Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
codruta, eu am citit ca bb nu are voie in scoica mai mult de o ora jumate pe zi, pentu ca sta cu coloana foarte strimb (ai vazut si tu ...).
Fetelor, nu ma mai speriati cu alaptatul si sinii, ca ma deprim si pierd laptele
.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
I-am dat SMS Cristinei, va anunt imediat ce imi raspunde
.
Mi-a raspuns Cristina: "Da sunt bine cu contractii si membrane fisurate
". Iti tinem pumnii Cristina, sa ai o nastere usoara!
Ioana &
Miruna
nanadana spune:
Simon 74 felicitari pt bebe Luca sa traiasca mare si sanatos 

Cge mult curaj si ai grija de tine asteptam vesti bune 
nanadana37++
mihaela_e spune:
Vanatorite de proaspete mamici ce sunteti
!!!!! Nimic nu va scapa.
Deci, Cristina, nastere usoara
si bb sanatos.
Mihaela 35 s fara o zi
mary ilie spune:
Cristina, nastere usoara!!!
Ioana, cand ziceai ca pleci la BT? eu cui dau SMS in caz de ceva? cine ramane pe baricade?
mary 38++
b_irina_c spune:

Nastere usoara Cristina!!!
Fetele cu pb lagate de sani mici... La mine a fost la fel. Crescusera sanii inainte sa nasc, dar nu se facusera nu stiu cat de mari. Colostru nici o picatura...nimic, nimic.... A doua zi dupa cezariana s-au pus pe produs si de atunci curge lapte ca la robinet. Sutienele de dinainte de nastere abia ma mai incap... Deci nu va faceti probleme, fiti calme si lapticul va veni....
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
country girl spune:
Bine v-am gasit fetelor! Abia asteptam!!!

Multumim de incurajari, sustinere si urari. Ajuta la moral.
Foarte telegrafic, fiindca astazi am venit acasa si suntem doar noi trei: mami, tati si Ilinca, fara alte ajutoare, iar adaptarea e cam cu "cantec" :-)
Dupa cum v-am scris mi s-a rupt apa vineri la pranz si pe la orele 15,00 am mers la maternitate unde, dupa control, ne-au retinut sub monitorizare. Specialitatea mea: contractiile nedureroase dar usor productive, n-au fost destul de intense pentru a declansa travaliul.
Iar cum principiul de baza al medicinei belgiene este "sa lasam natura sa-si urmeze cursul", doctorul n-a vrut sa intervina pana sambata dimineata cand la ora 7,00 mi-au pus antibiotic in perfuzie deoarece trecusera cam multe ore de la pierderea apei iar la 8,00 tot prin perfuzie a incepu inducerea travaliului. La 10,30 mi-au pus epidurala la dilatatie 5 si la 13,18 (dupa cum v-a scris Antoanela, careia ii multumesc pentru sustinere in tot acest timp) s-a nascut Ilinca dupa ce am impins vreo 20 de minute. Nasoale n-au fost decat vreo 30 de minute inainte de epidurala si cele vreo dooj'de minute de impins. Dar le-am uitat instantaneu in secunda in care am luat fata pe pieptul meu.
De unde n-am mai lasat-o decat 5 minute pentru prima ei toaleta, masurare si cantarire.
Promitem si
din sala de nasteri; aviz: nu sunt pentru firile mai sensibile!
Ah, m-am ales si cu epiziotomie dar spre marea mea surprindere n-am simtit-o deloc nici atunci, nici de atunci incoace. Incep sa ma intreb daca chiar mi-a facut-o?!
Cam asta-i raportul foarte pe scurt.
N-am apucat sa va citesc din urma (daca nu ma incuraja sotul nici nu intram astazi pe DC - noroc ca a adormit el fata).
Felicitari tuturor mamicilor! Sa aiba bebei cuminti si mancaciosi si sa creasca mari si norocosi!
Tinem pumnii cui a ajuns la termen si pupacim toata gaska de mamici si pitici!
country girl spune:
Ah, am uitat: laptele mi-a venit luni de dimineata, cred ca de nervi, fiindca tocmai facusem revolutie in sectia de maternitate cu belgienii astia inceti la actiune!
Aku' stau sa dea in foc daca nu se scoala fata mai repede, ca doarme deja de mai mult de trei ore pe burta lu' tat-su.
De ieri si pana astazi fata mea (care-i model, vedeti voi in poze
) a castigat in greutate 100g!