Impreuna, Timisoara! (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Am vrut sa postez pe la 6,30, dar am zis ca iara spuneti ca n-am somn....asa ca am asteptat sa ajung la lucru.
Surpriza, Ana noastra, harnicuta mi-a luat-o inainte...
Greu pentru tine, Ana, Alex pleaca la scoala, tu ramai cu Luana, ma gandesc ca iti e greu, dar cum te stiu eu, tu nu te vaiti niciodata, debordezi de energie...
Cand vine tanti aia, sa se mai obisnuiasca Luana cu ea?
Bea, laudabil gestul tau cu meditatiile, dar deocamdata asteptam sa avem rezultatele si sa aflam cand va avea loc transplantul.
Referitor la par, da, este si asta o cauza a caderii excesive a parului, dar nu singura.
Ma refer ca-l tii prins.
Auzi, eu am o vorba, care o zic la cliente.
Decat cu el lung si mereu prins, mai bine mediu...
Daca doresti, sa schimbi look-ul, spune-mi si rezolvam...
Mai rezisti cu nebunu ala de director Ciucur?
Eu am plecat din cauza lui, imi pare rau ca a plecat Cosmin de acolo, iar cu Mirela am avut mereu antipatii...
Sunt pe aproape...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata dragele mele!

Ce mai faceti voi? Asteptati week-end-ul? Sper sa mai tina vreme buna macar un pic sa mai putem iesi la un aer curat si noi.

Mihi cand 2 oameni se aduna in rugaciune atunci si Dumnezeu este acolo . Eu cred ca si rugaciunile noastre ale tuturor fac minuni. Si cu asa fete sufletiste .... deja am lacrimi asa ca nu pot decat sa spun un multumesc bunului Dumnezeu pentru ca ne ajuta in fiecare zi sa vedem lumina soarelui!

Doris merci de complimente am un sot de milioane. Pana la urma ramane in picoare si o intalnire a baietilor?

Alina (angy)ce mai faceti voi?

Diana care e numele vostru de familie ca nu mi-ai spus? Iti dai seama ca m-as bucura sa stiu ca va cunosc..supeer! Unde merge in Franta?

Ana succes la lectii. Tu stai tot timpul langa el sau numai il verifici? Ce mai face Luana nazdravana? O sa fie cam greu pentru ea despartirea temporara de mami,nu?

Va pup

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Diana scuzeeee!!! Mai acum ti-am vazut poza sa nu spui tu nimic pana acum.....super burticutza ! Ce ma bucur pentru voi.
Si a mea Ioana e nascuta in 14 noiembrie asa ca vezi cu scorpionii astia e cam greu...Te pup

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!

In sfarsit se pare ca a iesit soarele timid si pe strada mea.

Am avut un concediu de groaza!Venim noi de la bunici cu Paul.Toate bune si frumoase pana luni , cand sotul incepe sa se simta rau:varsaturi, greturi, amar in gura.Deci am zis clar:iar doamna fiere!Asa ca am trecut pe regim, ceaiuri si medicamentele corespunzatoare!.
Marti seara era din ce in ce mai rau.Nu mai putea sta in picioare mai mult de 5 minute.Asa ca chem salvarea sa mergem la urgente .Dar era si Paul acasa si nu aveam cu cine il lasa.Solutia :suna un prieten!Paul si saraca fata nu se vazusera nicioadata .Eu i-am lasat direct impreuna si am plecat cu sotul la spital.In final Paul s-a inteles cu fata respectiva dupa circul de rigoare initial.
La spital nebunia de pe lume.Ne-a dus la clinicile noi.Aici am stat3 ore dupa analize!!!!!!!!!!.Bineinteles ne-au scos afara ca sa asfteptam sa stam pe o banca!Mama lor de banditi!Eram veniti in urgenta, sotul se simtea rau si ei ne pun sa asteptam pe banca afara??????.De ce mai platim atat la asigurari sociale?????CA sa fim tratati ca niste carpe????
Asa in final ne vede un chirurg care zice ca nu e apendicita, ficatul si fierea is OK.Asa ca ne trimite acasa ca sa venim a doua zi la 9 la control ca ra pe calmante si nu putea sa ini dea seama de ...(nu mai stiu acum...).
Bun!
Revenim a doua zi:acelas ritual !Timp de o ora toata lumea ne-a scos sa asteptam afara de peste tot, desi sotul de abia putea sta in picioare!Asa ca am plecat acasa si am meres la medicul de familie care ne-a dat tratament si regim drastic pentru un inceput de ulcer.

Asa mi-am petrecut concediul!Fain, nu?

Ieri a fost prima zi a lui Paul cu bona.Se pare ca s-au inteles bine.Mai putin la faza cu mancarea, ca Paul nu sta locului cand manca si il ia pe nu in brate.Adevarul e ca maica-mea il indopa clasa intai si cred ca a prins copilul aversiune fata de ritualul de papa!.
Giuliatm scuze ca nu te-am vazut dar eram in starea de zombi(zilele astea am ajuns la performanta de a nu dormi 22 de ore).

Nu am avut timp sa citesc tot, dar parca am auzit de o intalnire.Cand si unde?Poate ajung si eu!!!
Doris daca nu ma insel a fost ziua ta?Daca da un la multi ani din suflet si multa sanatate si tot ce iti doresti mataluta!

Numai bine la toate,

Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Scuze fetelor!

La multi ani intarziat si pentru: angi 11 ,diana 1971 !!!
Si tot ce va doriti voi mai bun sa se implineasca!

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Irina, intr-adevar rugaciunea e miraculoasa...si cred ca Dumnezeu face minuni...
Alexa, merci pentru urari.
Imi pare rau ca ai avut asa un concediu, deci se pare ca sotul tau are un inceput de ulcer.
Si eu am avut gastrita si de la ea, am ajuns la inceput de ulcer.
Totul se datoreaza la mine, de la stres.
Si adevarul e ca nu prea tin regimul care ar trebui.
Dar am in geanta tot timpul, antiacide si Famotidina.
Sa ai grija de el, mai ales cu regimul.
Si noi care banuiam ca va iubiti de numa dupa asa o perioada lunga de absenta...
Numai bine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Am postat din greseala acelasi mesaj de 2 ori, asa ca am modificat, scuze, mai dorm...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Irina- nu m-am ascuns ... dar nu eram sigura ca esti tu pana nu m-am uitat la pozele voastre!!!!.Merci pt complimentul cu burtica .... eu ma tot miram de ce eu pun asa putin si altele in aceeasi perioada cu mine sunt mai mari ???? Ma linistesc cand merg la eco....si vad ca bb e ok.Pe de alta parte ma bucur ca nu am pus mult-8 kg.
Nu imi vine sa cred ca Ioana e asa mare... parca ieri erai si tu insarcinata... dar trece timpul..
dan pleaca la nantes dupa 5 oct
Sper sa ne vedem la intalnire cu fetele ...sper ca vii?????????

Alexa00- merci pt urari !
Imi pare rau ca ai avut prob. Eu asa am patit la Ortopedie... mi-am sucit piciorul sambata seara la munte si am ajuns la urgente doar luni cand am coborat ...si m-au expediat ca nu mai sunt caz de urgente....asa ca am venit la consultatii a doua zi si am staaaaaat de mi s-a urat.... apoi am platit si filmul ca doar asig de asanatate sunt platite pt altceva... nu ?? si mai am exemple ....
sanatate si sa ne auzim cu bine !

Bea - super.. eu predau materia care place la toata lumea ...mate !

Doris - a propos de par ... stii ce am patit de cateva ori cand m-am dus sa-mi fac si eu o freza??? am fost refuzata direct... pe motiv ca "nu lucrez cu par lung", nu avem timp " bla bla bla !!! adevarul e ca am un par natural,aspru si lung care sta in toate directiile(nu indraznesc sa ma tund ca o ia de tot razna)asa macar din cauza greutatii sta in jos ... altfel ....n-as garanta!!!
Un pui de gastrita am si eu ... se pare ca e boala profesionala la profi !!!! multi colegi au pe baza nervoasa...eu mai bine sparg un pahar...si ma calmez!!!

Dia- dan merge in franta dupa 5 oct ...si eu ar trebui sa nasc cam in 5 nov ....sper sa vina la timp!!!!!! aici in timisoara la bega oricum nu il lasa sa stea cu mine dar totusi il stiam afara.

Fetelor va las ca merg sa cumpar desene animate pt camera lui bb !!!!

diana 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psxman spune:

Neatza, Timisoara!

Dupa cum am promis.. am intrat din nou pe Forum... greu.. dar am intrat totusi.

Ce mai fac mamicile ? era o intrebare generala.. sa ma fac si eu bagat in seama..

O intrebare de tatic, subiect de discutie:

" Cum procedati.. atunci cand micuta voastra este geloasa pe Mama si Tata... in momentul cand se saruta.. si micuta vede acest fapt !? "

Vreau sa-mi explicati si mie.. ca sa stiu ce raspuns sa-i dau la Ines.

Astept raspuns!!

Sa auzim numai de bine..

PSX|Man

Mergi la inceput

Diana, fug din calea ta, ca predai mate...
Stiu ca multe colege, coafeze, refuza parul lung, deoarece e mult de migalit, trebuie sa-ti placa si atunci baga tot felul de chestii....sa te refuze.
Cunosc.
Pasiunea mea e parul lung, acolo am atestat pe cocuri si freze de seara.
Cu parul lung te poti juca si iti da voie sa iti pui in valoare talentul si imaginatia...

Fetelor, Radu al meu, a gasit o fereasta de la lucru si vad ca v-a adresat o intrebare.
Chiar vroiam si eu sa va cer o parere.
Ines a devenit geloasa pe noi, pe tati.
Se supara daca ne vede ca ne sarutam, vrea sa ne iubim in trei.
E normal?

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput