Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamici,burtici si bebelasi iubiti.
Ce mai activitate pe forum!Frumos,tare frumos
Asta noapte m-am tot foit pana cand, intr-un tarziu am adormit.Gandul ca as putea naste ceva mai devreme si posibilitatea de al prinde in garda pe: "mustatza"(acel personaj cu pricina de care v-am povestit),m-a cam morcovit. Ioooiiiii...daca s-ar intampla aceasta, cred nu va mai apuca anestezistul sa-mi faca nici epidurala...nimic.Voi naste probabil numai de spaima.
In schimb doctorul cu ;care am aranjat sa nasc ,este unul exceptional!
Ma las cu toata incredea pe mana sa.De aceea doresc ca bebelusa sa mai astepte ceva timp.
Va multumesc pentru gandurile vostre bune si incerc sa stau cumintica.Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ina bine ati venit acasa si ma bucur ca sinteti bine tu si fetita ,va doresc multa sanatate cu bucurie

nanadana37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ina , bine ai venit acasa!Sa-ti traiasca fetita si asteptam pozele!

Cristina , nastere usoara !

Nici o veste inca de la Norina si Cori ? Cred ca deja si-au vazut comorile .

Eu sint disperata Imi tot sun dr si se pare ca nu s-a intors din concediu .In plus e si intr-o zona fara acoperire conex .Durerea mea de solduri se agraveaza ,daca mai stau citeva zile s-ar putea sa vina sa ma ia cu targa de acasa .

Si acum colac peste pupaza ,nu merge liftul .Si stau tocmai la et 9 . Stau singurica cuc si-mi pling de mila , iar tati e la plimbare cu feciorul . Pina la ora 10 seara sigur nu ajunge acasa , pentru ca trebuie sa stea la mama pina isi adoarme odorul .Altfel se lasa cu un concert ...

Mai incerc si miine sa dau de dr. .Daca nu raspunde apelez la nr de urgenta lasat de ea .

Gabi , 38+

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ina, bine ai venit acasa!
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa foc! Zici ca e model? De-abia astept sa o vad.

Cge, tin pumnii! Nastere usoara!

gabi, linisteste-te, nu nasti in noaptea asta! maine se repara si liftul si dai si de dr. Stai cuminte!

Fetelor, deci pana vine laptele copilul e hranit cu formula? Si apoi ii mai place laptele matern?

Gina scrie si tu jos in ce sapt esti. ca spui ca e prea devreme...si nu stiu in cat esti.

, 34++

Mergi la inceput

Tonnia- Jessica Priscilla are:36s & 4/7 zile in:

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Cristina nastere usoara iti doresc!
Alinam ..da dr.Dimitriu si in acea dimineata a mai fost o clienta de-a ei si tot asa nu prea a asistat la nastere .
Cu lasatul sanilor stiu ...oricum se vede putin cand se golesc de lapte..asta e.
Tocmai i-am facut baie lui Alexandru si acum doarme insa nu a vrut sa stea sa il dau si cu ulei sau crema...poate data viitoare.
Astazi am mai tras un bocet ..de abia m-am putut opri ..tare rau cu depresia asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Si la mine,ca si la Mary tot 3 saptamani ma despart de noua lege,si implicit de cele 3 milioane alocatie,dar oare ce tip de concediu trebuie sa-mi iau sa intru in CIC de la 1 ianuarie in loc de 5 decembrie? Aveti idee,cele care stati mai bine cu legile...

Nici eu nu sunt prea "dotata" la capitolul mai sus abordat,desi ma asteptam ca sanii sa explodeze..sunt cumintei foc,si destul de moi,insa sper sa ma uimeasca dupa nastere..

Cristina,tinem pumnii!!

,
Moki,38

Mergi la inceput

mysweetest,inteleg prin ceea ce treci si sunt cu inima alaturi de tine.Ceea ce ti se intampla este ceva normal.
Corpul tau a suferit multe modificari,iar acum ai nevoie de multa odihna pentru a te recupera din punct de vedere fizic.O alimentatie sanatoasa,exercitiile fizice simple,(ex:pedalarea.Intinsa pe spate,indoaie-ti gambele si incepe o miscare de pedalare,respirand liber),dusurile reci,si aerul liber te pot ajuta.
Alunga orice sentiment de tristete,ai incredere in ajutorul lui Dumnezeu si in tine.
Comunica;cu sotul tau( etc)tot ceea ce ai pe suflet si te apasa si nu evita sa ceri ajutorul celor apropiati atunci cand te simti supra solicitata.Apoi iti sugerez sa-ti pui bebelusul in carut si sa-i tragi cate o plimbare pe faleza. Daca ii va fi fomica,poti foarte bine sa te asezi pe o bancuta sa-i dai sa pape si sa-l schimbi fara sa te sfiesti. Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Salutare gravidute si mamici!

Miflore multumesc pentru raspunsuri. Asa citisem si eu prin carti si reviste, dar voiam sa aud cate ceva si de la mamici.

Ioana multumesc pentru raspunsuri!

Almy bine ai venit, nastere usoara si un bebe sanatos si voinic!

Simo 74, Locca sa va traiasca baieteii, sa fie sanatosi, cuminiti si mancaciosi si voi sa va reveniti cat mai repede!
Succes Cori (desi cred ca ai nascut deja), Norina , Cristina si celor care mai sunt programate (sau nu) saptamana asta.

Sofia sa te faci bine cat mai repede!

Am terminat cu spalatul si calcatul lucrusoarelor lui bebe, cu aranjatul camerei, am bagajul facut. Am rezolvat si cu rezerva in spital (cu TV, baie proprie si alte maruntisuri). Singurele lucuri pe care le mai ak de facut tin de infrumusetarea mamei – epilare, manichiura, pedichiura etc. Si mai am de tinut ziua sotului vineri seara, intr-un cerc foarte restrans, dupa care sambata dimineata ma voi prezenta la apel.

Dar pana atunci voi mai intra pe DC ca am nevoie de sustinere. Au inceput sa ma cam ia emotiile.

Nopate buna!

Flavia 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Astazi nu am avut chef de nimic... m-am trezit lac de transpiratie si am mai rezolvat cite ceva probleme ce le aveam restante la servici. Am dormit in 2 reprize de la 11 la 11.30 si de la 17 la 17.30 si pe la 20.15 am plecat la cora la cumparaturi, am luat pampersi, scutece de unica folosinta si servetele pentru bb plus niste body cu mineca lunga si un compleu tot cu mineca lunga si 2 caciulite... sa zicem ca avem gata trusoul oricum mai multe nu cumpar sa nu ramin cu ele...

Ma duc sa bag mincarea in frigi si sa ma intind in pat sa vad daca pot sa dorm.

Felicitari fetelor care au nascut si tinem pumnii pentru cele care urmeaza sa nasca... nici o veste de la Norina inca!

Jadi

36+

PS: daca naste cristina pina miine, mergem sa o vizitam ca sintem la gimnastica...

iaca_poze

Mergi la inceput