Mamici de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Sanatate multa Sofia! Felicitari noilor mamici si bun venit !
Se pare ca bb al meu incepe sa doarma cate 2 ore si apoi mananca...asta pana vine taica-su de la serviciu ca apoi vrea plimbat prin casa, plange si adoarme noaptea pe la 0.00-1.00.
odihniti-va cat puteti, lasati cosmarurile legate de nastere . Eu in primele zile am dormit maxim 1-2 ore in 24 ore si eram ca ceara la fata, acum dorm cate 6 uneori 7 ore pe noapte(cumulate) si e mult mai bine.

Fetelor voi ce stiti ..sanii raman la fel de mari ca acum?
Mie mi s-a marit considerabil dupa nastere si toate sutienele sunt fixe si de 2 zile caut si nu gasesc marimea 90-95 si nici ceva care sa-mi placa.
Legat de CIC aflati aici http://www.expres.ro/eveniment/?news_id=197372&PHPSESSID=fdccc59feafd0b758ac3b687b04535a0

Marlena& Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor,

multa sanatate si sa va faceti bine cat mai curand.

Legat de sani, am si eu o nelamurire. Eu nu m-am schimbat prea mult la acest capitol, nu eram eu f dotata nici inainte, aveam cupa B. si acum cam la fel. iar de colostru, nici pomeneala pana acum. oare e semn ca nu o sa am lapte destul? conteaza dimensiunea?

mama mea zice ca nu a avut lapte prea bun, probabil in sensul ca sora mea nu se satura numai cu san. iar sora mea tot ceva asemanator la primul copil, la al doilea stiu ca a alaptat mai mult.

voi ce experiente aveti la activ?

pupici

meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Va multumesc mult fetelor pentru incurajare! Ma uit la asa zisii colegi ai mei. Unul nu imi zice du-te acasa daca iti este rau...
Abia astept sa intru in concediu!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena multumim pt articolul legat de cic, deci pe noi nu ne afecteaza.....dupa cum scrie acolo.dr ta a fost dr. Dimitriu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Meme, referitor la sani am si eu cam aceeasi dilema ca si tine. Ai mei au crescut putin in primele 2-3 luni, dupa care stop. Colostru, nexam. Nimic, nimic. Nici nu dor, sunt moi si... moi...
La prima sarcina, curgea colostru din ei cam pe la vremea asta, si am alaptat 3 saptamani degeaba . Adica nu a luat cupilu' nici un gram in greutate.
Marlena, cand ai sa termini cu alaptatul, isi vor reveni la marimea lor normala dar vor fi mai lasati si mai moi. Am auzit de pe la prietene ca ccc cu cat alaptezi mai mult, cu atat se vor lasa mai tare dupa. Asa sustin unele. Poate cine a mai alptat stie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi ne tot plimbam in stanga si in dreapta. Ne-am organizat si noi cu botezul, il facem pe 25 septembrie, dupa care facem o masa la restaurant cu prietenii, nasii si rudele (cam 20-25 persoane).
Timp avem foarte putin, mancam, adormim intr-o ora, dormim o ora si o luam de la capat.
Am cumparat scoica de masina de la Graco. Mie mi se pare ca sta in fundic in ea. Stiu ca in starinatate e obligatorie, dar nu mi se pare ca sta foarte bine in ea.
Dupa botez vrem sa mergem 2-3 zile la Vatra Dornei (cam 4 ore de mers cu masina). Oare nu e prea mult sa stea in scoica atata timp?
Va pup, s-a trezit Petra ........................tipa de foame

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

marlena, multumim!
deci cine intra in CIC pana la 1 ianuarie ramane cu 7,8milioane si daca incepem mai repede serviciul nu primim cele 3 milioane.cam asa, nu?
oare intre concediul postnatal si inceperea CIC se poate strecura un concediu medical? ca la mine ar fi 3 saptamani poana la 1 ianuarie....
mary 38+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu la fel cu sanii, nici o picaturica si n-au prea crescut, port tot B doar ca sutienul sta o idee mai fix.
Karmenutza, zici ca se lasa tare? Ce m-ai indispus!

Multumesc pt raspunsurile cu greutatea bb. Ege, al tau o sa fie sigur peste 4 Kg.

Cred ca Kid si-a mai tras o mica vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Karmenutza, sa inteleg ca te-a programat pentru cezariana. De ce??? este optiunea ta????????

Mihaela 35s fara 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mihaela, nu, nu este optiunea mea. Se impune. Pentru ca mai am una. Si doctorita mea nu vrea sa riste sa ma lase sa nasc natural. Am intrebat-o si mi-a zis ca nici nu se pune problema. De-aia ma programeaza si cu 2 saptamani mai devreme, ca sa nu inceapa contractii, ape etc. Ea prefera asa, "la rece", cum s-a exprimat.
Tonnia, la mine dupa cele 3 saptamani de alaptare asa a fost. Au revenit la marimea normala dar mai lasati decat inainte. Si am ramas cu sanul stang mai mare (VIZIBIL) decat dreptul. Despre faptul ca se lasa mai tare daca alaptezi mai mult timp, asta am auzit, de la alte fete. Cine a alaptat mai mult, poate ne sune.
Ce o fi cu Cristina? (cge) Nu am vazut-o azi pe aici. Parca nici ieri.

Mergi la inceput