, FELICITARI PENTRU ANCA, SIMO74, LOCCA, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, mancaciosi, frumosi, norocosi, voi sa va refaceti rapid pentru ca ei au nevoie de voi, sunt asa micuti si fragili..

Celor care nasc maine le tin pumnii. Si pentru ca am avut parte din plin si de travaliu de naturala si pana la urma si de cezariana, pot sa spun acum ca stiu ce inseamna si una si alta si stiu ca nu-i usor nici intr-un caz si nici in celalalt. Dar cand tineti in brate puiutii uitati de tot ce a fost greu. Pe mine sotul ma intreba chiar si cand aveam durerile cele mai crunte daca mai vreau un copil, ca el unul nu ma mai lasa sa ma mai chinui asa a doua oara si am zis din tot sufletul ca da.

Noi ieri am avut o zi mai putin comoda, dupa un somn de noapte de 7 ore jumatate, toata ziua a dormit numai cate o ora sau 30, 15 minute, apoi papa... manca un pic, cel mai mult 15 minute dupa care adormea, il puneam in patut, iar se trezea in scurt timp, iar san, iar somn, iar san iar somn.. asa am tinut-o toata ziua. A fost cumplit de cald, probabil de asta si simtea nevoia sa se hidrateze un pic. I-am suplimentat lapticul cu cateva inghitituri de ceai. Gandindu-ma ca nu se satura de la san ca nu apuca sa pape mult i-am dat si formula dar a vomat iar pe umarul lui tati, asa ca am renuntat la formula si ii dau san chiar daca imi cere si la diferenta de 15 minute. Azi noapte a dormit vreo 4-5 ore, dupa care ne-am trezit, papa, apoi in 2 ore iara papa. L-am luat cu mine in pat pe la 8 sa-l alaptez in pozitia culcat pentru ca dormeam pe mine, aseara am ajuns sa adorm in fotoliul de alaptat cu bebelusul in brate pentru ca daca il puneam in patut sau bouncer incepea distractia. Dupa faza cu patul (am avut si un vis erotic deoarce bebe tot moflaia la sanul meu ) am dormit amandoi pana la 10 cand a venit tati in camera sa vada ce fac somnorosii si s-a trezit. Acum vad ca doarme de vreo 2 ore in bouncer dar nu indraznesc sa-l mut in patut. Astept sa se trezeasca, papam si apoi mergem afara sa luam o gura de aer
Ioana nu mai sunt melc. S-a racorit afara si mi-am pus sutien si tricou nu mai merg cu pe afara.
Maine merg la control, sa vedem cum se prezinta operatia.
Marlena, stiu prin ce treci. Am avut si eu cateva reprize de plans si disperare dar Slava Domnului ca nu au fost prea dese si am gasit repede consolare.Nu trebuie sa plangem sau sa fim triste daca alaptam, starea noastra de transmite si bebelusilor. Asta era primul lucru care imi venea in minte cand ma apuca si incercam sa fac tot posibilul sa ma abtin.
Antonia, lui Andrew ii place laptele matern dupa ce l-am harnit o gramada cu formula, la mine lapticul a venit mai tarziu, acum cam la 2 saptamani pot zice si eu ca am laptic asa cum trebuie. Dar acum am alt stres, imi e teama sa nu il pierd cu programul de supt haotic pe care il are bebelusul.
Ina, este o dulceata fetita ta
Ma duc sa pap ca daca se trezeste bebelusul adio masa de pranz...

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ina frumoasa printesa ta in poze sa-ti traiasaca

Noria felicitari si bun venit micutei Sara

nanadana37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Simona, intrebai de patut pliant. Eu il am pe acesta pentru livng: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000302A9G/qid=1126742413/br=1-5/ref=br_lf_ba_5//002-5055675-6346413?v=glance&s=baby&n=542468 luat de la Babyes'R'US. Daca zici ca sotul tau e in Chicago, magazinul se afla pe Thouy Avenue, langa Walmart. Daca te intereseaza alte modele, uite aici: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/542468/1/ref=br_lpsp_pg/002-5055675-6346413? . De asemeana poate merge si la Walmart, Target, K-mart si sa studieze piata.
Succes

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!!!
Eu deja sunt pe ring, Alinam!
Ina, bine-ai revenit acasa!!! Sa-ti traiasca printesa, sa fie cuminte si desteapta!
Cistina, NASTERE USOARA!!! WOW! TU AI DPN DUPA MINE!!! BAFTA MULTA MULTA!!! ITI TINEM PUMNII!!!

Mihaela 38+

Mergi la inceput