Impreuna, Timisoara! (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Irina- am baietel ..nu fetita. Anul asta sunt putine fetite ... ce se intampla???

eu vin pe 1 oct ....!!!!!!!

Lili - si eu tot la bega o sa nasc !sa ai grija de tine si de micutule tau !!!!

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DORIS dansurile sunt luni si miercuri de la 17.00 la Liceul Lenau, etaj II sala festiva, daca vii o sa fiu acolo

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cum se poate ca la toate intalnirile sa am cate o problema .... acuma pe 1 oct este chiar ziua copilului meu, va dati seama ca dinou voi lipsi ...

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor!
IrinaOful meu cu engleza e asta.Cand au venit in gradi centrul asta de limbi straine,l-am inscris pe Dany la germana,voiam sa-l dau la Lenau,era in grupa mare.Au mai fost inscrisi alti 5 copii in total 6 din grupa.Singura mea obiectie era ca 2 ore pt. un copil de cativa anisori e prea mult.Mi s-a raspuns ca fac in joaca si nu simt cum trec alea 2 ore.Ok.dupa scurt timp o mamica(invatatoare)si-a retras copilu.am intrebat-o de ce (ne stiam bine)si mi-a spus ca s-a cocotat pe undeva prin curte si timp de 2 ore i-a urmarit si nici vorba de joaca,2 ore stateau pe scaun in semicerc fara sa aiba voie macar sa-si miste o mana.eu si restul am continuat sa-i lasam,pana cand am ajuns la concluzia ca nune mai putem intelege cu ei,au devenit total schimbati in rau si i-am retras si totul a reintrat in normal.In anul urmator la grupa lui angy,toti si-au inscris copiii,eu nu si am realizat ca sunt singura si in final am inscris-o.Am avut ocazia atunci sa vad lectia deschisa care a tinut tot 2 ore si mi-a fost clar.Aici in grupa am reinscris-o pt. ca e f. talentata la limbi,pronunta frumos si si-au scurtat sedinta de lucru.Dar pt ca doamnele nu au fost deacord de la inceput cu stilul de lucru nu s-a tinut nici o lectie deschisa,pt. ca ar fi dat castig de cauza doamnelor.eu nu pot sa tin un elev de cl. XII 2 ore fara pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Diana...mea culpa. Eram cuplata pe fetite...te rog iarta-ma.
Si cum o sa-l cheme?

Alina(angy) pentru mine barometrul pentru gradi e Ioana. Daca ea e linistita si ii place la engleza..am observat ca o si pupa pe doamna de engleza, deci clar ca ii place de ea.Plus ca stie o gramada de cantece , deci nu cred ca e chiar asa stresant totusi.Si Ioana are talent la limbi, ea a si vorbit foarte repede . De 2 ori pe saptamana nu mi se pare mult . Probabil ca daca au fost problemele pe care le-ai zis si-au mai schimbat stilul si tu avand experienta asta esti mai circumspecta. Pentru mine deocamdata e OK.
Tot am vrut sa te intreb...nu i se pare plictisitor lui Angi cu copii mai micuti decat ea?

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Irina - se pare ca ne-am oprit la Andrei ca nume .... mai vedem, dar imi place mult.

Andanii - am o idee ... ca sa nu lipsesti nici tu ... venim toate la tine !!! daca nu ne si mai ales daca ne astepti cu atunci sa fim . sper ca fetele sa nu arunce cu pe mine !!! glumeam si eu !!!

va pup
diana 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Dedy, buna faza cu tastatura in poseta, Radu, a ras in hohote...
Si noi pe tine...
Silvana, nu stiu pe nimeni, din pacate...
Danitin, ma bucur ca s-a rezolvat cu Lori,distractie la maxim...
Miro, mama, ce faci? ovulezi???
Ma bucur mult ca sotiorul tau e acum alaturi de tine, asta conteaza enorm...si va avea un efect miraculos, atunci cand va fi tatic ...
Eu l-am avut pe Radu alaturi de mine tot timpul, mergea cu mine peste tot, ma aducea de la spital, de multe ori lesinata decat vie, a plans , a tremurat de emotii si griji, m-a sustinut, mi-a ridicat moralul intotdeauna, chiar nu stiu cum as fi trecut peste acea perioada fara el...
Cred ca azi nu mai scriam de zor pe forum, ci scriam cu unghiile pe peretii de la Vacarescu...
Doamne ajuta, sa reusiti, ca singura oricum nu ai putea, deci, cam pe cand testul de sarcina???
Mihi, am citit o veste proasta, ca Octa nu e compatibil cu sora lui...
Filmuletul vine, greu, dar astept cu nerabdare.
Despre rugaciunile facute, nu pot decat sa cred in ele si sa sper ca D-zeu face minuni...
Sa ne mai tii la curent cu transplantul cand aflii ceva sigur...
Am vazut poza cu iepurasul...ce pot sa spun? ca lacrimez...atat!!!
Diana, am citit ca vii la intalnire, deci lista arata asa:

Doris -prezenta
Ionela - prezenta
Diana - prezenta
...............

Andanii, merci mult, incerc sa vin...

Imi pare rau ca iar nu vii, dar imi pare bine ca ai asa o zi speciala...o sa-i urez atunci toate cele bune printului tau.
Angi, te salut...
Irina, simpatic foc dedy asta al tau...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Bea- ce predai ??
bulina - cum a fost????
miro - succes la , sa fie 2 linii ....in max 2 sapt! daca nu sunt indiscreta...la ce medic mergi?
irina - daca nu ma insel ...ne cunoastem f bine. esti colega cu sotul meu ...dan

Sunt cam necajita ca s-ar putea sa ma trezesc singura exact in sapt 35,36 de sarcina pt casotul meu pleaca in franta.............. sa vedeti daca nu nasc eu si taticul plimbaret vede nasterea prin satelit!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Cit sta Diana sotiorul tau prin Franta?

Las ca daca te apuca cumva contractiile , la primul copil ai timp vreo 8-12 ore pina nasti! Ii dai telefon si ajunge el, ca doar avionul face o ora!

Glumesc, nu te lua dupa mine!

Mie cam asa mi s-a intimplat doar ca ce-i drept era doar la 300 de km de mine!

A plecat pentru doua zile ca l-a trimis patronul la Toulouse. Mi-a spus : "las ca doar nu nasti tu acum". Dar fetita mea , ascultatoare minca-oar mama a vrut sa iasa taman atunci, ca nu degeaba i-a tot tinut mamica ei speach-ul toata ziulica spunindu-i sa iasa de ziua Frantei!
Si a ajuns sotiorul meu de s-a si plictisit asteptand vreo 4 ore sa nasc!
Nu iti faci griji, va fi linga tine!

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata dragelor,

Se pare ca timpul meu liber incepe sa se cam epuizeze si,drept urmare,raman codasa la scris...Ce m-oi face dupa 3 octombrie?

Giuliatm,iaca facem seara temele,dupa ce vine copilu' de la scoala...Incepem pe la 18.30 si terminam pe la 21.00.Le da mult de scris si ma gandesc ca e abia la inceput.Ce o mai fi inspre mijlocul anului scolar?Nici nu vreau sa ma gandesc!Ce face papusica mica Ale?
Miro,ma bucur enorm pentru tine si pentru faptul ca esti fericita!Tin pumnii!Da,ihtiolul e inchis la culoare si pute ca naiba,insa face bine la bubita!Si eu te pup si sper sa ne vedem curand!
Silvana,saru-mana!Spor avem,ca minte este ,Slava-Domnului!,mai greu la scris ca trebuie scris si repede si frumos si literele egale...Greu!Dar nu dam bir cu fugitii si suntem ambitiosi sa ramanem tot cel mai bun elev din clasa(cel putin pana in prezent astea sunt pronosticurile).Te pup si inca o data ma bucur pentru faptul ca ati ramas in casuta!
Danitin,ce vesti minunate!Na ca nu-i dracul chiar asa negru!Concediu frumos!
Mihi,sa fie intr-un ceas bun daca Octavian este bine.Sa mearga tot asa cu sanatatea si sa ne spui ca totul e in regula!
Irina,pai e bine ca te interesezi de scoala de pe acum. Cand am venit in Timisoara,Alex a intrat la grupa pregatitoare si eu la fel m-am interesat din timp,inca inainte de a se termina gradinita...Alex e la scoala 21,de langa Badea Cartan,insa cred ca e prea departe de tine...Majoritatea parintilor prefera "Eminescu" sau :Shakespear"(nu cred ca am scris corect),eu nu!!!!.Bafta micutei la gradi!
Diana 1971,nu mai fi suparata...Hai sa-ti pove cu mama mea,tata si nasterea surorilor mele.Eu am doua surori gemene.Cand mama era insarcinata cu ele,tata a plecat pe mare,ca era navigator si lucra la IPO Tulcea(asa se chema institutia,adica Intreprinderea de Pescuit Oceanic),adica pe pescadoare,iar voiajul cel mai scurt era de 9 luni...Ei bine,tata a plecat,mama a nascut gemenele si cand tata a revenit acasa,surorile mele mergeau pe picioruse si ii spuneau lui taica-meu nenea....Curaj!Vine el sotul acasa la timp!
Doris,ce faci?Cum iti circuleste noul computer?Benzineste?Scanteieste?Te pup si mai vorbim,ok?
Fetelor,sa aveti o zi placuta si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput